ποτε ειπα οτι γουσταρω το προ;
αντε να περασει το καλοκαιρι να βγει το FIFA 12. δεν μπορω να περιμενω αλλο.
Printable View
ποτε ειπα οτι γουσταρω το προ;
αντε να περασει το καλοκαιρι να βγει το FIFA 12. δεν μπορω να περιμενω αλλο.
ποτε με το καλο μας ερχετε ρε παιδια ,ξερει κανεις??
και σε τι τιμη πανω κατω θα το βρουμε??
βασικα απο ελλαδα γιατι απο εξωτερικο δεν εχω ξανακανει συναλλαγη και δεν ξερω
30 Σεπτεμβριου βγαινει το παιχνιδι.
τιμη γυρω στα 60€
δικιο εχει ο lebron15
To καλύτερο fifa ήταν αυτό που είχε και καπνογόνα!
Seriously, για μένα που είμαι οπαδός και όχι φίλαθλος, η αυθεντικότητα θα παίζει πάντα τον μεγαλύτερο ρόλο στην επιλογή ανάμεσα σε fifa & pro, ασχέτως αν περνάω καλά και όταν παίζω pro με φιλαράκια.
Οπαδικά λοιπόν πάντα (και σε συνδιασμό με τα δικαιώματα στα logos των ομάδων ) η προσθήκη την προηγούμενη χρονιά chants ήταν πολύ σημαντική πρόοδος κατ'εμέ πάντα.Η εικόνα όμως στις κερκίδες παραμένει απογοητευτική.Για την επίδραση στην ψυχολογία δεν τίθεται καν θέμα (derby,εκτός έδρας κλπ.).Θα συμφωνήσω λοιπόν με τον Jim οτι πολύ απλά δεν μπορεί να υπάρξει ηλεκτρονική προσομοίωση ποδοσφαίρου.
Έλεος για πολλοστή φορά. Τα τελευταία posts σβήστηκαν. Παρακαλώ οι χαρακτηρισμοί να λείπουν και αυτό να μην ξανασυμβεί ούτε στο vs thread.
Dinospao τι θα γίνει με τα συνεχόμενα posts σου; Το έχεις κάνει και παλιότερα, δεν είναι η πρώτη φορα. Εδώ είναι θέμα δεν είναι msn.
Όσον αφορά στο παιχνίδι, στο Amazon UK έχει αύξηση των προπαραγγελιών κατά 325% σε σχέση με το 11.
αντε παιδια περιμενουμε πως και πως το καινουργιο fifa 12!απ'οτι εμαθα η ea στην gamescom ξεκιναει 16 Αυγουστου ξερετε ποτε θα εχουμε τα πρωτα βιντεακια με gameplay του παιχνιδιου?
παιδια τσεκαρετε και αλλα καταστηματα εκτος plaisiο μαλλον θα εχουν καλυτερη τιμη!
ρε παιδια,
μπορω να προτεινω κατι??
αφου πολλα ατομα θα παρουν το fifa 2012 γιατι δε συγκεντρωνουμε τα λεφτα να βρουμε ενα καταστημα εντος ή εκτος ελλαδος και να κανουμε μια παραγγελια οσα ατομα μαζευτουμε..
ενας θα κανει την παραγγελια και οταν παρει στα χερια του τα παιχνιδια τοτε τα στελνει οπου ειναι ο καθενας..
και για λογους ασφαλειας βρισκουμε ενα ατομο το οποιο εμπιστευεστε απο εδω μεσα και το κανονιζουμε..
τι λετε??
για ποιο λογο να γινει αυτο μιας και δεν θα κανουν καλυτερη τιμη!
μα δεν ειπα για καλυτερη τιμη,αλλωστε δεν γινοντε οταν οι τιμες ειναι fix απο τις εταιρειες..
απλα ελεγα να βρισκαμε ενα καταστημα εντος ή εκτος ελλαδος,μαλλον το δευτερο, και να καναμε μια παραγγελια συγκεντρωτικη
οσα ατομα μαζευομασταν
μπα ο καθενας παραγγελνει μονος του τωρα αν θες μαγαζια υπαρχει αλλο thread
παιδια ξερω μαγαζι στην Αθηνα(β.προαστεια)ονομα δεν λεω για να μην με "κοψουν" οι admin οτι κανω διαφημηση..το οποιο ειναι απο τα καλυτερα της Ελλαδος,παιρνω καθε χρονο πολλα παιχνιδια και εχω στηλει και πολλα ατομα,δεχεται και ανταλλαγες,παραδειγμα φετος θα εχω το fifa 12 απο τους πρωτους στην Ελλαδα(4-5 μερες πιο πριν,οπως και το pro οποιος ενδιαφερεται)σε πολυ καλη τιμη και οτι παλιο παιχνιδι εχω το δινω και θα παρω σχεδον μισο-τιμης το fifa 12!!πολλοι εδω μεσα μπορει να ξερετε πιο μαγαζι ειναι στο Ν.Ηρακλειο αν με αφηνουν οι admin μπορω να δωσω και παραπανω πληροφοριες(διευθηνσεις,τηλ)αλλιως οποιος ενδιαφερεται δεν ξερω αν μπορει να μου στηλει κανενα μηνυμα να τον εξηπηρετησω! ΠΡΟΣΟΧΗ! δεν εχω μπει εδω μεσα ουτε για να διαφημησω το συγκεκριμενο μαγαζι ουτε εχω καποιο οφελος,ουτε καν ξερει το μαγαζι το μαγαζι για αυτη την κινηση μου απλα το κανω για "εμας" τους gamers να υο εχουμε το παιχνιδι πιο γρηγορα και πιο φθηνα..sorry αν σας κουρασα..
Αρχικές καλές τιμές δεν έχει.Απλά έχεις την δυνατότητα για trade μεταχειρισμένων.
παιδια προτεινω να μην παραγγειλει κανεις απο εξωτερικο γιατι περσυ πολλα παιδια το προπαραγγειλαν και το παιχνιδι αργησε με αποτελεσμα εμεις να το εχουμε παρει απο δω μια εβδομαδα νωριτερα και τα παιδια με το δικιο τους τα χαν παρει.δεν νομιζω οτι αξιζει να περιμενεις μια εβδομαδα για να γλιτωσεις εστω 10 ευρω και να βλεπεις στο προφιλ των φιλων σου φιφα 12.η επισημη ημερομηνια ειναι 30 του μηνα και πεφτει παρασκευη .στα μαγαζια απο τις 28 θα ερχεται.εγω απο το 08 και μετα το παιρνω παντα 2 μερες νωριτερα.γνωμη μου παντα μην παρεξηγηθω.αντε 46 και σημερα.......
αφου ρε παιδια ολα τα μαγαζια που ειναι στο skroutz.gr εκτος απο τις αλυσιδες καταστηματων(πλαισιο ,multirama..κλπ)το εχουν για πωληση τουλαχιστον 1-2 μερες πριν απο την κυκλοφορια τους!!!!!!
μολις το ειδα δεν φαινονται και πολλα βεβαια![ame="http://www.youtube.com/watch?v=pgmESUag844&feature=player_detailpage"]FIFA 12 - Gameplay, Wes Knight vs Micah Richards (CAM) - YouTube[/ame]
Βλέπω ότι πολλούς τους έχει ήδη πιάσει φαγούρα στα δάχτυλα... Δεν μπορείτε να κρατηθειτε;
ρε παιδια μια απορια στο ονλινε τι ομαδες παιρνουν συνεχεια ρεαλ και μπαρτσα πχ?
chelsea real barca