εγω που το εχω δουλευει κανονικα.
Printable View
εγω που το εχω δουλευει κανονικα.
Free to play!
http://www.youtube.com/watch?v=TtU3jVmlGOU
Πιο πάνω έγραψα ότι το uncharted 3 goty edition είχε πρόβλημα, τελικά το πρόβλημα λύθηκε, η λύση ήταν τα χειριστήρια του rock band!! Είχα πάνω στο ps3 τα 2 ασύρματα Bluetooth για το rock band και προφανώς εμπόδιζαν το κανονικό χειριστήριο, μόνο βέβαια για το uncharted για όλα τα υπόλοιπα ήταν οκ!!!!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
τι διαφορα εχει το ελληνικο απο το αγγλικο? μπορει να μου εξηγησει καποιος?
Το Αγγλικό δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους.
μονο αυτο? δεν εχει καποια διαφορα στο online κομματι?
κατι ακουσα για κωδικο που δινει αυτο το παιχνιδι
Απόψε θα το ξεκινήσω για πρώτη φορά, thanks to PS Plus. Το hype μου είναι στα ύψη, ειδικά μετά το αριστούργημα του Uncharted 2. Περιμένω μια πολύ δυνατή εμπειρία, ελπίζω να δικαιωθούν οι προσδοκίες μου.
Ετοιμάσου για υπέρτατα γραφικά!
Είμαι προετοιμασμένος για το τι θα δώ στον τεχνικό τομέα. Το θέμα είναι η all-around εμπειρία, αν και είμαι σίγουρος οτι το παιχνίδι θα σπέρνει. Πρώτες εντυυπώσεις σε λίγες ώρες...
Σαν ολοκληρωμενη εμπειρια το U3 ειναι λιγο κατωτερο απο το U2 .
Θα μεινεις 100 % ευχαριστημενος και απο το 3 ομως , που απο οσο θυμαμαι τα μονα αρνητικο ειναι λιγο οι επαναλομβανομενοι εχθροι και η λιγο η A.I. .
(To shooting κατα την γνωμη μου ηταν μια χαρα , το αναφερω γιατι παιχτηκε αρκετο κραξιμο)
Το shooting δεν το ειχαν αλλαξει?Υπηρχε νομιζω επιλογη.
Προσεξε Tilemaxx μην εχεις βαλει την λαθος.Δεν θυμαμαι ποια ηταν default,νομιζω η λαθος.
Κατα τα αλλα,στα γραφικα δεν αρχιζει δυναμικα.Μετα δινει.
Θα φτιάξω όλες τις ρυθμίσεις πρίν παίξω, πάντα το κάνω. Οι ελληνικοί υπότιτλοι παλεύονται, ή να αφήσω τους αγγλικούς;
33GB και κάτι ψιλά download, MONO το SP. Θα ξημερώσουμε :P
Καλοι οι Ελληνικοι ναι.
Για τις επιλογες στο λεω γιατι ηταν καπως περιεργες,δεν εβλεπες ευκολα της σωστη.:p
ΟΚ, σας ευχαριστώ για τα tips. Εντυπώσεις αργότερα ή αύριο (έχει τελικούς ΝΒΑ απόψε).
Λοιπόν, έπαιξα κανα τρίωρο χθές και έφτασα μέχρι το chapter 8. Αρκετά μικρό μου φαίνεται (δεδομένου το οτι έχει 22 κεφάλαια), και πραγματικά είναι κρίμα να κρατάει τόσο λίγο γιατί απόψε, το πολύ αύριο θα το έχω τελειώσει. Είναι σαν ένα μικρό φλιτζάνι εσπρέσσο που αναρωτιέσαι για το πόσο γρήγορα το ήπιες, ενώ θες κι' άλλο.
Γιατί και εξωπραγματικά γραφικά έχει, χωρίς να έχω φτάσει ακόμα στα σημεία του πλοίου ή της ερήμου (δεν μπορώ να φανταστώ το τι θα δώσει η ND στο PS4 σε 2-3 χρόνια), και χορταστικό είναι απο θέμα gameplay (έχει περισσότερο ισορροπία μεταξύ γρίφων/exploring/gunfights, και λιγότερο πιστολιδι και platforming απ' το 2). Αλλά είναι αρκετά μικρό. Το Uncharted 2 έχω την αίσθηση οτι το κάθε του chapter ήταν αρκετά πιο μεγάλο σε διάρκεια, και δεδομένου του οτι ψάχνω διεξοδικά το κάθε δωμάτιο για θησαυρούς κτλ, το 3 μου αφήνει την αίσθηση του "rushed". Απο θέμα διάρκειας έτσι, όχι απο ποιότητα.
Ο τεχνικός τομέας όπως είπα είναι δεδομένα εντυπωσιακότατος, το PS3 όπως είπαν και οι ίδιοι φτάνει στο 100% (δεν ξέρω τι κάνει το Last of Us, αλλά πραγματικά σε ορισμένα σημείο το παιχνίδι πλησιάζει τον φωτορεαλισμό). Έχω την αίσθηση όμως οτι υπάρχει περισσότερο aliasing απ' το Uncharted 2, και αυτό φαίνεται σε αρκετά κοινά σημεία όπου ενώ στο 2 ήταν smooth, εδώ είναι aliased. Και είναι κρίμα γιατί όπως και στο LOU πραγματικά κάποια next-gen assets που διαθέτουν αυτά τα παιχνίδια, χαραμίζονται απ' το aliasing.
Τέλοσπάντων, μέχρι στιγμής δεν μπορώ να πώ οτι μου άρεσε περισσότερο ή λιγότερο απ' το U2. Η αίσθηση μου είναι πάνω-κάτω η ίδια, παρ' όλο που στο 2 υπήρχαν οι wow-moments γιατί είδαμε πράγματα που δεν είχαμε ξαναδεί τότε σε τεχνικό τομέα κονσόλας. Τελικές εντυπώσεις μετά τον τερματισμό...
Το Last of Us για εμενα κανει ΣΚΟΝΗ το Uncharted 3 οπτικα.
Παμε παρακατω, και για εμενα, οπως και για τους περισσοτερους, το σοκ του Uncharted 2 ηταν δυσκολο να ξεπεραστει. Γιατι οταν παιζαμε το Uncharted 2 δεν περιμεναμε αυτη τη διαφορα με το πρωτο, αυτα τα wow moments ηταν πρωτακουστα σε παιχνιδι. Οποτε το Uncharted 3 ολοι περιμεναμε πανω κατω αυτο που ειδαμε.
Παντως, θεωρω οτι με 3ωρο και 8 κεφαλαια, δεν νομιζω οτι το ψαχνεις τοσο πολυ το παιχνιδι. Θυμαμαι βεβαια οτι τα κεφαλαια ειναι δυσαναλογα σε μεγεθος μεταξυ τους, δηλαδη αλλο κεφαλαιο κραταγε 1μιση ωρα και αλλο 30 λεπτα. Οποτε μην παιρνεις το καθε κεφαλαιο αναλογικα. Η διαρκεια του U3 ηταν σχεδον ιδια με του 2, αντε να ηταν λιγο μικροτερο.
Και αφου ξεκινησα με last of us ας τελειωσω και με αυτο, μιας και μιλαμε για διαρκεια, ειμαι στις 23 ωρες και βρισκομαι στο 85% του παιχνιδιου... ΣΟΚ.
Εμενα γιατι μου φαινονται καλυτερα του Uncharted 3?
:P
Η μαλλον να το θεσω διαφορετικα.Καποιες φορες με εντυπωσιαζουν περισσοτερο του U3,αλλες φορες περισσοτερο του TLOUS,απλα ειναι λιγοτερες στο τελευταιο.
Βεβαια δεν ειμαι μακρια ακομα,γιατι το παιζω με παρεα και περιμενω να μαζευομαστε,δεν το εχω δει ολο δλδ για να εχω ολοκληρωμενη αποψη.
Σαν παιχνιδι μου αρεσει σαφως περισσοτερο το TLOUS.
ε οκ γουστα ειναι αυτα, τι να σου πω. :D
Εγω παντως βλεπω οτι εχουν φτιαξει απειρως πιο πολυπλοκα level, πιο μεγαλα, και οκ δεν μπορω να μιλησω παραπανω γιατι μπορει να ειναι spoil.
Σε καμμια περιπτωση ομως το Uncharted 3 δεν ειναι -για εμενα- πιο εντυπωσιακο. Οπως ειπα το θεωρω αρκετα πιο κατω, και σε θεμα animation, character models, complex environments, physics κλπ κλπ. Σημερα λογικα θα το τελειωσω, και ειλικρινα δεν εχω λογια γι αυτο το παιχνιδι. Αλλα τεσπα μην βγουμε πολυ οφφτοπικ εδω δεν λεει! :)
Αυτή η πολυπλοκότητα στοιχίζει κατα πολύ στο framerate. Σε όλα τα forums βλέπω οτι σε ορισμένες περιπτώσεις πέφτει κατα πολύ σε σημεία, επίσης λόγω triple-buffering υπάρχει και input lag. Όλα αυτά δεν υπάρχουν στο Uncharted 3. Υπάρχει και το τίμημα στις βελτιώσεις, με 256MB RAM παίζεις.
Υ.Γ: Είμαι στο 17 και το παιχνίδι είναι πολύ καλό μέχρι στιγμής. Λογικά απόψε αργά το βράδυ θα το έχω τελειώσει.
Υπερβολες, σε κανενα σημειο το παιχνιδι δεν φτανει στα αισχρα επιπεδα που βλεπουμε σε κανονικους τιτλους που παιζουν με 20 frames ολη την ωρα. Εγω αντε να εχω συναντησει να πεφτει το framerate σε επιπεδα 20 λιγες φορες. Σαφως και δεν ειναι το framerate σταθερο οπως στο Uncharted, αλλα το αντιτιμο το αξιζει και με το παραπανω... αυτο που εχουν βγαλει με αυτο το παιχνιδι απλα δεν υπαρχει.
Στα του Uncharted 3 τωρα γιατι ξεφευγουμε, αν σε κατι υπερεβαλλε λιγο η Naughty Dog ηταν οτι παραειχε πολλα cinematic moments. Συμφωνοι ηταν πολυ ομορφα και εντυπωσιακοτατα, αλλα καπου πιστευω επρεπε να εκαναν λιγο κραττει. Οπως και να εχει διαμαντι παιχνιδι.