Θελω να αλλαξω το ΝΑΤ 3 που εχω τωρα και αυτο απο οτι μου ειπε ο Lefteris_x σε συνομιλια μας θα γινει πειράζοντας το dmz του ρουτερ. Σορυ αν τα μπέρδεψα δε το κατέχω κ πολυ..!
Θελω να αλλαξω το ΝΑΤ 3 που εχω τωρα και αυτο απο οτι μου ειπε ο Lefteris_x σε συνομιλια μας θα γινει πειράζοντας το dmz του ρουτερ. Σορυ αν τα μπέρδεψα δε το κατέχω κ πολυ..!
Οποτε θα χρειαστει αρχικα να βαλεις μια σταθερη εσωτερικη ΙΡ στην κονσολα, στο ιδιο δικτυο με αυτο που ειναι ο router, και μετα να κανεις το σωστο port forwarding. Εδω εχει οδηγιες για παρα πολλα routers http://portforward.com/english/appli...ation_Network/ σε περιπτωση που δεν εχει το δικο σου, οι πορτες που πρεπει να γινουν forward στο ps4 ειναι οι...
TCP Ports 80, 443, 1935, 3478-3480
UDP Ports 3478-3479
αν και για την 80 εχω αμφιβολια εαν χρειαζεται.
εφοσον εχεις cyta, η τηλεφωνια ερχεται μεσω voip αρα ξεχνας αλλο router (πχ το δικο μου ή αυτο που ποσταρες)
εγω εθιξα το θεμα οτι τα μοντεμ των εταιριων ειναι μονο για στημενα παιχνιδια (μπεο!)
Εγω πλεον παιζω fps και φιφα και απο πισω ανοιγουν βιντεο youtube χωρις κανενα προβλημα γιατι εχει limiter/ip.
τωρα στο προβλημα σου.
ψαξε μια στο ιντερνετ το μοντεμ σου και πατα πχ how to dmz "ονομα-μοντελο μοντεμ" σιγουρα θα σε βγαλει και σε site τυπου adslgr και εκει σιγουρα θα βρεις λυση γιατι καποιος κατι θα εχει πει
Απο τη cyta μου το ειχαν δωσει απλα τωρα το χρησιμοποιώ κι εχω forthnet γιατι το ΖΤΕ της forthnet ηταν απαλαυετο.
κι αν σου πω ότι κάποια μοντέλα ΖΤΕ είναι πολύ καλύτερα από το χάλι Thompson που έχεις;
καλα δε το αποκλείω γιατι δε ξερω, αλλα το ΖΤΕ που ειχα έχανε το σημα καθε μιση ωρα χαχαχ
Παίδες σκευτόμουν να αναβαθμίσω το modem router μου, και ταυτόχρονα να πάω στα τελευταία πρότυπα wireless κλπ υπαρχει καποιο αξιόλογο που να υποστηρίζει VDSL και wireless ac;
Κοίτα πιο πίσω το δικό μου
Το TD-W9980 είναι 802.11abgn. Δεν υποστηρίζει AC πρωτόκολλο.
Τι θες το ac? Για τα λεφτά του αυτά που κάνει είναι σούπερ
Προφανως το θέλει γιατί είναι 3 φορές ταχύτερο από το n.
Επειδή ρώτησε συγκεκριμένα για vdsl2 και ac το ανέφερα.
Προς το παρόν η tp-link δεν έχει κατι σε vdsl2 και ac ταυτόχρονα στο ίδιο προιόν....Προς το παρον.
έχω το ίδιο με τον πάρη και επιβεβαιώνω ότι είναι σούπερ!
μπορείς να κάνεις ότι θες με το bandwith, και επιπλεόν κλειδώνει σε πιο μεγάλη ταχύτητα από ότι αυτό που μου είχε φέρει η hol,
το οποίο είναι καλό κατά τ άλλα.
Ευχαριστώ παιδιά
Μιας και σπάνια αλλάζω έλεγα να πάω σε ότι καλύτερο υπάρχει τώρα. Παρόλα αυτά οι επιδόσεις και η τιμή ειναι πολύ καλή και το σκέφτομαι.
Εχω διάφορες συσκευές wireless για streaming video και μουσικής (apple TV / airport express) εσωτερικά στο σπίτι που αρκετές φορές τώρα κάνουν διακοπές κυρίως λόγω παρεμβολών από άπειρα γειτονικά spots. Το ac λένε ότι παίζει καλύτερα και για τις n συσκευές γιατί κάνει beam forming.
παντος αυτο που εχω μπορεις να ανοιξεις 2 wifi ενα το κλασσικο και ενα με 5ghz. Απο αποψεις σε αλλο φορουμ, η ταχυτητα δεν ακουμπαει τα 600 που λεει δυστηχως αλλα εγω δεν εχω γνωμη γιατι και κλειστο το εχω το 5ghz αλλα και εχω βαλει δυναμη σηματος στο 25%.
Σαν μοντεμ ειναι πολυ καλο και υπαρχει μια αρκετα δυνατη ομαδα (tester ας τους πω) που στελνουν συνεχεια παραπονα στην tp link μεσα σε αυτους που στελνουν παραπονα ειμαι και εγω.
Τα παραπονα μας ομως ειναι κυριως για πειραγμα snr, να δειχνει καλυτερα τα errors και να δειχνει τι path εχουμε και αλλα τετοια.
Γενικα σαν μοντεμ ειναι παρα πολυ καλο, δεν μπουκωνει οπως το zte του οτε, εχω βαλει limiter (μεσα απο το μοντεμ σε ip) και πλεον μπορω να παιξω φιφα και ο αλλος να βλεπει βιντεο youtube στα 720 και ολα αυτα με μια συνδεση στα 12(κανονικα 10)mbps
Περιμενω συντομα να μπω και vdsl να δω και εκει τι λεει γιατι παλια ειχε καποια θεματα με τον ΟΤΕ αλλα σε προσφατο f/w update τα ελυσε.
Καλημέρες!
Πάνο, αν έχεις βάλει το Yosemite (αν θυμάμαι καλά έχεις Mac), τότε στην μπάρα που είναι το σηματάκι του Wi-Fi, μπορείς να πας στην επιλογή Diagnostics και αφού την επιλέξεις να πατήσεις (πάλι αν θυμάμαι σωστά) alt+F4, όπου θα σου ανοίξει ένα παράθυρο με τα διαθέσιμα Wi-Fi δίκτυα εντός περιοχής, τη "δύναμη" των σημάτων τους, καθώς και ποια είναι τα ενδεδειγμένα κανάλια χρήσης τους για απρόσκοπτη λειτουργία.
le_71, παει καλα με vdsl ή πεφτει λιγο πιο κατω, γιατι το μοντεμ φοραει τσιπακι lantiq και οι καμπινες δεν ειναι τοσο συμβατες λενε (νομιζω εχουν τσιπακι broadcom)
Πολύ καλά.
Attachment 6985
Το τελευταίο update μάλιστα έχει "improved compatibility with ISP OTE IN GRECCE".
Attachment 6986
μας αγαπάνε τα Κινεζάκια :d030:
Γενικά πάντως, είμαι κατά των "all in one" συσκευών.