μην πας στην 1η sony ειναι hdready αρα 720p αρα ξεχνα τα 1080p του ps4.
η 2η sony ειναι καλυτερη απο την LG αλλα αν δεν μπορεις να δωσεις τοσα παρε την LG
Printable View
μην πας στην 1η sony ειναι hdready αρα 720p αρα ξεχνα τα 1080p του ps4.
η 2η sony ειναι καλυτερη απο την LG αλλα αν δεν μπορεις να δωσεις τοσα παρε την LG
40αρα για να ευχαριστηθω τα 1080p σε δωματιο ειναι οκ ρε γμτ?
Απο τη μια σκεφτομαι οτι ειναι αρκετα μεγαλη απο την αλλη για να παω σε μεγαλυτερη(απο 42+) πρεπει να μπει σε αλλο χωρο, γιατι δεν χωραει μεγσλυτερη εκει που ειμαι.
Φίλε μου καλημέρα και καλή χρονιά, εγώ έχω μια samsung μιλάμε για άψογη εικόνα και ήχο,προσωπικά θα σου πρότεινα να πάρεις samsung αλλά πάρε ενα usb stick κατέβασε μια ταινία πήγαινε σε ένα πολυκατάστημα κούμπωσε το σε όποια tv θες και σύγκρινε.
Πάντως απ ότι έχω ακούσει τουλάχιστων για τις καινούριες samsung είναι ότι εαν η ταινία είναι κατεβασμένη από ιντερνετ (παράνομη σσσσσσσσσσσσσσσσσσσ) μετά από λίγο σταματά να παίζει βγάζοντας την ένδειξη ότι είναι παράνομο υλικό!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗ ΑΓΟΡΑ:a022:
βαλανε cinavia σε samsung...μπραβο, LG ALL THE WAY
PDS εγω σε δωματιο που εχω 32αρα οταν παιζω ετσι και αλλιως καθομαι σε καρεκλα και παω οσο κοντα θελω τωρα για ταινιες καθομαι κρεββατι, το βραδυ ομως κατεβαζω την φωτεινοτητα στο μεγιστο γιατι αλλιως φωτιζει ολο το δωματιο και με ψιλοτυφλωνει. Φαντασου το αυτο σε μια 42αρα τι θα γινεται.
Ταινιες εντωμεταξυ βλεπω με φωτεινοτητα 65 (βασικα ειδα οτι στο picture settings->cinema τοσο ειχε και τελικα ειχε δικοιο)
Το καλο ειναι οτι η τηλεοραση εχει ρυθμιση που κατεβαζει μονη της την φωτεινοτητα χωρις να πειραξει τις ρυθμισεις και εχει 4 επιπεδα, το λεει εξοικονομηση ενεργειας και ειναι στο ελαχιστο, μεσαιο,μεγιστο και σβησιμο οθονης για να ακους μονο ηχο
http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoras...E32F5000AW.htm
Γιά τσέκαρε καί αυτή είναι και 100 hz σημαντικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cinavia ειναι αυτο που ειχε το ps3 σε 20 λεπτα σου εκοβε τον ηχο ή ολοι την ταινια.
100hz cmr κτλ το θεμα ειναι τι panel εχει η τηλεοραση και εμενα ειναι 400hz αλλα με panel 50 ή 100
Στην τελική θα φανεί η διαφορά σε μια HD Ready και σε μια Full HD όταν μιλάμε για 32άρα οθόνη; Τόσο καιρό παίζω PS3 σε Sony 22" HD Ready και στο φοιτητικό σπίτι σε Samsung 24" Full HD χωρίς να έχω προσέξει κάποια διαφορά..
Εάν έπαιζες παιχνίδια σε 720p δεν θα είδες διαφορά στα 1080p όμως σίγουρα υπάρχει,
στην τελική εάν εσένα σε βολέυει και η hd ready πάρτην.
μα το οτι επαιζες σε hd ready και σε full hd τηλεοραση PS3 δεν σημαινει οτι θα δεις διαφορα.... Και παλι 720ρ επαιζες στην full hd τηλεοραση μιας και αυτην την αναλυση υποστηριζουν το 99% των παιχνιδιων του ps3...
Παντως οντως οσο μικροτερη η οθονη τοσο πιο μικρη η διαφορα απο 720 σε 1080. Ή να το πω πιο σωστα, για να δεις διαφορα θα πρεπει να εισαι πολυ πιο κοντα στην οθονη.
Έχετε δίκιο με το 720p των παιχνιδιών του PS3 μου διέφυγε τελείως. Θα παω για την Sony 32αρα Full HD μιας και θα την εχω και στο μέλλον και όντως ακούγεται κάπως την σημερα ημέρα να αγοράσει κάποιος HD Ready τηλεόραση
Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά.
ψάχνω για μια τηλεόραση ώστε να συνδεθεί πάνω PS4. απόσταση θέασης περίπου 1,5 - μέτρα. Budget έως 270 ευρώ
έχω βρει αυτή εδώ http://www.mediamarkt.gr/mcs/product...ori=skroutz.gr
και αυτή http://www.public.gr/product/sound-a...prod4183207pp/
τι λέτε; έχετε κάποια άλλη πρόταση; τις έχει κανείς τις συγκεκριμένες να μου πει εντυπώσεις;
ευχαριστώ
Samsung με κλειστά μάτια.
Εγω θα εδινα 20 ευρω παραπανω και θα επερνα την LG που δειχνεις αλλα το μοντελο που ειναι full hd.
Θα κερδιζα το support της LG,DNLA,IPS Panel
Μακριά από LG για gaming, οι περισσότερες έχουν υψηλό latency, κάτι που τις καθιστά απγορευτικές για το χόμπι μας, όσο καλή εικόνα κι αν έχουν κατά τ' άλλα (που κι αυτό συζητιέται ανά μοντέλο).
Αυτή η Samsung που έχει αναφερθεί παραπάνω είναι εξαιρετική περίπτωση για τα λεφτά της, ειδικά για gaming.
Ρίξτε και μια ματιά εδώ
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsu...1308253262.htm
ΥΓ: Αυτήν πήρα κι εγώ τον Σεπτέμβριο και για απόσταση ως 2 μέτρα μια χαρά είναι. Για παραπάνω μάλλον χρειάζονται περισσότερες ίντσες, στις οποίες δεν έχω ψάξει καθόλου τι παίζει. Στις 32 παίζουν πολύ καλά και οι Panasonic, αλλά ανεβαίνει καμιά 100στάρα το μπάτζετ, μιας και είναι και SMART (δεν έχει νόημα, κατ' εμέ).
η δικια μου εχει 33ms lag και δεν το λες lag αυτο το πραγμα
Παιδιά ποιοι χρησιμοποιείτε το Game Mode της τηλεόρασης σας; Έχει διαφορά στα χρώματα; Γιατί έβαλα Game Mode στην τηλεόραση μου και τα χρώματα έγιναν πολύ περίεργα και καμιά σχέση με το Auto Scene.
εγω χρησιμοποιω το pc mode,το game mode σε καθε τηλεοραση διαφερει
Στις περισσοτερες LG το GTG(grey to grey) ειναι στα 5ms.Αυτο το θεωρεις υψηλο?
Και αν θες πραγματικα να παιζεις με το μικροτερο δυνατο GTG τοτε πηγαινεις σε ASUS,BENQ monitors.Που παιζεις με 1-2ms.
Και μην μπερδευετε το input lag με το GTG.Καμια απολυτως σχεση.
GTG δεν ξερω τι σημαινει αλλα στα τεστ οταν κοιτουσα σε μενα στα 33ms λεγανε οτι ειναι καλο για gaming,ενταξει το 16 ειναι καλυτερο αλλα γενικα δεν βλεπω εγω lag ειτε σε pc mode ειτε σε game mode
Το 33ms ειναι input lag.
Αν ειχες GTG 33ms δεν υπηρχε περιπτωση να παιξεις.
Το grey to grey ειναι η "νεα" μετρηση που δινουν οι κατασκευαστες σε σχεση με την black white black μετρηση που εδιναν παλιοτερα.
http://www.prad.de/en/monitore/shownews_faq402.html
Ενα απλο παραδειγμα ειναι αυτο: For an LCD display, typical response times are 8 to 16 ms for black-white-black, or 2 to 6ms for grey-to-grey
Είπα "οι περισσότερες". Το ότι υπάρχουν κάποια μοντέλα που είναι ΟΚ κι ένα τέτοιο τυχαίνει να το έχεις εσύ δε σημαίνει ότι προτείνουμε στα τυφλά μια μάρκα. Αν το ψάξεις λίγο θα δεις ότι οι LG συνήθως έχουν πολύ υψηλότερο latency.
Δε μίλησα εγώ για gtg, οι αριθμοί που λες όμως είναι για gtg, όχι για input latency. Το gtg, που γράφουν και στα κουτιά τους και στα specs, είναι για εντυπωσιασμό κυρίως και δευτερεύον. Οπως λες μι εσύ, δεν έχει καμία σχέση με το input latency, για το οποίο και μίλησα. Και όταν μια τηλεόραση έχει χαμηλότερο latency και καλές επιδόσεις στα υπόλοιπα, γιατί να προτείνεις ακριβότερες τηλεοράσεις με υψηλότερο latency;
ναι αλλα δεν γινεται να απορριπτουμε μια μαρκα στα τυφλα και να παιρνουμε μια αλλη στα τυφλα παλι. Εγω εχω κακη ιστορια με την samsung ειχα μια lcd που κανει σκιασεις με μολις λιγες ωρες λειτουργιας, στο monitor χαλασε πανω στον χρονο το τροφοδοτικο (απο οτι μου ειπαν) και εδωσα 80 ευρω για μεταφορικα κοντα γιατι το service ηταν μακρια και δεν ειχα χρονο να το παω εγω και το καινουργιο monitor κανα 4αρι χρονια (3 περιπου μετα την αλλαγη) βλεπω οτι χανει σε φωτεινοτητα σιγα σιγα, 2-3 φιλοι μου ειχαν θεμα με samsung και σε τηλεορασεις με 1500+€ (ενος δεν του δουλευε καν η κινηση με την καμερα "τυπου kinect" που κανεις),δεν προτεινω samsung αλλα δεν λεω κιολας να παρει καποιος τυφλα lg.Quote:
Είπα "οι περισσότερες". Το ότι υπάρχουν κάποια μοντέλα που είναι ΟΚ κι ένα τέτοιο τυχαίνει να το έχεις εσύ δε σημαίνει ότι προτείνουμε στα τυφλά μια μάρκα. Αν το ψάξεις λίγο θα δεις ότι οι LG συνήθως έχουν πολύ υψηλότερο latency.
Θελει λιγο ψαξιμο,οπως εκανα και εγω με την βοηθεια ενος φιλου απο το forum και αναλογα το τι θελουμε και το ποσα λεφτα εχουμε παιρνουμε κατι
Οταν παιζεις παιχνιδια αυτο που σε ενδιαφερει ειναι το gtg, οχι το input lag. Δεν θα μπω σε αναλυση.
Εγω παντα προτεινω μικρες ιντσες σε μικρη αποσταση παρα μεγαλες ιντσες σε μεγαλη αποσταση.
Για το λογο αυτο προτεινω παντα monitors που ειναι και οτι καλυτερο για gaming.
Αν καποιος ψαχνεται για monitor τοτε παει σε ASUS,BENQ,DELL.
Γιατί έχω αλλάξει αρκετές τηλεοράσεις και είχα για 2-3 χρόνια 3D προτζέκτορα πρέπει να επισημάνω πως η εικόνα όπως την αντιλαμβανόμαστε είναι υποκειμενικό θέμα. Στην τελευταία μου αγορά τηλεόρασης (LG 42LA620S), πριν κανα 4μηνο, πήγα στο κατάστημα βάλαμε με τον πωλητή σε στικάκι usb ταινιουλες και τις παίξαμε side by side σε μία samsung και μία LG. Ο συγκεκριμένος πωλητής άρχισε τα "ουάου δες πως φαίνεται στην Samsung, καλά μιλάμε απίστευτη διαφορά" κ.λ.π. Μόνο που εγώ δεν την έβλεπα αυτη τη διαφορά, αντί αυτού μου φαινόταν αρκετά καλύτερη η εικόνα στην LG και λόγω IPS, passive 3D κ.λ.π. κατέληξα σε αυτήν.
Ρυθμίσεις υπάρχουν άπειρες στις σημερινές τηλεοράσεις οπότε ο καθένας μπορεί να φέρει οποιαδήποτε τηλεόραση στα μέτρα του.
Στο θέμα του gaming και lag νομίζω ότι δεν υφίσταται στις μέρες μας, τουλάχιστον στο τραγικό της κατάστασης να μετράμε ms και latency.
Όσον αφορά το μέγεθος τώρα, προσωπική άποψη είναι πως ναι το μέγεθος μετράει. Είτε 42άρα πάρουμε είτε 47 άρα, το μάτι μας θα συνηθίσει και θα φαίνεται φυσιολογικό και θα θέλουμε μεγαλύτερο, πολύ απλά γιατί έτσι λειτουργεί ο άνθρωπος. Αν παίζεις στην καρέκλα του γραφείου σου σαν desktop pc user τότε ναι πάρε και monitor μια χαρά θα είναι.
Απόλαυση ήταν όταν έπαιζα σε 100 ίντσες μπροστά στο προτζέκτορα, αλλα λίγο τα καλιμπράρισμα, λιγο η μπλελαλίδικη τοποθέτηση και οι ώρες λάμπας που με άγχωναν με έκαναν να τον αποχωριστώ.
Έγραψα αρκετές σκόρπιες σκέψεις μαζεμένες και προσπάθησα να τις δυνδέσω όσο μπορούσα, ελπίζω να μην κούρασα.
Λες δηλαδή ότι το input latency δεν παίζει ρόλο στο gaming; Θα με ενδιέφερε να δω μια ανάλυση για το πώς κάτι τέτοιο δεν επηρεάζει ένα καθαρά διαδραστικό μέσο.
Οσο για το τυφλό ακύρωμα ή αντίστροφα, την τυφλή πρόταση, ο λόγος που εκφράστηκα κάπως απόλυτα όσον αφορά τις LG είναι πως είδα στις τελευταίες σελίδες να αντιπροτείνεται σε συγκεκριμένη Samsung τηλεόραση - όχι, γενικά, στις Samsung - ως καλύτερη με αρκετά απόλυτους όρους. Αν θες, για λόγους ισορροπίας. Παρομοίως, δεν πρότεινα, γενικά, να πάρει όποια Samsung βρει, αλλά το συγκεκριμένο μοντέλο, παραθέτοντας και link με αναλυτικό review που στηρίζει την πρότασή μου. Αν θέλετε και για τις Panasonic που ανέφερα, μπορώ να παραθέσω και γι' αυτές, για πάνω από ένα μοντέλο, ανάλογα supporting reviews.
Οπως και για το ότι το input latency, το οποίο δρα συναθροιστικά με το latency του χειριστηρίου και το latency που θα έχει το ίδιο το παιχνίδι λόγω framerate, όχι απλώς επηρεάζει το gaming, αλλά μπορεί να κάνει παιχνίδια unplayable με τη λάθος τηλεόραση. Αυτό δεν το κάνω για να πείσω εσάς, ειδικά αν δεν υπάρχει διάθεση για συζήτηση παρά αφοριστικές εκφράσεις, αλλά για να έχουν πιο σφαιρική ενημέρωση τα άτομα που ψάχνονται για αγορές και να μη μετανιώνουν μετά.
Οσον αφορά τώρα βλάβες ή προβληματικά μοντέλα, αυτά είναι θέμα τύχης αν θα σου κάτσουν ή όχι. Κάθε συσκευή έχει ένα αποδεκτό ποσοστό αστοχίας. Μου έχουν τύχει παρόμοια πράγματα με αυτά που αφορούν τη Samsung και με LG. Για την ιστορία, με LG τα έχω δει σε πιο πρόσφατο χρόνο απ' ό,τι με Samsung. Για την ιστορία, επίσης, και οι δύο εταιρείες είχαν άψογο after sales support για τις περιπτώσεις που γνωρίζω. Και, στην τελική, το θέμα δεν είναι να κρίνουμε την αξιοπιστία ή την καταλληλότητα μια συσκευής γι' αυτό που ζητά ο αγοραστής με βάση προσωπικές κι ανέκδοτες εμπειρίες, επειδή ούτε αντιπροσωπευτικές είναι ούτε unbiased. Οπως πολύ σωστά ειπώθηκε, ψάχνεις, βρίσκεις στοιχεία και καταλήγεις.
Προ Game mode εποχης ολες οι εταιριες εδιναν το input lag στα specs τους.
Το game mode μειωνει δραματικα το response time.
Μετα Game mode εποχης και για λογους marketing και εντυπωσιασμου οι εταιριες σταματησαν να δινουν το ονομαστικο input lag και πλεον δινουν το gtg το οποιο ειναι το πραγματικο response time της καθε οθονης.
Δεν διαφωνουμε πουθενα.
Απλα τα νουμερα 30+ms και τα λοιπα ειναι ονομαστικα.
Εγω αγορασα τα Χριστουγεννα την Samsung UE55F6500 για να συνοδευσει το PS4. Ειχα μια HD Ready 40" μεχρι τοτε και επρεπε να αναβαθμιστω για full HD.
Το συγκεκριμενο μοντελο εχει 43ms input lag. Το καλυτερο input lag που βρηκα ψαχνωντας σε αυτο το μεγεθος, το ειχε η Sony KDL-55W802A στα 16,9ms.
http://m.cnet.com/news/best-low-lag-.../57589240?ds=1
Προτιμησα Samsung λογω καλυτερης τιμης και προτερης καλης εμπειριας με τις τηλεορασεις τους. Σταθηκα και πολυ τυχερος γιατι εχω ελαχιστο clouding μονο ψηλα στις 4 γωνιες και το banding της μου ειναι απαρατηρητο. Οποιος ξερει απο LCD-LED, ξερει οτι η καθαροτητα του panel ειναι κατι τυχαιο και ισχυει για ολους τους κατασκευαστες.
Οσον αφορα το input lag, για μεγαλα panels νομιζω οτι αποδεκτο θεωρειται μεχρι τα 40ms. Μετα εχεις προβληματα.
Επισης το Game Mode μειωνει την ποιοτητα εικονας επειδη ακριβως απενεργοποιει τις τεχνικες επεξεργασιας εικονας ωστε να γινεται το panel απλο μονιτορ και μπορει μερικες φορες να μην ειναι ιδανικο.
Στη δικη μου τηλεοραση οταν πρωτοεβαλα το PS3 σε game mode ξενερωσα. Εν μερει ηταν φυσικο γιατι τα παιχνιδια του παιζουν στα 720p με παρωχημενη πλεον ποιοτητα εικονας. Απο την αλλη ομως δεν μου αρεσε καθολου η εικονα που εδινε σε σχεση με την θεαση τηλεοπτικου SD/HD σηματος. Οποτε απενεργοποιησα το game mode. Το αποτελεσμα ηταν να εχω τετοιο input lag σε παιχνιδια οπως το NFS MW και το F1 2012 που δεν μπορουσα να παιξω. Κατεληξα ομως με λιγο ψαξιμο να απενεργοποιησω μονος μου τα αχρειαστα και να κρατησω οτι ηθελα ωστε να πετυχω την τελεια ισορροπια εικονας και input.
Το ιδιο εκανα στο PS4 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την επιλογη μου. Οποιος εχει ή σκοπευει να παρει το ιδιο μοντελο μπορω να ποσταρω αναλυτικες ρυθμισεις.
Exei kapios apo Edo mesa ti Sony 42w653?
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
γενικά gaming σε οθόνες τύπου 22" - 24" αξίζει; ναι μεν οκ αλλιώς σε μια μεγάλη αλλιώς σε μια μικρή; αλλά είναι υποφερτό;
αναφέρομαι σε αυτή http://www.mediamarkt.gr/mcs/product...tml?langId=-18
Αναλογα που παιζεις....
Παιζεις σε γραφειο? ΝΑΙ ειναι το ιδανικο.
Το πλεονεκτημα στις μικρες ιντσες ειναι οτι τα ματια σου δεν χρειαζεται να κοιτανε συνεχεια δεξια αριστερα πανω κατω.
Αν τωρα θες να κατσεις στο καναπε σου και να απολαυσεις γραφικο τοτε κοιτας για 42+.
Όπως είχα γράψει έψαχνα κάτι σε 32" ναι μεν καλύτερα αλλά και τα λεφτά δεν είναι διαθέσιμα, οπότε κοιτάω και σε μικρότερες ίντσες, η απόσταση είναι 1 με 1,5 μέτρο από την τηλεόραση , σχετικά κοντά δηλαδή.
Το θέμα είναι αφού συνδεθεί PS4 να αξίζει κιόλας! μην δεν βλέπετε. σε αυτά τα λεφτά και με αυτά τα specs , είναι η καλύτερη; ή υπάρχει και άλλη; για 10 ευρώ πάνω δεν χάθηκε και ο κόσμος
Τελικά λόγο οικονομικών δυσκολιών θα πάρω αυτό το μοντέλο :
http://www.e-shop.gr/product?id=PER.157176
Λόγο δουλειάς θα μου βγει γύρω στα 400¤! Ελπίζω να μου αρέσει :P
Εγώ έχω την αντίστοιχη 40άρα εδώ και κανά 10μηνο. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος (χωρίς να είμαι ειδικός ή να τα ψάχνω πολύ... κάμποσο calibrating έψαξα να κάνω βέβαια αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι τελικά την πείραξα πολύ, δεν θυμάμαι). Την χρησιμοποιώ για gaming αλλά και για BD's και 3DBD's (απίστευτη εικόνα και χρώματα εδώ). Επίσης και ο ενσωματωμένος media player κάνει την δουλειά του (αν και 8/10 φορές μέχρι 720p mkv θα δω οπότε δεν ξέρω αν σε πιο βαριά αρχεία θα κάνει δουλειά - σίγουρα έχω βάλει και 1080p πάντως).
Κοιταξε σε αυτες τις ιντσες ειναι για να παιζεις σε γραφειο και μονο. Ουτε συνθετο,ουτε τραπεζακι κτλ.Γιατι απλα δεν βολευει.
Επισης σημαντικο ειναι αν θα χρησιμοποιηθει για να βλεπεις τηλεοραση.Αν ειναι να μην βλεπεις τηλεοραση τοτε υπαρχουν στα ιδια λεφτα κλασεις καλυτερα μονιτορ.
Εγω θα σου προτεινω ενα που εχει ενας φιλος και μαλλον θα αποκτησω και εγω σε λιγο καιρο γιατι μου εχει παρει τα μυαλα.
http://www.mgmanager.gr/asus_vx28h_2.../el/pid/14779/
Σκοπευω να την εχω και σαν τηλεοραση
Στάλθηκε από το LG-P500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
http://www.digitalversus.com/tv-tele...ml#full-review
μονο το εντονο crosstalk που λεει με προβληματησε εμενα αν ο tonybsg δεν το εχει δει τοτε εισαι οκ
να ρωτησω παιδες, θα μπορω αν η τηλεοραση δεν εχει DVI να συνδεσω το PC μεσω hdmi με ενα απλο καλωδιο πχ http://www.plaisio.gr/tv/accessories...8M-1747053.htm ???Το λεω γιατι κοιταζω και γω για TV αλλα θελω να συνδεσω και το παλιο pc πανω και βλεπω οτι οι πιο πολλες δεν εχουν και αν ειναι ετσι λιγοστευουν οι επιλογες μου :p ειδα αυτη που ποσταραν πιο πανω http://www.mediamarkt.gr/mcs/product...tml?langId=-18 και ψηθηκα(βεβαια αν δεν γινεται να συνδεσω το pc ακυρον) μιας και αυτη που εχω τωρα ναι μεν εχει full hd αλλα ειναι σχετικα μετρια πλεον ,βασικα δειτε πια εχω τωρα http://www.lg.com/uk/monitors/lg-M2362D-lcd-monitor και πειτε μου κιολας αν αξιζει να την αλλαξω με τη συγκεκριμενη η οχι??? :p