Ico & Shadow of the Colossus
Ήταν από τις ελάχιστες φορές που ευχαρίστως θα έδινα και τα διπλάσια χρήματα, για μία αγορά.....
Printable View
Ico & Shadow of the Colossus
Ήταν από τις ελάχιστες φορές που ευχαρίστως θα έδινα και τα διπλάσια χρήματα, για μία αγορά.....
χτες πηρα δυο παιχνιδια το LAST REBELLION και Resonance of Fate.
Dark Souls L.E.
Batham Arkham City Catwoman Steelbook
Batman Arkham City...εχω λιωσει!
Ευχαριστώ. Την είχα παραγγείλει από το Zavvi αρχικά αλλά πριν 1 μήνα περίπου είδα ότι και το amazon την είχε στη ίδια τιμή. Οπότε ακύρωσα την παραγγελία και έκανα καινούργια. 2-3 μέρες πριν αποσταλεί αποφάσισα να πάρω και τον οδηγό οπότε ακύρωσα την παραγγελία στο amazon και έκανα καινούργια για να γλιτώσω τα μεταφορικά. Μέσα σε 5 μέρες μου είχαν έρθει. Έχω ακούσει τόσα για το zavvi που δεν το εμπιστεύομαι πλέον.
Υπομονή φιλαράκι, υπομονή.
^Χιλια ευχαριστω για την βοηθεια mate! ;)
Το προβλημα ειναι οτι ΟΥΤΕ σημερα μου ηρθε, και ΓΙΑ ΑΛΛΗ μια φορα θα χασω ΑΛΛΟ ΕΝΑ Σ/Κ τζαμπα(γαμω τη τυχη μου). Αντε να δουμε ποτε θα ερθει...
Και παλι ευχαριστω.
to zavvi ine laxio, pote den kseris ti ginete
teleftees agores exo kani apo to zavvi to dark souls, fifa 12 ke ace combat assault horizon ke ta 3 irthan se 5 ergasimes meres (rekor gia to zavvi :P )
^Ρε κωλοφαρδε, σε 5 εργασιμες σου ηρθε; :P Και αλλοι ηδη μετρανε 13 και τιποτα...:(
ti na su po ute ego to perimena na erthun toso sintoma, makari na strosi siga siga to zavvi (an ke me ayta pu diavazo den to vlepo)
Τελευταίες αγορές ε; Χμμμμ....
GPU: Asus GTX 580 Direct CU2 460€
Mobo: Asrock Z68 Extreme4 gen3 200€
CPU: Intel Core i5 1155 3,10GHz 160€
PSU: Corsair ax850 183€
RAM: Corsair xms3 8gb 1600mhz 72€
SSD: Kingstone 120GB SATA 3 Bundle upgrade kit 258€
DVD recorder LG GH24LS70 22€
Keyboard: Logitech G110 75€
Διάφορα fans για το case για ram και για το τριπλό ψυγείο 85€
Zalman ZM-MFC3 Multi Fan controller 49€
Microsoft Xbox 360 Wireless Controller for Windows 41€
Το case HDD storage, waterblocks, ψυγεία, λάστιχα, τρόμπα και όλα τα συναφή δεν τα υπολογίζω γιατί τα είχα από πριν.
Ιδού το αποτέλεσμα:
Spoiler!
Rage Anarchy Edition PC 45€
Metro 2033 PC 6,90€
The Witcher 2: Assassins Of Kings (Premium Edition) 23€
Dead Island PC 30€
Και για τέλος ένα xbox 360 matte finish 250gb bundle με το κορυφαίο forza 4 289€
Αυτά τα λίγα. :pound:
Mεγειες, μεγειες Γιαννη....Τουμπανο το PC, καλο λιωσιμο τωρα με ολες τις κονσολες. ;)
Υ.Γ. Thanks for the info dreamer, θα ενημερωσω οταν μου ερθει...
Σε ευχαριστω πολυ Παναγιώτη! Με τι να πρώτο ασχοληθώ με όλα αυτα.
Crysis & Crysis 2, Deus X, και Splinter Cell Double Agent οι τελευταίες αγορές μου.:a049:
Arkham City!
inFamous: Festival Of Blood. :D
bf3 ,pes 2012 , nba 2k12
Dark Souls Limited edition.
Απλα να πω, dispatched 5/10 , το παρελαβα 31/10 απο το Ταχυδρομειο.
^απο zavvi ολα αυτα.
^^ Παναγιώτη, χωρίς παρεξήγηση, νομίζω ότι ΟΛΟ το forum, τον τελευταίο μήνα το έχει καταλάβει αυτό. Το παράκανες απλά.