Εγω πάντως ειμαι αισιόδοξος οτι το επόμενο 2βδομαδο θα έχουμε ολοι τις κονσόλες σπίτια μας!!!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Printable View
Εγω πάντως ειμαι αισιόδοξος οτι το επόμενο 2βδομαδο θα έχουμε ολοι τις κονσόλες σπίτια μας!!!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Εμένα είναι με 0 προκαταβολή , αντικαταβολή κτλ κτλ και παραλαμβάνω τρίτη, αλλά μιλάω για το απλό πακέτο.
Στα Seven λέει άμεσα διαθέσιμη η απλή έκδοση
http://www.sevenspot.gr/gr/GamesInne.../11-34669.html
Τι γινετε ρε μαγκες , ακομα εχουν μεινει ατομα χωρις ps4 ?? Mαλ@κια ρε γμτ !
Δεν περιμενα να μεινουν τοσο καιρο τα μαγαζια με "αδεια χερια" ..
τα media mark εχουν στα ραφια κονσολες πηγα μια βολτα σημερα στο καταστημα στην καβαλας στο περιστερι...
ναι το απλο
- - - Updated - - -
παιδια να ρωτησω το ps4 υποστηριζει 4κ αναλυση?
δηλαδη ειναι 4κ player?
Aπο το επίσημο FAQ της Sony
What screen resolutions will PS4 support?
PS4 will support 480p, 720p, 1080i, and 1080p video standards via HDMI output.
Will PS4 support 4K content for video or gaming?
Support for high-resolution 4K output for still images and movie content is in consideration, but there are no further details to share at this time. PS4 does not currently support 4K output for games.
Έχουμε τίποτα νέα απο τα παιδιά που περιμέναν το μεγάλο bundle ;Εγώ από eshop ακόμα τίποτα.
Μπα τίποτα!Απο τεταρτη...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Από Κωτσόβολο πάντως που μίλησα σήμερα τηλεφωνικά για το μεγάλο bundle μου είπανε πως περιμένουν νέα απο τις 28, την επόμενη Τρίτη δηλαδή, και πως για την ώρα γνωρίζουν ότι οι παραγγελίοες του μεγάλου πακέτου θα καλυφθούν σε μεγάλο βαθμό.
Το να καλυφθούν σε μεγάλο βαθμό είναι λίγο απογοητευτικό , πάλι κάποια παιδιά θα μείνουν χωρίς κονσόλα . :(
Αυτό που με εκνευρίζει είναι η έλλειψη ενημέρωσης. Θα προτιμούσα να μου πούνε "θα πάρεις την κονσόλα με το bundle το Μάρτιο" ή "δεν θα πάρεις το bundle"από το να με οδηγούνε απο βδομάδα σε βδομάδα να παίρνω τηλέφωνα.
Το σπάσιμο για εμένα θα είναι να μου πούνε τέλος του μήνα ότι δεν θα έχουν το μεγάλο bundle αλλά και ότι δεν θα έχουν ούτε το απλό πακέτο να μου δώσουν όπως έκανε το public σε ένα παιδί από το forum.
Εγω τωρα μολις επικοινωνησα με τα public και μου ειπανε οτι μεχρι τελοσ του μηνα θα με ενημερωσουν αν τελικα θα παραλαβω η οχι γιατι δεν ξερουν ακομα ποσα κομματια θα ερθουν..Εχω παραγγειλει απο 27/12 το μεγαλο πακετο..Υπαρχει κανενας αλλος που εχει παραγγειλει απο το ιδιο καταστημα να μας πει τιποτα παραπανω..???
Στην χειρότερη περίπτωση να μας πουν πως δεν θα παραλάβουμε το bundle και πως θα πρέπει να επιλέξουμε είτε την ακύρωση της παραγγελίας ή την αγορά του απλού πακέτου. Το απλό πακέτο από όσο έχω καταλάβει δεν έχει μεγάλη περίοδο αναμονής πλέον. Αν "βριστείς" και λίγο (όσο και αν απεχθάνομαι αυτό το σύστημα, δυστυχώς λειτουργεί!) είμαι σίγουρος πως θα έχεις προτεραιότητα έναντι κάποιου που μόλις παρείγγειλε το απλό πακέτο!