Μεσα και γω για καναν online αγωνα :P το τσιμπησα σημερα απο τις πρωτες δοκιμες πιστευω να αξιζει το 50euro , οποιος το χει ασ κανει κανα add
Printable View
Μεσα και γω για καναν online αγωνα :P το τσιμπησα σημερα απο τις πρωτες δοκιμες πιστευω να αξιζει το 50euro , οποιος το χει ασ κανει κανα add
Μολις σημερα πηρα το παιχνιδι σε limited edition και εχω πολλα προβληματα....κριμα τοσους μηνεεες αναμονη!!!
Τα γραφικα απειρες φορες μου τα κανει διπλα2 το ιδιο και στο replay,στον ηχο οταν ανοιγει τ αμαξι κανει ενα φυσιτο σα να φυσας δυνατα σε μικροφωνο,απαισιο!
Και τελευταιο προσπαθω να βαλω κωδικο για τα 5 αμαξια που εχει συν το limited edition και δεν τον δέχεται, εχω ξενερωσει.... το update το εκανα τι συμβαινει?
Εγώ έχω δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα από τα προβλήματα αυτά και έπαιξα ένα τρίωρο γεμάτο σήμερα.
Καλή ιδέα αυτή με κάνα δικό μας lobby.
Να κάνουμε καμία λίστα να addαριστούμε;
Και στο ψηφιακο κοντερ δεξια οταν βάζω νεκρα ή οπισθεν αντι για N και R μου βγαζει παυλες.... Κανατε και εσεις το update?
Τι συμβαινει?Να το παω πισω?
Οταν κουτουλας σε τοιχο μου φαινoνται απιστευτα κακα τα physics. Το αμαξι σαν να ειναι χλαπατσα κουνιεται και σε μισο κλασμα του δευτερολεπτου και ισιωνει περιεργα.
Δε μπορω να το περιγραψω αλλιως. Λες και εχει ενα μαγνητη και με το που συγκρουεσαι με τοιχο το αμαξι καθηλωνεται στο εδαφος
Παιδια εχει κανεις αυτα που περιγραφω?Να το παω πισω το παιχνιδι?
Πειτε μου αν αντιμετωπιζεται κατι παρομοιο να ξερω τι να πω
O πρώτος αγώνας από χιλιάδες που θα ακολουθήσουν. :a010:
https://www.youtube.com/watch?v=5pd08HVx0mM
Έπαιξα και εγώ με ρυθμίσεις novice. Το παιχνίδι είναι sim οπότε τους λάτρεις του sim racing θα τους κερδίσει.
Ξεκίνησα καριέρα και μου φάνηκε πως έχει πολύ βάθος και πράγματα να κάνεις.
Αυτά που δεν μου άρεσαν ήταν:
1)κάμερες. Πραγματικά δεν βρήκα μία που να μου αρέσει (αυτή του κράνους είναι ωραία αλλά όχι βολική σε όλα τα αμάξια). Η εξωτερική του είναι πολύ κακή και φαίνεται το αμάξι σα να κινείται απότομα. Ειδικά στα καρτ θες δραμαμίνη για να παίξεις
2)Τα γραφικά στις πίστες. Είναι αρκετά μέτρια για παιχνίδι της τρέχουσας γενιάς.
3)Επίσης και τα αμάξια τα περίμενα καλύτερα (από πλευράς γραφικών) αλλά σε αυτό "φταίει" το DriveClub που μας καλοέμαθε.
4)Επίσης σε περιπτώσεις παρατήρησα pop-up αλλά και σε μία πίστα όταν είχα πάρει γρήγορο αμάξι (McLaren νομίζω) οταν έτρεχα στα ορια παρατήρησα framedrops.
Ήχος αμαξιών καλός αλλά όχι στα επίπεδα του DriveClub.
ΑΙ και γενικά συμπεριφορές αμαξιών δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη μιας και μια ώρα πρόλαβα να παίξω.
Γενικά το παιχνίδι έχει βάθος και ένας που του αρέσουν τα αμάξια θα περάσει πάρα πολύ καιρό μαζί του.
Πάντως νομίζω οτι το παίχνίδι θα ανεβάσει τον πήχη για τα sim racings και αυτό είναι πολύ καλό γιατι με το GT παραμείναν πολύ στάσιμοι.
Επισης εχω το limited edition και ουτε τον κωδικο δεν περναει για να ξεκλειδώσει τα εξτρα 5 αυτοκινητα. Invalid code λεει....Τι να πω πολλα θεματα
Πότε δοκίμασες? Αν πήρες το παιχνίδι πριν την ημερομηνία κυκλοφορίας του και δοκίμασες τότε, ίσως να έφταιγε αυτό.
To χειρότερο trophy ever, να οδηγείς σ' ένα racing game επί μισή ώρα με ταχύτητα κάτω από 50 χιλιόμετρα, πραγματικά γελοίο.
https://www.youtube.com/watch?v=ecSwxC0OYYQ
Απο Neogaf.
Forza 5:
http://abload.de/img/fri_may_8_00-42-28_cd6yuvz.png
Project Cars:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/...0508100811.jpg
Μην αμελήσετε να πάτε στα controls και με το R1 να δοκιμάσετε τα τρία διαφορετικά input presets για το DS4. Ο χειρισμός διαφοροποιείται πολύ ανάλογα με τις ρυθμίσεις. Με λίγο πείραγμα σε deadzones και sensitivity το φέρνεις ακριβώς εκεί που θέλεις.
Πάντως μέχρι τώρα η αίσθηση του παιχνιδιού είναι πολύ καλή.
Πολύ κρίμα που δεν υπάρχει οικονομικά προσιτή τιμονιέρα πάντως, θα ήταν άλλο παιχνίδι..
Συμφωνώ απόλυτα. Με τιμονιερα θα ειναι πολυ καλό.
Επι της ευκαιρίας, δοκιμασε κανεις logitech τιμονιερα με m4converter ή cronusmax ?
Στάλθηκε από το LG-D605 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξεκίνησα πρωτάθλημα Formula Rookie.
Το παιχνίδι είναι οργασμός. Η αίσθηση της ταχύτητας, ο ήχος της μηχανής και των αλλαγών ταχυτήτων, το feedback στο χειριστήριο και η εσωτερική κάμερα σε συνδιασμό με τα άψογα controls με φτιάχνουν απίστευτα.
I'm in the Zone!
Έπαιξα ένα τρίωρο με το clio cup. Μου άρεσε ο χειρισμός και ο ήχος πολύ καλός, τα γραφικά πολύ μέτρια και η πίστες είναι κυριολεκτικά άδειες, καμία λεπτομέρεια, το καταλαβένο σε ένα σημείο γιατί έπρεπε να μείνει ψηλά το FPS + ότι είναι multiplatform.
Το παιχνίδι έχει αρκετά bugs απο ότι πρόλαβα να δω όπως: μου έτυχε μια δυο φορές αντίπαλο αυτοκίνητο να περάσει μέσα μου σαν να είμαι ghost 0 collision detect, το άλλο που είδα όταν μπαίνεις στα pit όταν το αυτοκίνητο κάνει την κοφτή στροφή για να μπει για το service κάνει κάτι σαν τηλεμεταφορά, το άλλο στα pit είναι ότι όταν πας να βγεις απο το γαραζ του pit και υπάρχει αυτοκίνητο απο δίπλα παρκαρισμένο, περνάς από μέσα του σαν να μην υπάρχει
κάτι άλλο που πρόσεξα είναι στο replay που το σταμάτησα να βγάλω photo, χαμήλωσα την κάμερα όσο χαμηλότερα γινόταν από την έξω μεριά και ξαφνικά το αυτοκίνητο γίνονταν μαύρο (σαν να έφευγε το paint layer από πάνω του).
Στο replay παρατηρώ το εν λόγο bluring που σε ζαλίζει παρόλο που έχω περάσει το patch και έχω απενεργοποιήση το bloom effect.
οι ζημιές που παθένει το αμάξι θυμίζει GΤ σχεδόν ανύπαρκτες και δεν μιλάω για μηχανικές, εκτός αμα το κοπανάς για πολύ ώρα και παλι δεν είναι κάτι ρεαλιστικό.
Τελείωσα και τους 5-6 αγώνες με το clio και μετά πήρα ένα invitation να παίξω με μία porche σε βροχή, εκεί ξενέρωσα κάπως γιατί το αυτοκίνητο συμπεριφερόταν υπερβολικά παράξενα στην βροχή σαν να είχε βούτυρο κάτω (χωρίς λόγο κυριολεκτικά).
Παίζω σε Amateur preset.
Το παιχνίδι παρακαλάει για τιμονιέρα!
Αυτά τα λίγα με της πρώτες εντυπώσεις.
To άλλο που μου την έσπασε και δεν μπόρεσα να το αλλάξω είναι ο ήχος του ομιλητή κατα τη διάρκεια του αγώνα να ακούγετε απο τα ακουστικά και όχι απο το DS4, γιατί παίζω με ακουστικά 7.1
Αν κάποιος ασχολείται μόνο με ps4 η xbox one που τυχαίνει να τα χω και τα δυο μακριά από αυτό το παιχνίδι .το πήρα στο xbox και χτυπάω το κεφάλι μου . Το είδα και σε ps4. Όντας κάτοχος και του drive club kai to fora horizon 2 σας λέω πως τόσο στον οπτικό τομέα όσο στο gameplay όσο επίσης και στην ποικιλία αυτοκινήτων και events τα δυο exclusives που ανέφερα είναι γενιές μπροστά του. Νομίζεις πως ξαφνικά παίζεις σε κονσόλα παλιάς γενιάς. Προσωπικά θα προσπαθήσω να το πουλήσω . Και πήρα και την limited edition . Ας πρόσεχα !!!
Στα options/controls/configuration τέρμα κάτω έχει την επιλογή controller input mode,
default είναι στο 3, δοκιμάστε να το αλλάξετε στο 2 και πιστεύω θα δείτε διαφορά,
το αμάξι ακούει καλύτερα ενώ δεν κάνει και απότομες κινήσεις.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καμία σοβαρή αλυσίδα καταστημάτων δεν έχει διαθέσιμη ούτε για παραγγελία την Thrustmaster T300 και πρέπει ή να παραγγείλεις από skroutzoμάγαζα ή από Αmazon....
Η Τ80 εχει vibration ? Αν οχι υπαρχει καποια με vibration στο ps4 ?? (γενικα επειδη δε ξερω απο τιμονιερες το force feedback που λενε ειναι το vibration??)
Καλο παιδια το παιχνιδακι αλλα εχει ακομα πολλα θεματα το online. Ειμαστε 2 απο Ροδο και ψαχνουμε αντιπαλους :) εκανα μερικους απο σας add καντε και μενα αν θελετε να φτιαξουμε κανα σωστο online γιατι μερικοι νομιζουν οτι παιζουν συγκρουομενα στο λουνα παρκ!
Οι καλύτερες ρυθμίσεις DS4 που έχω δοκιμάσει.
Controller Input 2
Steering Deadzone 6 (καμιά φορά το πάει μόνο του 7)
Steering Sensitivity 10
Throttle Deadzone 20
Throttle Sensitivity 50
Brake Deadzone 10
Brake Sensitivity 30
Speed Sensitivity 70
Controller Filtering 30
Advanced On
Steering Dumpering On
Visual Wheel Filtering Off
Opposite Lock Help Off
καντε με add για κανα Online...
Εγω παιζω με τιμονιερα και ειναι φοβερη η φαση!Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τα 60fps και τα γραφικα overall,gameplay πολυ καλο και με πολλες ρυθμισεις να τα φερεις ολα στα μετρα σου(περασα την πρωτη μερα στα settings lol).
Aυτο που με χαλαει(εκτος απο τα λιγα αυτοκινητα) ειναι οτι το στησιμο του Career mode.. θα προτιμουσα να με καθοδηγησει το παιχνιδι απο μονο του ανεβαζοντας σταδιακα δυσκολια πχ
ή οπως το GT με τα διπλωματα.
Για όποιον δεν έχει το παιχνίδι ακόμα και του αρέσουν τα racing ορίστε τι χάνει.
To βιντεάκι το ανέβασα από το PS4 αλλά όσο να'ναι τρώει συμπίεση, πέφτει η ανάλυση στα 720p και τα καρέ στα 30,
χώρια την περεταίρω συμπίεση που τρώει και από το youtube,
δηλαδή είναι πολύ καλύτερο όταν το ζει Live στο PS4 του κάποιος.
Aπολαύστε υπεύθυνα. :P
https://www.youtube.com/watch?v=hjP8Sw-DrYc
Α ρε Ody τι μας κάνεις!!
Θα προσπαθησω να μαζευτουμε ολοι και να κανουμε μερικους αγωνες. 1-2-5-10 οσο μπορει ο καθενας.
Θα γινει streaming κανονικα και θα ποσταριστει στο παρον thread.
Αν ειναι βαρεστε ενα "thanks" απο κατω να σας εχω στα υποψιν.
Πραγματικά τι μας κανείς τώρα.ποιος ακούει την γυναίκα μου .Υπάρχει κανένα demo σε κάποιο store?
Demo δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται να βγάλουνε.
Καλησπέρα έχω t500rs και δεν μου την αναγνωρίζει στα control υπάρχει καμία λύση
Στάλθηκε από το SM-G925F μου
Καλημερα σε ολους. Εχω το παιχνιδι 4 μερες και μου παρουσιαζει το εξης. Οταν στριβω εστω και ελαχιστα ολος ο κοσμος γυρο και τα αυτοκινητα που εχω μπροστα μου θολωνουν και γινονται διπλα. Με ξενερωνει απιστευτα. Το κανει και καποιον αλλον αυτο?
Και σε μένα φίλε μου φενονται σαν 3d η σαν είδωλο
Μπραβο αυτο ακριβως εννοω. Να ειναι καποια ρυθμιση?
- - - Updated - - -
Να σε ρωτησω. Ποια τιβι εχεις?
Δυστυχώς το έχω ακούσει σε πολλούς περιμένουμε κάποιο update για να λύση αυτό γιατί είναι εκνευριστικό
Λέτε για το blur effect στη κάμερα του κράνους παιδια;;
Εμενα σε ολες τις καμερες το κανει. Και εξω και παντου