Η δεν θα ασχοληθούν καθόλου να δημιουργήσουν περισσοτερα/ ποιοτικότερα assets, όπως γίνεται πάντα με τα multiplatforms.
Printable View
Η δεν θα ασχοληθούν καθόλου να δημιουργήσουν περισσοτερα/ ποιοτικότερα assets, όπως γίνεται πάντα με τα multiplatforms.
PS5 Dev Kit Cooling System Detailed In New Sony Patent
https://www.psu.com/wp/wp-content/up...em-768x601.jpg
https://nl.letsgodigital.org/uploads...ystation-5.pdfQuote:
An electronic device has a plurality of cooling fans for supplying air to a heat sink. The plurality of cooling fans create air flows that pass through the heat sink from a first side of the heat sink toward a second side of the heat sink.
The heat sink is disposed oblique to the left-right direction and the front-rear direction of the electronic device. An exterior member has an intake port formed along the first side of the heat sink and oblique to the front-rear direction and the left-right direction.
A heat sink is disposed on a microprocessor mounted on a circuit board. A cooling fan is disposed upstream of the heat sink, and a power supply unit is disposed downstream of the heat sink. Air sent out from the cooling fan passes through the heat sink, passes through the power supply unit, and is discharged to the outside.
Λοιπόν παιδιά πιστεύω οτι θα είναι πολύ κοντά στο dev kit ο σχεδιασμός βάση του όσον ακούγονται περί αυτού. Κάτι πρωτοφανές κτλ. Προσωπικά δεν θα με χαλάσει καθόλου. [emoji3][emoji3][emoji3]
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εξαιρετικά αναλυτικό το έχει προς το τέλος, με μία τεράστια ψύχτρα και 6 ανεμιστήρες!!! Ημερομηνία βλέπω σημερινή και υποβολή της πατέντας για χρήση σε όλες τις χώρες, κατάλαβα καλά; Μήπως όλο αυτό (σχεδιασμός, πατέντες, κλπ) είναι ολίγον υπερβολικό απλά και μόνο για ένα devkit; Μήπως θα πρέπει να αρχίσουμε να συμβιβαζόμαστε με την ιδέα ότι η μορφή αυτή ίσως δεν απέχει και πολύ από τον τελικό σχεδιασμό; Αναρωτιέμαι μάλιστα αν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η αίτηση των πατεντών κατατέθηκε σήμερα, όπου υπό κανονικές συνθήκες θα γινόταν και το PS5 Event, αλλά τελικώς αναβλήθηκε.
Όντως πολύ ενδιαφέρουσα η πατέντα. Τέρας μου φαίνεται σαν σχεδιασμός βέβαια αλλά αν λειτουργεί καλά δεν με νοιάζει και τόσο.
Παίζουμε αρκετές ώρες, οπότε το μόνο που με ενδιαφέρει πλέον, είναι απλά να μην κάνει θόρυβο, και ας έχει σχεδιασμό σαν τούβλο!
Γουστάρω τον σχεδιασμό. Που όπως είχαμε προβλέψει κάποια παιδιά εδώ μέσα αρκετό καιρό πριν, όπως ήταν το ντεβ-κιτ έτσι θα είναι και το τελικό προϊόν.
Προσωπικά από την αρχή μου άρεσε αυτός ο φουτουριστικός σχεδιασμός.
Έχω ξαναπεί βέβαια πως το τελευταίο πράγμα που νοιάζει για την κονσόλα (και κάθε κονσόλα) είναι ο σχεδιασμός.
To μόνο που μ'ενδιαφέρει στον σχεδιασμό είναι να είναι φέτα, πως να το πω, dvd player,
να μπαίνει στα συρτάρια οριζόντια όπως ήταν μέχρι τώρα όλα τα PlayStation (με εξαίρεση το original που άνοιγε από πάνω και δεν βόλευε),
να μην είναι δηλαδή σαν το series X κάθετο, πύργος, μονάδα, το κουτί του υπολογιστή ή όπως αλλιώς το λένε.
Συγνώμη, άλλα έξι cooling fans και σε full speed και τα έξι θα είναι ήσυχη και αθόρυβη κονσόλα? Πιο πολύ για Dyson το κόβω....
Το design όπως το είδα δεν ξέρω αν μου αρέσει. Σίγουρα δε μου αρέσει καθόλου όμως με το ασημί-μαύρο χρώμα που έχουμε δει ως τώρα.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν με νοιάζει ας κάνει και σαν τρακτέρ... Αρκει να έχει καλή ψύξη βέβαια
Η ελπίδα παθαίνει παντα τελευταία.
Μακάρι να είναι κοντά εστω σε αυτο και όχι οπως το dev kit ..
Και μια καλύτερη φωτο.
https://i.imgur.com/eYpkoAO.png
Ασχήμια πάντως αν είναι έτσι.
Η ψυκτρα μοιάζει πιο μεγάλη και από του Χ. Στην μια μεριά η ψύξη στην άλλη το τροφοδοτικό, αλλά να θυμίσω και μια άλλη πατέντα που είχε ψύξη και από τις δύο μεριές της μητρικής, μπορεί στην τελική συσκευή να είναι διαφορετικό δηλαδή.
Όπως έχω πει από παλιά το form factor των Κιτ ήταν πολύ περίεργο και δαπανηρό για να είχε χρησιμοποιηθεί μόνο για αυτά. Επίσης ίσως το παραπάνω επιβεβαιώνει εν μέρει φήμες που έλεγαν ότι δεν δείχνουν την κονσόλα γιατί ο κόσμος δεν θα πίστευε ότι μπορεί να κατασκευαστεί εύκολα, αλλά και την φήμη για το μέγεθος και το βάρος της κονσόλας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλα εννοειται οτι το τελευταιο που με ενδιαφερει ειναι το design της κονσολας.
Απλα μου κανει εντυπωση σε ποσους δεν αρεσει το jetpack, προσωπικα μου φαινεται πολυ ωραιο και διαφορετικο σαν βασικο design, με δεδομενο οτι θα παρουσιαστει κατι πολυ πιο slick σαν τελικο. Δεν ειναι απλα ενα κουτι οπως συνηθίζεται.
Αν αυτο το design βοηθαει και τη σωστη ψυξη ακομα καλυτερα.
Να βαλουν αλλο design στην κονσολα να γλυτωσουμε τα memes με ομοιοτητες με τουαλετες :P
Kαποια σχολια του Matt. Ειναι 3rd party dev.
Eδω μιλαει για τις επομενες mid gen κονσολες. Λογικα θα τις εχουμε ξανα.
Για αυτους που μιλανε για PR.Quote:
Originally Posted by Matt
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Το PC θα ακολουθησει κλασικα με brute force και μια συγκριση με το Series X οσον αφορα την αρχιτεκτονικη.
Τι περιμένει απο τα multiplatform.Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
https://www.techradar.com/news/the-p...thing-to-go-by
Το βάζω ετσι απλα για κουβέντα.
Είναι τα dev kit του original ps εως και το ps4 .
Οπως ειπαν και τα παιδιά εδω εχει πέσει πολυ δουλειά για dev kit , οποτε και το τελικό αποτέλεσμα να είναι παρόμοιο. Ελπίζω απλα σε ποιο στιλιζαρισμενο τελικό αποτέλεσμα ,διοτι προσωπικά το dev kit οπως ειναι ..Μου χαλάει την αισθητική. Το ασήμι με το μαύρο οτι χειρότερο λολ