Kαι μενα παντως αν μου εκοβε ο Αλαφουζος ενα τσεκ το μηνα, αυτα θα ελεγα :P
Printable View
Kαι μενα παντως αν μου εκοβε ο Αλαφουζος ενα τσεκ το μηνα, αυτα θα ελεγα :P
Βαλτε Ant1. Πολυ γελιο...
Τσουκαλας συνεντευξη. Χαχαχα! Οργια!!
Ρε τους ατιμους τους Πορτογαλους... Δεν παιζονται στις μεταγραφες. Προτυπο για το δικο μας πρωταθλημα πρεπει να ειναι.
Πριν τρία χρόνια η Τσέλσι έδινε στη Μπενφίκα 27 εκατ. ευρώ και τον Μάτιτς ως αντάλλαγμα για τον Νταβίντ Λουίζ. Το 2014 οι Μπλε έβγαλαν από τα ταμεία τους 25 εκατ. ευρώ για να τον πάρουν πίσω, με τον Σέρβο να ανακοινώνεται απόψε από τους Λονδρέζους. Ο Μάτιτς επέστρεψε με μοναδικό στόχο να μείνει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και να αποδείξει την αξία του. «Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτή την ευκαιρία να επιστρέψω στην Τσέλσι. Αισθάνομαι πολύ καλά και απλά θέλω να πω ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα και να κάνω τους οπαδούς της Τσέλσι ευτυχισμένους» τόνισε ο Σέρβος αμυντικός μέσος, o οποίος υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2019.
Ενταξει,προτυπο οι Πορτογαλοι σε αυτα τα θεματα.. Και καθολου εσοδα να μην ειχαν, συντηρουνται μονο απο τα κερδη των μεταγραφων..
Οσο γι'αυτο που λες οτι πρεπει να γινει προτυπο για μας, πιο πιθανο ειναι να παμε για freddo στο φεγγαρι!
Sent from my Galaxy S4
Λολ, ρε συ Φωτη δεν αλλαζεις το Αβαταρ? ασχετο :P
Αυτά παθαίνεις όταν 3" πριν το τέλος δεν μαρκάρεις :P
http://www.youtube.com/watch?v=oF4N8...;feature=share
Τι να μαρκάρεις εκει...έβαλε ο αλλος καλαθι που ουτε στο όνειρο του δεν εχει δει, μια φορα στις εκατό γινεται αυτο.
Τζαμπα ήττα για Αρμανι, καλο αυτο και για μας και για τον ΟΣΦΠ
Δεν παίζει οπότε το ξαναβάζω.;)
http://www.youtube.com/watch?v=VyGvL37KY_U#t=81
Εντάξει... Να χάσεις ετσι...
Πριν λιγο το ειδα και επαθα πλακα.
Νταξ δε του το χαρισανε...το εβαλε. :d030:
1 στις 10000 να ξαναμπεί έτσι
Είχα την ατυχία να βάλω τα στιγμιότυπα από το ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ.Αναγούλιασα στην μη αποβολή του Βαλντεζ και έκλεισα το βίντεο...
^Και του Φουστερ....απορω ομως ρε συ γιατι αναγουλιασες, τι αλλο περιμενες να δεις?...
στην μη αποβολη του κλαους αναγουλιασες?ο βαλντεζ παει να παρει την μπαλα απο τον αθανασιαδη.
αλλαξε κ το psn id σου γιατι δεν ταιριαζει
πειτε μας οτι αδικα κερδισαμε σημερα...δεν φταει κανεις ομως μονο εμεις που δεν ριξαμε 4 τουλαχιστον
Αυτά δεν κάνουν καλό στον Ολυμπιακό μας και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν αυτοί που ευθύνονται τόσο καλύτερα θα είναι και για εμάς τα πράγματα αλλά και για το Ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα...
Όταν (σωστά) αποβάλλεις τον Στοχ πρέπει να αποβάλλεις και τον Φουστέρ γιατί κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα δευτερόλεπτα πριν.
Σύμφωνα με την κοινή λογική και τους κανονισμούς του παγκόσμιου ποδοσφαίρου ή θα δείξεις κίτρινη και στους 2 ή κόκκινη και στους 2.. Αυτό που έγινε δεν είχε καμία λογική δυστυχώς..
Καταστρέφεις έτσι ένα παιχνίδι ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ! Ένα παιχνίδι που το είχες στο 2-1 στο 30' με καλή κυκλοφορία και 60 λεπτά με τον κόσμο σου στο πλευρό σου για να βάλεις άλλα τόσα γκολ..
Εν τω μεταξύ δεν κατάφερε τίποτα καλύτερο με τον παίκτη παραπάνω...Το δοκάρι και τις ευκαιρίες θα τις είχε έτσι και αλλιώς..Η άμυνα του ΠΑΟΚ ήταν για τα πανηγύρια..
Μόνο το ξενέρωμα μας κατάφερε γιατί καθήσαμε να δούμε έναν ρημαδιασμένο αγώνα και μας έπιασε το στομάχι μας πάλι..
Άντε και στην τούμπα να πέσει χειρότερο ξύλο...Αυτά μας αξίζουν...
όταν δε δίνουν κόκκινη λίγες μέρες πριν σε μπουκέτο στον ndiga στη τούμπα δε λέει κανείς τίποτα, όπως και πέναλτι στο ίδιο ματς. Τώρα βγήκαν όλα τα παπαγαλάκια να βγάλουν το άχτι τους.
geogoku δεν πας καλα φιλε μου. Εσυ ειδες αλλο ματς.
I_HAVE_A_NAME μαζι σου θα συζητησω που εισαι απο τους λιγους φυσιολογικους οπαδους του ολυμπιακου. Αν και ολο και περισσοτεροι φαινεται να ξυπνανε. Φανηκε απο τον κοσμο που ειχε το Καραισκακης σημερα. Παρολα αυτα μενουν και κατι κολλημενα μυαλα σαν αυτα που διαβαζουμε δεξια και αριστερα που η βλακεια δεν εχει ορια.. Διαβαζα το αμιμητο σε κατι σχολια. Οτι επρεπε να παρει κιτρινη ο Αθανασιαδης που τολμησε και φιλησε το σημα του Παοκ μεσα στο Καραισκακης και που πηρε την μπαλα οντας πισω στο σκορ για να την παει στη σεντρα.
Εμενα δεν με εξεπληξε καθολου η κοκκινη καρτα. Κριμα ομως για οσους πιστευαν οτι θα δουνε κατι διαφορετικο σημερα ή κατι διαφορετικο στον τελικο. Τι να κανουμε; θα δεχτουμε αλλο ενα "ανθρωπινο λαθος".
Οσοι λενε για την μπουνια στον Εντιγκα και φυσικα το καταδικαζουμε το γεγονος! Ακομα και η πλειοψηφια των Παοκτζιδων το καταδικασαν.
Στην Τουμπα φοβαμαι οτι δεν θα τελειωσει ποτε το ματς.
Asus Memo Pad HD 7
δεν παω καλα?ακου φιλε εχω βαρεθει να διαβαζω εδω μεσα τις χαζομαρες του καθε αντιολυμπιακου ολα αυτα τα χρονια κ δεν εχω κανει κανενα ποστ γιατι παντα ελεγα πως εδω μεσα γραφτηκα για το playstation μιας κ ειναι το χομπι μου αλλα ως εδω.
με τον αστερα μιλησε κανενας?με τον παοκ στο πρωταθλημα παλι?με κατι δολοφονικα τακλιν με τον εργοτελη?
αυτο που διαβασα εγω χθες ειναι πως ο καινουργιος κανονισμος αναφερει πως οταν ο παικτης που σκοραρει παιρνει την μπαλα απο τα διχτυα ειναι κιτρινη καρτα και αν την επαιρνε χθες θα ηταν η δευτερη.θες να το παμε καθαρα ποδοσφαιρικα?ο ΠΑΟΚ χθες ηταν για πεντε γκολ.μπηκε μεσα ο Ολυμπιακος πατημενος κ μονο αν τιναζαν τον αγωνα στον αερα θα κερδιζαν κατι.
τελικα εγω ειδα αλλο ματς?κοιταχτε τις ομαδες σας κ αφηστε τον ολυμπιακο.θα καταλαβαινα να μιλαγαν οπαδοι του παοκ αλλα εχετε φτασει σε αλλο επιπεδο.πρωταθλημα παιρνουμε απο τον οκτωβρη με διαφορα τεραστια βαθμολογικη , με αγωνες σε τρεις διαφορετικες διοργανωσεις κ παλι ειμαστε ο "διορισμενος"...τα πιστευετε αυτα που λετε?
και επιτελους με δικα σας @@ να πηδατε.αυτη η χαζομαρα να κανουν παρτυ ορισμενοι οποτε χανει ο Ολυμπιακος απο αλλη ομαδα κτλπ εχει κουρασει.μερικοι γουσταραν περισσοτερο που χασαμε απο τον παοκ με 2-1 παρολο που μας κερδισαν 3-0 στο καραισκακη.
αυτο κ τελος απο μενα στο συγκεκριμενο νημα γιατι ηδη μετανιωσα που εσπασα την υποσχεση μου.