Ας ξεκινήσουμε από την άλφα βήτα πρώτα. Sopranos, the wire, Deadwood, Friday night lights κ εδω είμαστε πάλι.
Printable View
Ας ξεκινήσουμε από την άλφα βήτα πρώτα. Sopranos, the wire, Deadwood, Friday night lights κ εδω είμαστε πάλι.
Μην ξεχνατε και το Τwin Peaks παιδια
http://www.imdb.com/title/tt0098936/?ref_=nv_sr_1
Προσωπικα δεν το εχω δει ακομη , αλλα θεωρειτε απο τις καλυτερες στο ειδος του .
Θελω να το αρχισω παντως , αν και δεν ειμαι πολυ fan του David Lynch.
Εγώ το παράτησα μετα απο 5-6 επεισόδια. Το acting μου φάνηκε επιπέδου δαπέδου και δε μπόρεσα αλλο.
Το twin peaks δεν έχει να κάνει ούτε με τις ερμηνείες ούτε καν με το σενάριο, αλλά με την μαεστρική σκηνοθεσία.
Νίκο μου, εγώ ούτε κατι τέτοιο ειδα... Βεβαια, δε θα επιμεινω πολυ στο συγκεκριμένο, καθώς δεν ολοκλήρωσα τη σειρα.
Μια σειρα την οποια θα ήθελα να προτείνω, αλλα περίμενα να δω καποια επεισόδια επειδη ειναι καπως ιδιαίτερη, ειναι το The Knick.
Αφηγείται τη ζωη των γιατρών, και οχι μονο, ενός νοσοκομείου στη Νεα Υόρκη στις αρχές του 20ου αιώνα. Εχουν προβληθεί 4 επεισόδια εώς τωρα, αλλα παρουσιάζει φοβερό ενδιαφέρον, καθώς οι "περιγραφές" ειναι ωμες, to the point και χωρις να αποφεύγει καποια μικροκλισε, η σειρα καταφέρνει να αποδώσει ενα πειστικό κλίμα της εποχής, κάνοντας αναφορές και σε καποια ιστορικά πρόσωπα και εφευρέσεις.
Οσους σας ιντριγκαρει κατι τέτοιο, δείτε το.
http://www.imdb.com/title/tt2937900/
To The Knick το εχω τσεκαρει εδω και κατι μερες..
Φαινετε ενδιαφερον , θα του δωσω μια ευκαιρια.
Ξέρει κανείς τι γίνεται με το Utopia και αν θα δούμε 3η season...?
Αγνωστο προς το παρον, δεν υπαρχει ανακοινωση ουτε οτι θα συνεχισει, ουτε οτι θα σταματησει. Παντως το τελος της 2ης σεζον αφηνει περιθωριο για να συνεχισει.
Χθες ειδα το αναμενομενο επεισοδιο απο την καινουρια season του Sons of Anarchy.
Oι πρωτες εντυπωσεις μου δεν ειναι και παρα πολυ θετικες .
Spoiler!
Ειδα ολο το under the dome.Αν και τεραστιος φαν του King,αυτη η σειρα ειναι τοσο κακη,που δεν μπορω να σταματησω να την βλεπω :p
Και δεν μιλαω για την ιδεα,μιας και διαβαζοντας το βιβλιο πριν κανα χρονο,μπορω να πω οτι ηταν απ τα καλυτερα του King τα τελευταια χρονια.
Αλλα αυτοι οι ηθοποιοι..Που τους βρηκανε ρε παιδια?Δηλαδη ελεος.Ειναι κακοι,μονο αυτο μπορω να πω.Ενας κι ενας.Αντε,μονο λιγο ο μπαρμπι πες που παλευεται.
Σεναριακα οι αλλαγες ειναι παρα πολλες.Δεν νομιζω οτι χρειαζοταν.Δυστυχως οι χαρακτηρες εχουν εντελως αλλη εικονα απ αυτη του βιβλιου,πολυ ρηχοι,με αποκορυφωση αυτον του Big Jim,ο οποιος απο σουπερ κακος του βιβλιου,εδω παρουσιαζεται σαν μπουφος.
Κριμα που μπλεκεται και ο ιδιος ο King μεσα,αφου στο θεμα των μεταφορων δεν το χει.Με κανει να μην θελω να γινει μεταφορα του Μαυρου Πυργου στην οθονη.Αν ειναι να γινει κατι τετοιο,καλυτερα να μεινει στο βιβλιο.Και φυσικα το κορυφαιο 11/22/63 το οποιο διαβασα οτι επισης θα γινει σειρα.
Ρε η σειρά είναι τόσο αστεία που όντως δεν μπορώ να τη σταματήσω. Την πρώτη σεζόν την είδα καπάκι αφού είχα διαβάσει το βιβλίο. Επικό fail σε όλα τα επίπεδα, κάποιες σκηνές οπτικά εντυπωσιακές κ κατά τα άλλα τίποτα. Ειδικά στο θέμα των χαρακτήρων το καστιγκ είναι τόσο κακό που λες έγινε επίτηδες για να βγει αστείο το αποτέλεσμα.
ακόμα κι εγώ που δεν έχω διαβάσει το βιβλίο, ειλικρινά γελάω με κάθε σχεδόν επεισόδιο της σειράς. Τα έχω δει όλα μέχρι σήμερα, κυριολεκτικά απορώντας πως τα καταφέρνει / γιατί τα καταφέρνει και δεν έχει διακοπεί. Εκεί που θα απορήσω όσο δεν πάει, είναι αν/όταν πάρει το "ΟΚ" και για 3η σαιζόν.
Εγώ απο συνήθεια το βλεπω, πλεον. Απορώ πως εχει και αυτο το 7.1 στο IMDB.
http://youtu.be/aBMAHsunAUs
ειδα το πρωτο επεισοδιο,δε μ'αρεσε καθολου
Spoiler!
Τελικα, το Under the Dome δεν εχει απλα κάκιστο acting, αλλα ειναι και η επιτομή της ηλιθιότητας σεναριακά.
Πραγματικα, οι αντιδράσεις των ηθοποιών σε καταστάσεις μοιάζουν σαν αυτες σε ταινια παρωδίας, α λα Scarie Movie. Μονο που, υποτίθεται, πως ειναι σοβαρές. Ενας κι ενας ειναι ολοι τους!!!!!
Εαν δε το ηξερα, δε θα πίστευα οτι ειναι King αυτο το πράμα. Ειναι απίθανο το γεγονος οτι ολοι ανεξαιρέτως οι χαρακτηρες εχουν IQ εφάμιλλο αυτού του Αινσταιν. Ο μικρος ειναι φτασμένος επιστήμονας και δε χρειάζεται να παει κολλέγιο. Ειναι αστέρι της κβαντομηχανικής απο τωρα. Ο ξανθός μορφονιος με το ονομα κούκλας περασμένης δεκαετίας, εξάγει απίστευτα δομημένα συμπεράσματα (τα οποια ειναι παντα σωστα, btw), αρκεί να ειναι μαζι με την "Brave"/κόκκινομαλλα μαζι. Καλα, μη την πιάσω αυτη... Συνδυάζει στο μυαλο της ολες τις επιστήμες μαζι. Απο ιατρική μεχρι μηχανική... Ολοι οι υπολοιποι, ακομα και το βλήμα ο Τζούνιορ, "διαβάζουν" καταστάσεις πιο εύστοχα κι απο τον Benedict Cumberbatch (στο Sherlock ντε...) σε ωρα διερευνητικής έξαρσης. Και ο Big Jim ειναι τοσο κακός "κακός", που ωρες ωρες αναρωτιέμαι εάν θα μεταμορφωθει σε κατι αλλο επιτέλους, just to meet the role.
Το ειδα μεχρι εδω... Ελπίζω να τελειώσει με το 13ο επεισόδιο και να μη παρει pass για νεα season αυτο το πράμα, τελειώνοντάς το καπως και να μπει στο χρονοντούλαπο (οχι, ακομα πιο βαθιά αν γινεται) των σειρών "Serials I'd like to forget, like RIGHT NOW".
μπα, τέτοια φόλα δεν ξεχνιέται. I wish to forget, λοιπόν. Αλλά ως γνωστό, οι περισσότερες ευχές δεν γίνονται πραγματικότητα...θα θυμόμαστε για χρόνια αυτή την παρωδία. Γιατί τελικά παρωδία θα έπρεπε να λέγεται.
(ξέχασε κανείς το πως σερβιρίστηκε εν τέλει το Lost; Δεν θυμάμαι καν. Αυτό όμως που μου έμεινε, όπως και σε πολύ κόσμο, είναι ότι έβλεπα πόσα χρόνια γμσετα μια σειρά, που το μοναδικό που έκανε, είναι να μου μείνει μια ανάμνηση: αχταρμάς, ανεξήγητα αρκετά στοιχεία/χαρακτήρες, ίσα-ίσα προς χάρη απόδοσης δήθεν μυστηρίου / κουλτούρα να φύγουμε. Κοινώς, όταν ακούω την λέξη Lost, απευθείας μου έρχεται μια αυγουλίλα / αποστροφή. Ε, κάπως έτσι πιστεύω θα γίνει και με το Dome. Θα ακούμε την λέξη και απευθείας θα θυμόμαστε ότι ήταν ένας τραγέλαφος. Λες και φτιάχτηκε η παραγωγή, αποκλειστικά για να πουληθούν τα δικαιώματα σε τηλεοπτικά κανάλια τριτοκοσμικών χωρών. Εχμ, με λένε "ΣΚΑΙ".)
Το έχω αφήσει στο 7ο επεισόδιο, όντως η σειρά είναι αρκετά κακή ενώ είχε πολύ καλές προοπτικές(προσωπικά το σενάριο με είχε ψήσει πέρισυ πάρα πολύ).
Μάλλον θα κάνω ένα μπραφ να τα δω ολα τα υπολοιπα μαζεμένα και ελπίζω να μη συνεχίσει του χρόνου(έχω και ένα κακό να μην αφήνω σειρές στη μέση....)