Το game απο χρονο παραδοσης πως παει? Γιατι ειχα παραγγειλει περσυ και σε 4 η 5 εργασιμες ειχε ερθει. Τωρα μου εγινε dispatched την Δευτερα (21/2) και δεν εχει ερθει ακομα. Ποτε να αρχισω να ανησυχω μηπως χαθηκε?
Το game απο χρονο παραδοσης πως παει? Γιατι ειχα παραγγειλει περσυ και σε 4 η 5 εργασιμες ειχε ερθει. Τωρα μου εγινε dispatched την Δευτερα (21/2) και δεν εχει ερθει ακομα. Ποτε να αρχισω να ανησυχω μηπως χαθηκε?
[quote=mitsosath;274566]Σημερα αγόρασα το ps3 :a010:
Πολυτιμα τα σχόλια σας παιδιά.
Βλέπω πως οι τιμές είναι χαμηλότερες σε όλα τα σχετικά sites.
Πείτε ότι παραγγέλνω απο thehut ή zavvi. Η κάρτα απο ελληνική τράπεζα (προπληρωμένη visa). πρεπει να δηλώσω ως διευθυνση αποστολής αυτήν της κάρτας (δηλαδή την διευθυνση που εγραψα στην αιτηση της τράπεζας) ή μπορώ να δηλώσω τη διευθυνση της δουλειάς μου?
^^εγω εχω προπληρωμενη σε αλλο ονομα και διευθυνση! μου τα στελνει στη δουλεια μου το zavvi μια χαρα.. για το thehut δεν ξερω.
Έτσι είναι ανήκουν στον ίδιο όμιλο εταιριών. Πάντως και στα δύο οι τιμές είναι πολύ χαμηλές αν όχι παρόμοιες.
Απο amazon.co.uk παρηγγειλα το KZ3:
dispatched-24th feb(Πεμπτη)
Εφτασε- 1st March(Τριτη).
4 εργασιμες μονο(αν θεωρησουμε την dispatch day ως 1 εργασιμη) και μενω σε επαρχια!!! Εξεπλαγειν....:O
Χρειάζεται να επιλέξω το gift wrap ή ετσι κ αλλιώς έρχεται σε πακετάκι?
για να μην φαίνεται το εξωφυλλο.
ερχεται σε χαρτοκουτι μην κανεις gift γιατι μαλλον θα στο χρεωσουν extra..
απο zavvi dispatched 24/2 ηρθε σημερα 1/3 ηταν αμεσα διαθεσιμο!
κανεις query στο αντικειμενο που χεις χασει και τους στελνεις μνμ εξηγώντας πως δεν παρελαβες ποτε.Αυτοί σου στέλνου μια φόρμα να συμπληρώσεις και να υπογράψεις στην οποία θα σήμειωσεις και αν θέλεις credit/refund/replace και την στέλνεις πίσω με ταχυδρομείο.Θα την παραλάβουν και θα πράξουν αναλογα το τι εχεις ζητησει.Ετσι έκανα εγω που χαθηκε ενα game την μαρτυρική εκεινη περίοδο και μου βαλαν τα λεφτα πίσω, ουτε μπαν, ουτε τπτ. Ημουν καλος πελάτης βεβαια και εξακολουθω οποτε για ενα παιχνιδι δεν τους συμφερει να με χασουν..
Για ποιο γρήγορα, στείλτο με fax.
Εγώ στο zavvi είχα στείλει fax και μετά από 2 μέρες ακριβώς η παραγγελία μου ξαναεστάλη.
vgp.ca.Shipped 24/02.Παράδοση σήμερα!
Kανεις γι'αυτο? Ουτε σημερα ηρθε. Και πηρα στα Ελτα να ρωτησω αν τους ειχε ερθει δεμα για μενα αυτες τις μερες (μπας και το φεραν αλλα το βουτηξε κανεις) και δεν ξεραν. Δεν μπορουσαν να δουν λεει. Βαρεμαρα βαραει εκει περα μου φαινεται. Εχει παρει κανεις απο game?
Ναι κανονικά νου ήρθανε σε εμένα από PLay (Dead Space 2) και από Game (Killzone 3) λαι τα δύο dispatched 21/2 αλλά πέρασα εγώ χτες από τις αποθήκες για να τα βρω/πάρω καθώς υπάρχει έλλειψη/bertheway ταχυδρόμων στην περιοχή μου.6 εργάσιμες κάνανε...
υπάρχει κανένας Discount Code για το theHut.com ??
tnx
Καλημέρα παιδιά,
απο amazon τι προτείνετε να επιλέξω?
α) free syper saver delivery (3-10 business days)
b) standard (3-7 business days)
c) priority express (1-2)
περισσότερο με νοιάζει να μην χαθεί το πακέτο. παρα η ταχύτητα αποστολής. η τρίτη επιλογή πρέπει να έχει κόστος (αρα καλύτερα να την αποφύγω μην αυξηθεί το συνολικό ποσό, εκτος αν αξίζει πολύ περισσότερο απο τις αλλες λύσεις)
Ευχαριστώ
Killzone 3 limited edition απο ZAVVI
Dispatched 25/02/2011 ήρθε χθές (2-3-2011)
Συνολικό κόστος £54.85 (~64€)
http://img534.imageshack.us/img534/5066/img0046gm.jpg
:a010:
Παραγγελία από amazon.co.uk
Dispatched 22/02 ήρθε σήμερα.
Παιδιά αρχίστε να ξανάπαραγγέλνετε από Zavvi. Ξαναγύρισε στα παλιά του. 5 το πολύ 6 μέρες. :D