Εμείς την βρίσκουμε σε τραπέζια με καρό τραπεζομάντηλο, ουζοτσιπουρορετσινομπυροκρασο καταστάσεις και εκλεκτά εδέσματα... :e055gf::d030:
Printable View
Καλησπέρα.
Προστέθηκε και το onboard του 5ου γύρου. :pop2:
1.54.046 για παμε.....
Στο 1:54,145 για την ώρα...
Το κατηφορικό κομμάτι (Κ12-Κ17) μου δημιουργεί πονοκέφαλο λέμε... :frusty:
1.57 κάτι στην πρώτη μεταμεσονύκτια προπόνηση.
Έχουμε δρόμο μπροστά μας, ομάδααααα!
send while racing, heavily braking & downshifting
Καλησπέρα ..... (1.53.770) :a025dfg:..τίποτα άλλο δεν θυμαμαι !
Γιατί τέτοια καούρα με τον Ayrton σήμερα; Μάιο δε σκοτώθηκε;; :scratch:
Τα γενέθλια του ήταν σήμερα Νίκο
Καλησπερα...1,54,6χχ πρωτη μερα σημερα...για να δουμε για να δουμε....:blink:
Καλημέρα ! Μετα από έναν καταστροφικο αγωνα στη laguna,ερχεται ακομα ενας που μαλλον θα τα παω χειροτερα. Ηλπιζα ότι θα τα παω καλυτερα αφου ειχα καταφερει να κανω 1:16.xxx. Άλλο πραγμα ο αγωνα όμως. Μετα τις πρωτες εξοδους εχασα κάθε συγκεντρωση και αλλαξα στρατηγικη . Εκανα 2 πιτστοπ, ελπιζοντας στα λαθη των υπολοιπων. Δεν υπολογισα όμως τα δικα μου... Εχασα και πολύ χρονο με τα ντουμπλαρίσματα , αφου από δικια μου βλακεια βγηκα και εκτος πιστας για να μην εμποδισω καποιους. Τελος παντων , περσινα ξινα σταφυλια .
Παμε στα φρεσκα τωρα. Εντελως αγνωστη πιστα και το ps3 εχει να ανοιξει από τη Δευτερα. Νομιζω ότι εχω παιξει ένα challenge σε αυτην με το διαστημοπλοιο της mercedes , και δε μου ειχε καθισει καλα στο ματι. Ας ελπισουμε ότι το ΣΚ θα μπορεσω να κανω τουλάχιστον κανενα γυρο, γιατι δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα.Παλι το κινητο εμποδιο θα κανω!
ps: Mιας και τεθηκε θεμα Senna, οποιος δεν εχει δει το ντοκιμαντέρ που βγηκε πριν λιγα χρονια http://www.imdb.com/title/tt1424432/ ,να το κανει αμεσα! Εξαιρετικο , αν και ελαφρως υποκειμενικο.
Και τα δυο βιβλια του Βασιλη Τσακίρογλου είναι εξαιρετικα με φοβερες λεπτομεριες :
https://www.greekbooks.gr/books/viog...omos-a.product
http://www.greekbooks.gr/books/viogr...omos-v.product
Παρόλα αυτά Γιώργο είναι όντως μια πίστα Πανόραμα!
Την παρακολουθώ χρόνια με τα V8.
Ειδικά η κατάβαση με τα φίλερ από τους βρυχώντες, πακτωμένους προφυλακτήρα προφυλακτήρα, V8 με φτιάχνει κάθε φορά!
Μου αρέσει πολύ αυτή η πίστα
Καλημέρα!
Ενημερώθηκε το καλεντάρι. 30 οι γύροι του αγώνα.
Καλημέρα.Καλο αγωνα για σημερα σε μια δυσκολη πιστα αλλα και τοσο ομορφη.
Καλημέρα!!
Αγώνας σήμερα, σε μια πίστα πάρα πολύ δύσκολη... το "κυκλοφοριακό χάος" είναι πολύ εύκολο να συμβεί... ας δώσουμε όλοι μια παραπάνω προσοχή, ειδικά στους πρώτους γύρους...
Καλό αγώνα σε όλους!!
Κι όσοι στενοχωρέθηκαν χθες με την 4αρα στο εκτός έδρας 3-4... :whistle: πιθανόν να θελήσουν να ξεσπάσουν σήμερα... για να δούμε... :c025:
Απίστευτα φορτωμένο το πρόγραμμα σήμερα και με απρόβλεπτο δρομολόγιο για Θεσσαλονίκη. Για να δούμε
Παιδια γεια σας..Χθες επεστρεψα απο Αθηνα για τη σχολη.Ειδα οτι διαγραφθηκα.Πριν φυγω ειχα ενημερωσει οτι θα φυγω για λιγο καιρο και δυστυχως καποια πραγματα εκει πανω με αναγκασαν να μεινω πολυ παραπανω καιρο πανω χωρις προσβαση στο ιντερνετ.Ξαναλεω οτι ειχα ειδοποιησει πριν φυγω και εχω καθε προθεση να τρεξω σε ολους τους εναπομηναντες αγωνες..
Καλημέρα ! δύσκολη αλλά ωραία πίστα ...υπομονή και ψυχραιμία συστήνω ! καλό αγώνα σε όλους !
Θα ηθελα να ενημερωσω τους διοργανωτες οτι ενα προβλημα υγειας θα με αφησει και αυτη την αγωνιστικη μακρια απο την πιστα ... ευελπιστω να γυρισω σιδερενιος ... ευχαριστω.
Καλημερα καλο αγωνα σε ολους με πολυ προσοχη ιδιαιτερα στην πρωτη στροφη μετα την ευθεια αλλα και στα ντουμπλαρισματα.
Σταθη με ειχες ενημερωσει οτι θα ληψεις στους δυο πρωτους αγωνες στους οποιους και σε περιμεναμε αλλα στον τριτο δεν ενημερωσες εδω στο forum η στο psnetwork που μπηκες για λιγο online και σου ειχα στειλει μηνυμα στο οποιο δεν απαντησες για να ξερουμε και εμεις τι θα κανουμε.
Φτασαμε αισιως στον πεμπτο αγωνα για να ενημερωσεις.Θεωρησαμε σωστο να βαλουμε αλλον στην θεση σου γιατι ηταν κριμα να μενει αδεια ενω υπηρχε ατομο ετοιμο να τρεξει αλλα και να μην μεινει ξεκρεμαστος ο teamate σου.
Εαν κατα την διαρκεια του πρωταθληματος αδειασει θεση θα την παρεις εσυ,αλλιως απο το επομενο.
δεν ημουν εγω μεσα...η αδερφη μου θα μπηκε λογικα,δεν ημουν σπιτι μου και εκει που ημουν δεν ειχα προσβαση στο ιντερνετ να σας ενημερωσω.
Καλό αγώνα σε όλους.
Παιδιά σήμερα δεν θα μπορέσω να τρεξω θα τα πούμε στον επόμενο αγώνα.
Ω τι αγώνας!
μαζεψα πάνω απο 3 λεπτά ποινές.
Το σύστημα δοκίμαζε πάνω μου τι είδους ποινές μπορεί να ρίξει. Ειναι τρελό να τρως ποινή επειδη κάνεις στη άκρη για να περάσει αυτός που σου ρίχνει γύρο η επειδή υπάρχει επαφή με το προπορευόμενο που κάνει σβουρες επειδή το έχασε. Ξεχωρίζω μια, έφαγα ποινή 8΄΄ για σύγκρουση σε ντουμπλαρισαμα ενώ είχα σχεδόν σταματήσει στο γκαζόν για να περάσει! Μέχρι και στα pits έφαγα ποινή!
στα του αγώνα τώρα στους πρώτους 7-8 γύρους υπήρχε μια μάχη για τις τελευταίες θέσεις με geo και xrhsto μετά... λάθη, ποινές και πήρα τη φυσική μου θέση.
Κάτι που παρατηρώ για άλλη μια φορά, μετά τα pits λες και εχω άλλο αυτοκίνητο! Γιατί γίνεται τόσο χάλια;;; Με τα μεσαία λάστιχα δε, στρίβει μόνο με αίτηση!
συγνωμη όσους καθυστέρησα όταν μου ρίχνανε γύρο, εκαμα οτι μπορούσα για να μην είμαι στη αγωνιστική γραμμή αλλα κάποιες φορές δεν τα κατάφερα.
Μπραβο σε νικητές και σε όλους για την προσπάθεια.
Καλημέρα ..Χρόνια πολλά ! ένας ακόμα ωραίος αγώνας που εξελίχθηκε στον καλύτερο για μένα, απρόσμενα οφειλώ να πω ! καθώς σίγουρα δεν είμουν ο ταχύτερος στον αγώνα ......ωστόσο απέφυγα λάθη εγώ και την ίδια στιγμή σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι είχαν κάποιες ατυχίες ......αλλά και όσους πιο άργους, σε αυτόν τον αγώνα, έφτασα και θέλησα να προσπεράσω βοήθησαν με τον καλύτερο τρόπο ...και μπράβο τους ...και εγώ έκανα το ίδιο όταν με έφταναν οι γνωστοί υπερηχητικοί συναγωνιστές μου όπως έκαναν και εκείνοι ...........και έτσι είχαμε για άλλη μια φορά πολλές ωραίες μάχες και εναλλαγές στην πρωτοπορία του αγώνα .......γνωρίζω καλά πως αυτός αλλά και άλλοι αγώνες δεν εξελίχθηκαν gia όλους το ίδιο καλά .....παρόλα αυτά είναι γεγονός πως η ποιότητα της αγωνιστικής μας συμπεριφοράς είναι πλέον εξαιρετική ......τέλος να πω μπράβο στον Πάνω και Μανώλη για το βάθρο τους .....Omadara κάτι κόψαμε από τους πρώτους της βαθμολογίας .....πάμε γερά στο δαχτυλίδι - της ολικής ανατροπής .
Καλημέρες!! :)
Τρομερά κουραστικός αγώνας!! Στους τελευταίους 3-4 γύρους άρχισα να ζαλίζομαι... αυτά τα σφιχτά s ανάμεσα στους τοίχους, με την αντανάκλαση των φώτων και τις αλλαγές στην κλίση άρχισαν να μου δημιουργούν πρόβλημα προσήλωσης... Αυτή τη φωτεινή επιγραφή της Firestone, στο κατηφορικό s... πόσο ήθελα να κατέβω απ' το αμάξι και να τη σπάσω...
Τρομερό πρώτο session, αφού αποφεύγοντας τα λάθη και εκμεταλλευόμενος τα λάθη των άλλων παρέμεινα στο τρενάκι των πρωτοπόρων, κάτι που ήταν ιδιαίτερα έντονο.. μια ουρά 4-6 αυτοκινήτων σε αυτή την πίστα πήγαινε προφυλακτήρα, κι όσο μέσα σ' αυτή την ουρά ήμουν κι εγώ, ήμουν κάπως έτσι :a010bg:... ένας λάθος υπολογισμός στον πρώτο ανεφοδιασμό μου στέρησε τη δυνατότητα να κάνω όσους γύρους ήθελα με το 2ο σετ ελαστικών, κι αναγκάστηκα να μπω νωρίτερα 2-3 γύρους για το 2ο pitstop... είχα και μια-δυο εξόδους στο 3ο session, οπότε ξέμεινα πιο πίσω χωρίς καμία πιθανότητα να μείνω μαζί με τους μπροστά...
Ένυγουέι, την ταχύτητα σ' αυτή την πίστα δεν την είχα, κι ούτε ήμουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός σε χρόνους, οπότε η 5η θέση μου ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα!!
Ομαδάρααααα... ήρθε η καρό επιτέλους!! Μπράβο!! Τους τον ακουμπάμε σιγά σιγά... τον προφυλακτήρα μας... :a050:
Ένα μπράβο σε όλους και μόνο για την προσπάθεια και ολοκλήρωση του αγώνα!!
Οι βαθμολογίες αρχίζουν να παίρνουν φωτιά σιγά σιγά... :boxing:
Καλημέρα και χρόνια πολλά!Μπράβο Στράτο κ μπράβο σε όλους. Συγνώμη Παναγιώτη δεν σε έβλεπα όταν σε έστειλα εκτός όπως μου είπες. Εσύ με έβλεπες από την αρχή του αγώνα, εγώ σε έβλεπα από την στιγμή που μπήκες για πρώτη φορά στα πιτ.Κάποιο bug ίσως.
Καλησπερα.
Ο ωραιοτερος (μεχρι τον επομενο) αγωνας κατα τη γνωμη μου μεχρι στιγμης.Καταπληκτικη πιστα.Πολλα μπραβο στο νικητη και σε ολους για τη συμμετοχη.
Αποφασισυηκε απο τη διοργανωση σε ολους τους εναπομειναντες αγωνες του πρωταθληματος να ειναι με καθαρο καιρο και χωρις αλλαγες.
Λογο του προβληματος που παρουσιαστηκε μετα την αναβαθμιση του παιχνιδιου δεν μπορουμε δυστηχως να βρουμε μια λυση για να προσαρμουσουμε αλλαγη καιρου.
Φιλε Σταθη εγραψε και ο Μανωλης το λογο που διαγραφηκες.Τωρα αν καποιος φυγει ή εχει σκοπο να το κανει πιο μετα μπορεις να παρεις τη θεση του.
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι γίνονται αγώνες σε αυτήν την καρμανιόλα, κι όμως ...
https://www.youtube.com/watch?v=OJ2nnEE11UI
Βέβαια έχουμε και ...
https://www.youtube.com/watch?v=NPaZHPyR6jY
Μη αναμενόμενο το αποτέλεσμα για μένα. Ακόμα και μετά την προχθεσινή προπόνηση, πιο πολύ έκλινα να "δηλώσω κώλυμα" παρά να συμμετέχω. Οι χρονομετρικές διαφορές με τους γρήγορους ήταν τεράστιες και δεν έβλεπα και κάποιο περιθώριο βελτίωσης, και περισσότερο από ολα ήταν αυτό που με στεναχωρούσε.
Τέλοσπάντων, ήρθε η μέρα του αγώνα και με κάπως βαριά καρδιά (το παραδέχομαι) μετακίνησα καναπέ, έστησα τιμονιέρα και κατέβασα το κάθισμα. Τα προκριματικά ήταν τραγικά. Χαρακτηριστικά ο πρώτος γύρος μου στο 1:59 ψηλό,ήταν και ο ταχύτερός μου,οι επόμενοι σημαδεύτηκαν από μικρά ή μεγαλύτερα λάθη και από γραμμές συναγωνιζομένων που αποσπούσαν την προσοχή μου. Δεν έκανα παραπάνω από 3 προσπάθειες τελικά και αρκέστηκα στην τελευταία ή προτελευταία θέση.
Ο αγώνας ξεκίνησε καλά σχετικά. Απέφυγα ένα ατύχημα που συνέβη στην γραμμή της εκκίνησης, πράγμα που μου έφτιαξε κάπως την ψυχολογία και ολοκλήρωσα τους πρώτους 3 γύρους χωρίς ιδιαίτερες επιπλοκές μέχρι που έκανα την παπαριά στο τέλος της πίσω ευθείας και μάλιστα όχι στα φρένα αλλά στην έξοδο της 1ης κλειστής στροφής :frusty:. Νομίζω πως πλησίαζα κάποιον που δεν περίμενα να συναντήσω και μάλλον αγχώθηκα.
Και έμεινα τελευταίος με την ψυχολογία στο ναδίρ. Είχα κάποιες καλές μάχες με Χρήστο και Γιάννη που προσέθεσαν κάποιο ενδιαφέρον στον αγώνα, αλλά πάλι έξοδο (ή τρακάρισμα, δεν κατάλαβα ακριβώς) και ξανά τελευταίος.
Μετά τα πιτ, αν θυμάμαι καλά στις αρχές του 14ου γύρου, αρχίσαν τα ντουμπλαρίσματαααααα....
Άντε πάλι άγχος, να μην καταστρέψουμε τον αγώνα κανενός, άντα και μια-δυο έξοδοι στην προσπάθεια να αφήσω όσο περισσότερο χώρο μπορούσα, ξενέρωμα. Συνεχίζω να έχω πρόβλημα στη συγκεκριμένη περίπτωση. Αφήνοντας το γκάζι, δεν πλησιάζουν αρκετά γρήγορα οι επερχόμενοι, και πατώντας φρένο καταστρέφω την όποια υποτυπώδη προσπάθει να κάνω τον αγώνα μου. Anyway...
Τώρα πως στα κομμάτια, προσπέρασα Ηλία και Μανώλη πριν τον τερματισμό, εγώ δεν το κατάλαβα. Υποθέτω πως είχαν πρόβλημα, άκουσα τον Ηλία στο δωμάτιο χθες να αναφέρεται στο πρόβλημα των ελαστικών.Ο Μάνος δεν ξέρω τι έπαθε.
Ο αγώνας πάντως ήταν πολύ κουραστικός και η μία ώρα μου φάνηκε ... τρίωρο. Ειδικά όταν βράδυασε και στο κατηφορικό κλειστό κομμάτι με έπιανε ίλιγγος, πράγμα που δεν έχω ξανανοιώσει παίζοντας οποιοδήποτε game. Τα γάντια, στο τέλος του αγώνα ήταν μούσκεμα επίσης.
Τέλος μια απορία. Υπάρχει περίπτωση να αναβόσβηναν φώτα κάποιοι χθές όταν ρίχνανε γύρο; Ή ήταν οι ανωμαλίες του οδοστρώματος που κάνανε τα φώτα να ανεβοκατεβαίνουν; Αν ισχύει το πρώτο, παρακαλώ αναθεωρήστε λίγο την τακτική, εμένα προσωπικά με ενοχλεί και με αγχώνει ακόμα παραπάνω.
Υ.Γ. Τι πρόβλημα υπάρχει με την αλλαγή του καιρού; Εμένα μου αρέσει η βροχή ... και ξέρω και κάποιον άλλον που περιμένει πως και πως να βρέξει ...https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net...15289447_t.jpg
Αυτό δυστυχώς ισχύει, και έχει γίνει και σε προηγούμενους αγώνες, παρότι το έχουμε πει αρκετές φορές... Και μάλιστα έχει γίνει και σε στιγμές που πρόκειται για απλό προσπέρασμα, ούτε καν για διαφορά γύρου...
Κόρνες, σινιάλα με τα φώτα, και λοιπά "προειδοποιητικά" ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ!!
Θα βρέξει Γιώργο... Και θα βρέξει και πολλά νέα πράγματα... Στο επόμενο πρωτάθλημα όμως.
Χρονια Πολλα.
Πολυ ωραιος αγωνας με μαχες μεχρι το τελος,μπραβο Στρατο σταθεροτατος μπραβο Γιωργαρα(lepa)πολυ καλος!!!
Ανανεώθηκαν στην πρώτη σελίδα:
Καλεντάρι - Βαθμολογίες - Αποτελέσματα - Στατιστικά. :ranger:
Edit:
Προστέθηκαν και τα στιγμιότυπα από το Panorama.!!
Συγγνώμη για την ερώτηση όμως τι θέμα υπάρχει με τις ρυθμίσεις του καιρού;
Πολύ απλά, Ηλία, αυτή τη στιγμή δεν υφίσταται "αλλαγή καιρού"...
Η ρύθμιση "πιθανότητα αλλαγής" για κάποιο λόγο αντί να επηρεάζει τη μεταβολή των καιρικών συνθηκών επηρεάζει την υγρασία οδοστρώματος...