E ναι, αλλά από ποια άποψη δεν συμφέρει? Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι φθηνότερο. Και έχουν περιοριστεί και πολύ οι επιλογές αφού το US$ έχει ανέβει αρκετά.
Φιλε όντως ανάλογα το παιχνίδι μπορεί και να μην συμφέρει. Πχ τώρα LBP και Motor2 είναι φθηνότερα στο Shopto.net το οποιο δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αλλα λόγω Play.com αργά η γρήγορα θα το δοκιμάσω...
Εχει ακριβα μεταφορικα ομως. 4.99 ευρω.
poia h diafora??
irthe simera to lbp.genika argise ayti ti fora!
Pedia simera eirthe i paragkelia apo to Videogameplus se 1 vdomada apo to Play.com mou ekane 2 pou eixa paragkili.Hronia e?
:bowdown:
???? ??? www.gameplay.co.uk ?????? ??? ????????
________
Harley-davidson xl1200
Και ένα άλλο μαγαζί είχε παρόμοιο layout, αλλά δεν θυμάμαι ποιο.
Συμπαθητικές τιμές πάντως, αλλά για το πόσο γρήγορα τα στέλνουν δεν ξέρουμε. Αν παραγγείλει κάποιος ας γράψει εντυπώσεις σε αυτό το thread.
Ναι αλλα δεν μπορείς να τα παίρνεις όλα από εκεί λόγω online. Επίσης το VGP δεν κάνει τις εβδομαδιαίες προσφορες που κάνουν τα sites στην Αγγλία... Για να πάρεις κάτι κάτω από 43 ευρώ θα πρέπει να περάσει πολυς καιρός...
Ε ναι γι αυτούς τους λόγους σίγουρα. Αλλά το πρώτο ποστ του magus στο thread ήταν ότι δεν συμφέρει πια το videogamesplus. Και ζήτησα να μου το δικαιολογήσει. Δεν είναι δικαιολογία αυτό το link. Πιο ακριβά είναι τα προϊόντα από εκεί.
Αυτό που ανέφερες εσύ είναι το πιο λογικό και έτσι όπως ενεργούμε οι περισσότεροι. Όταν θέλουμε να παίζουμε online και το game δεν έχει global servers παίρνουμε από Αγγλία. Αλλιώς από videogamesplus. Τις εβδομαδιαίες προσφορές δυστυχώς δεν τις έχω πετύχει ποτέ αλλά δεν κοιτάζω και συχνά τα eshops, παρά μόνο όταν θέλω να αγοράσω :)
??? ???? ?? ???? ?? ???? 47?
________
Ford Shelby Cobra Concept Picture
47E είναι χωρίς έξοδα αποστολής. Λέει free delivery για UK. Οπότε κάτι θα χρεώνει για τις άλλες χώρες. Αλλά και να μην χρεώνει πάλι βγαίνει 4Ε πιο ακριβά από Αμερική. Όχι ότι τα 4Ε είναι σεβαστό ποσό αλλά όχι και ότι οι 2 μέρες διαφορά από Αγγλία είναι μεγάλη διαφορά. Οπότε αν δεν υπάρχει λόγος να προτιμηθεί η PAL version ενός παιχνιδιού δεν συμφέρει σε κάτι ιδιαίτερα. Ειδικά αν έχει και έξοδα αποστολής μετά η διαφορά θα ανέρχεται στα 10Ε ανά παιχνίδι.
οντως,μιλαμε για λιωσιμο..... στη ζελατινα θα μεινουν ολα μεχρι να τελειωσω το dead space...:angry:παντως για το 2008 δεν αγοραζω αλλο.....βεβαια αν υπαρχει κατι καλο θελω να μου το πειτε.....
το μοτορ το επαιξα, πηγαιντε στο αναλογο thread να μαθετε.....:frog:
αυριο θα εχω και το heased, μου ηρθε χαρτι να παω να το παρω...
Εμένα μου έκανε ship τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 10/11/08 (άντε πες έφυγε πραγματικά από 'κει την Τρίτη) το Resistance 2 και σε 8-9 μέρες, χθες την Τετάρτη, ήρθε σπίτι μου.
Ναι βλέπω αργήσαν 2 μέρες παραπάνω και σε 'μένα, αλλά πραγματικά δεν έχει σημασία. Το παιχνίδι ήρθε σε άψογη κατάσταση και ολοκαίνουργιο σε ζελατίνα. Ακόμα μια πετυχημένη αγορά από το VGP!
πλεον εχω 23 games μπορει και περισσοτερα.... τα 15 ειναι απο εκει, και ειναι ολα αψογα, αρα πολλες πετυχημενες αγορες.....
αποριας αξιο ειναι πως ηρθε και το headset?? εννοω οτι ειχε διαφορα με τα παιχνιδια τουλαχιστον 3 μερες, και εφτασαν με μια μερα διαφορα...
gia mena eine i kaliteri epilogi to VGP.......!
47 ?? ????? ????????? ??? ??? ??????? ?? ??? ???? ????? ??? ?????? ??? ?????? ?? 3 ????? ??? ??? ??? ????? ???? ??? ?? 45 ? + ????? ????????? ?????? ??? ??????? ?? ????????
________
SUZUKI KIZASHI
Ναι το ξέρω. Βέβαια η πίκρα δεν είναι αυτή η πίκρα είναι ότι ήταν backorder Και έκανε συνολικά 3 βδομάδες... Αλλά εντάξει κατά τα άλλα 7 ή 8 μέρες κάνουν συνήθως από Καναδά. Μια νομίζω μου είχε κάνει και 6. Πάντως το μαγαζί τα σπάει. Μάλλον θα παραγγείλω αύριο την κάμερα.
Πρώτη αγορά και για μένα από εκεί πολύ πετυχημένη. Το παρείγγειλα την προηγούμενη Κυριακή και τη Δευτέρα ήρθε το ειδοποιητήριο. Την ίδια μέρα ακριβώς παρήγγειλα και από το play....φαντάζομαι καταλαβαίνετε :banghead:
Παιδια εχω σκεφτει και εγω να αγορασω μερικα games απο το εν λογω site,και το μονο μου κολλημα ειναι αν θα μπορω να παιζω online.Συγκεκριμενα αυτα τα παιχνιδια με ενδιαφερουν resistance2,cod5,LBP,PES 2009.Θα μπορω να παιζω με Ελληνες?
Τα uk stores ειναι φτηνοτερα και τα παιρνεις pal και σε λιγοτερο χρονο παραδοσης
gameplus canada
RESISTANCE 2 = 40 + αποστολη
LBP = 37 + αποστολη
PES = 33 + αποστολη
uk amazon
PES = 22 + αποστολη [ame="http://www.amazon.co.uk/Pro-Evolution-Soccer-2009-PS3/dp/B001DU6OH4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1227669462&sr= 8-1"]Pro Evolution Soccer 2009 (PS3): Amazon.co.uk: PC & Video Games[/ame]
LBP = 31 + αποστολη [ame="http://www.amazon.co.uk/Sony-Little-Big-Planet-PS3/dp/B0019CGTXK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1227669604&sr= 1-1"]Amazon.co.uk: Little Big Planet (PS3): PC & Video Games[/ame]
RESISTANCE 2 = 39,6 + αποστολη [ame="http://www.amazon.co.uk/Sony-Resistance-2-PS3/dp/B001FB56NY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1227669699&sr= 8-1"]Amazon.co.uk: Resistance 2 (PS3): PC & Video Games[/ame]
?????? ??? Amazon ????????? ?????? ???? ; ?? ?????? ???? ???? ???????? ????????
________
Cbr600Sjr
Κάποιος λάθος κάνεις εδώ. 34.99 pounds = 42 ευρώ σχεδόν.
Και ναι πληρώνεις 5 pounds μεταφορικά (per item και per delivery) + 19% ΦΠΑ (ή το 15% του αγγλικού VAT δεν είμαι σίγουρος πιο απ' τα δύο). Δεν συμφέρει τόσο όσο φαίνεται και μην υποτιμάτε το "αποστολή". Το VGP έχει 5 ευρώ σχεδόν αποστολή και το άλλο 7+
Σήμερα παρέλαβα σε 7 μέρες το Tomb Raider Underworld από το VideoGamesPlus. :yay:Πάντα γρήγοροι και άψογοι.
Παιδια....
Αυτο το site αρχιζει να με νευριασει....
Λοιπον εκανε ship στις 31/10 το LBP και ακομα να ερθει παει σχεδον ενας μηνας(!!!) , αν δν ερθει εως Παρασκευη θα στειλω email...Για αυτο μπορω να τους πω να μου επιστρεψουν τα χρηματα?
Thanks....
Ξεκινα απο τα βασικα στειλε 1-2 e-mail και ενημερωσε οτι ακομα δεν το παρελαβες επισης ζητα τους το tracking number και οταν το στειλουν πηγαινε στα ΕΛΤΑ δωσε τον αριθμο και ζητα τους να σου πουν που βρισκετε το δεμα, αν δεν γνωριζουν τιποτα ενημερωσε παλι το VGP με e-mail και ζητα ή να σου το ξαναστειλουν ή τα λεφτα να γινουν refund.
To site ειναι παρα πολυ καλο και εμπιστο επισης απαντανε σχεδον σε ολα τα e-mail που στελνεις θα βρεις ακρη σιγουρα.
Αν θες την προσωπικη μου αποψη ειμαι 90% σιγουρος οτι κατι εγινε με τα ελληνικα ΕΛΤΑ!
Kyrtzo...
Μενω Κυπρο αρα δν εχουμε ΕΛΤΑ...
Ομως θα στειλω email...
Ουπς
Τελος παντων τα αντιστοιχα στην κυπρο
Aroulis στο είπα και πιο πάνω. Ρώτα πρώτα στο ταχυδρομείο σου, το ταχυδρόμο σου, ό,τι έχετε εκεί στη Κύπρο τέλως πάντων πριν στείλεις email. Λίγο δύσκολο να μην έστειλε το μαγαζί το παιχνίδι ή να χάθηκε στη πορεία.
paradeigma apo to buzz pou parageila
Buzz! Quiz TV Special Edition £43.54
Subtotal: £36.59
Delivery Charge: £4.98
VAT: £7.90
Total: £49.47
ta 49,47 = 58,10
LBP
[ame="http://www.amazon.co.uk/Sony-Little-Big-Planet-PS3/dp/B0019CGTXK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1227737524&sr= 8-1"]Amazon.co.uk: Little Big Planet (PS3): PC & Video Games[/ame]
25,6 + 6,5 lires apostoli ,vat = 37,84
http://www.videogamesplus.ca/product...ducts_id=14364
59+5 = 64 = 40
exei poli kales prosfores kai to gameplus alla se liga proionta , ta vasikotera games - emporika idi einai se poli kales times sta uk stores opote den polisimefrei i agora apo to gamesplus panta
psonizeis epilektika apo pantou i kaliteri lisi
Το pal LBP πρόσεξε το γιατί αν πάρεις αβέρτα DLC θα σου βγει ακριβότερο στο τέλος! :p
Vasses thanx για την ενημερωση.Θα το κοιταξω αμεσα,εχει οντος καλες τιμες!