+100 Πραγματικα δυσκολο!!
Printable View
Oλοι μου λενε πως ενας απο τους προορισμους του ανθρωπου, ειναι η διαιωνιση του ειδους.
Πφφφ... Σιγα το ειδος....!!!!!
^^ναι αλλά η διαδικασία..?!? :Ρ
10 λεπτα κρατα?? καλυτερα ο θρυλος που κρατα 90.
Υπάρχει κάποιο site σαν το vgchartz αλλά για ταινίες;
Για εισητήρια εννοείς?
Ναι για πωλήσεις εισιτηρίων. Αν έχει και για πωλήσεις dvd και blu-ray ακόμα καλύτερα.
Bitches be crazy...
Τί να σκεφτομαι;;;Το ΔΝΤ και την κατρακύλα της χώρας μας......αααααχ Ελλαδίτσα
Σέρνεται το σιτε παλι .... Τυχαιο ?...
^^ Δεν θα το ελεγα, εμενα σφαιρα παει...
Ok ! δεν αντιλέγω αλλα σε ολα τα αλλα σιτε και μενα σφαιρα παει εδω πατας νεα ποστ και θελει 3 λεπτα η για να πας στο προφιλ σου τα ιδια τη να πω τεσπα .
Δεν μπορώ να καταλάβω την μανία καταδίωξης προς το πρόσωπο του Μπερλουσκόνι. Ο άνθρωπος είναι λεφτάς και τάιζε ασύστολα το πουλί του με πρώτης ποιότητας γυναικάκια. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ? Αν ήταν καμιά πουστάρα κρεατογεμίστρα θα την αποθεώνανε όλοι.
Καβαλιέρε ή μάλλον Καβλιέρε μάγκας είσαι μην ακούς κανέναν.
Εδω ελεγαν οτι ο μπερλουσκονι τα ειχε με την μοναχοκορη του κανταφι οταν ηταν φοιτητρια. Προπαγανδες ειναι για να οργιζουν καποιους μαλλον. Ειδες τι κανουν τα φραγκα chill; Με τα λεφτα μου μαμω και την κυρα μου...
Μα γιατί κάποιος να οργιστεί με κάποιον επειδή πηδάει ασύστολα όμορφες γυναίκες?
Από ζήλια? Επειδή δεν του σηκώνεται? Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλον λόγο......
Respect στον Σύλβιο τον penetrator!!!!!!
πα πα πα πα, τι εκφράσεις είναι αυτές; πουστάρα; κρεατογεμίστρα; (έχω λιώσει στα γέλια).
απαράδεκτες! πες καλύτερα......cigar smoker (ακόμα και double cigar χο χο χο), γιατί έχουμε πήξει και στην χώρα μας, απο (θα πω την μοναδική φράση του Πάγκαλου που συμφωνώ) "ντιντίδες και βαψομαλιάδες" ακόμα και στην Βουλή...
Ντάρι - ντάρι, ντάρι-ντάρι........στο γυαλό πηδιούντ*ι φαντάροι.....(γνωστός μου φρέσκος φαντάρος 1,5 μήνα, ξύπνησε ο θάλαμος απο δύο "ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ" που πλακώνονταν στο 69.....και φυσικά τους πέταξαν έξω....)
Ποιός Μπερλουσκόνι; Οι μεγαλύτεροι (να μαθαίνουν και οι νεότεροι) θα θυμούνται τον Παπανδρέου (Ανδρέα), που το πρώτο που έκανε όταν βγήκε στην εξουσία ήταν να ακυρώσει το νόμο περί μοιχείας και στην δεύτερη 4ετια, έκανε την κίνηση με το χέρι στην Δημητρα Λιάνη (αργότερα Παπανδρέου) "έλα έξω απο το αεροπλάνο και κάτσε δίπλα μου".........μια κίνηση αποδοχής αλλά και ένδειξης "δύναμης" απέναντι στην ελληνική κουλτούρα (που ισοπέδωσε) των ηθικών αρχών (my ass) και ταμπού (αυτό ναι).
Ο Μπερλουσκόνι, είναι απλά θύμα της δημοσιότητάς του, αλλά και της media-οργανωμένης Ιταλίας, που ΑΥΤΟΣ την δημιούργησε απο τα τέλη 80ς έως αρχές 90ς (και μέσω αυτή της δημιουργίας, έκανε μόνιμο install τον εαυτό του στην εξουσία).
Πολλοι ανθρωποι το βλεπουν ηθικα το θεμα. Ειδικα οταν προκειτε για αξιωματα τετοιου βαθμου οπως προθυπουργου μιας χωρας, θιγετε ο λαος, το θεωρει προσβλητικο και αισχρο, ανεξαρτητα αν αυτο που κανει ο συλβιο ειναι κατι φυσιολογικο κατα τα αλλα. Ποσοι αλλοι εχουν χασει τα αξιωματα τους με κατι τετοια σκανδαλα, αν δεν ειχε τα λεφτα και τον ελεγχο σχεδον στα παντα στην ιταλια, δεν θα ηταν το ιδιο. Προθυπουργος ειναι δεν ειναι ο charlie sheen.
LOL@Lefteris
Κουίζ: Ποιανού το πηγούνι στο αβατάρ μοιάζει με τον κώλο του πιτσιρικά μου?
Όποιος το βρει κερδίζει την πάνα που μόλις αλλάχτηκε.
Κατά τα άλλα,είχατε δεν είχατε τον διώξατε τελικά τον ανταποκριτή του τσουτσουνέλου...ψάξτε τώρα μόνοι σας για να βρείτε την αλήθεια.Όχλε χωρίς Κρητικό λάδι...ε...χωρίς Κρητική σκέψη ήθελα να πω...ε...κάτι τέτοιο τέλος πάντων.:a014gth: