Ρε παιδια οσοι εχουν παρει την signature edition τον κωδικο για τον διαγωνισμο που τον βαζουν?
Printable View
Ρε παιδια οσοι εχουν παρει την signature edition τον κωδικο για τον διαγωνισμο που τον βαζουν?
Δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη η διαδικασία του διαγωνισμού, ήτοι ο κωδικός δεν είναι valid ακόμη. Στο site της PD λέει ότι μέσα στον Δεκέμβριο θα ξεκινήσει ο διαγωνισμός, πότε δεν ξέρουμε.
Προτείνω να ανοιχτεί ένα thread με ανταλλαγές.
Τα αυτοκίνητα είναι πάρα πολλά, τα λεφτά λίγα...
Να προσθέτει ο καθένας το αυτοκίνητο που θέλει να αλλάξει με μία σύντομη περιγραφή και τι ζητάει.
Καλό θα ήταν να υπάρχει και άλλο ένα thread με reputation για τους traders κάτι ανάλογο με τις αγγελίες.
Ας δούμε αν υπάρχουν αρκετοί που συμφωνούν ώστε μα ανοιχτεί ένα subforum ,γιατί διαφορετικά δεν έχει νόημα
Υπάρχει ανάλογο θέμα στο gtplanet http://www.gtplanet.net/forum/forumdisplay.php?f=239 (δεν ανακάλυψα την Αμερική) και βλέπω ότι έχει μεγάλη κίνηση και πολλοί κάνουν ανταλλαγές.
Όταν δεν είχα λεφτά και level η gran turismo formula εμφανιζόταν κάθε
τρείς και λίγο στα μεταχειρισμένα, εδώ και 3 μέρες που έχω 7.000.000 και
level 26, περιμένω, μπαινοβγαίνω σε αγώνες και δεν εμφανίζεται...
re paidia ta diafora amaksia pou sou zitai se agwnes sto A-spec px europaika amaksia, apo to 1970 ktl, pou einai ?... bika ekei pou agorazis metaxirismena alla den vrika tpt.. dhladh ti 8a prepei na kanw twra na paizw pistes pou exw idi paixei ??
Δεν είναι άσχημη ιδέα πάντως το παιχνίδι αν το προχωράς με μια λογική ροή σου δίνει τα αμάξια που θες.....εγώ χθες έψαχνα VW Lupo για ένα event και δεν έβρισκα πουθενά αποφάσισα λοιπόν να παίξω στο B-spec κάποιους αγώνες και σε έναν από αυτούς μου το έδωσε.....με λίγα λόγια πρέπει να παίζουμε τα πάντα όχι μόνο A-spec ή μόνο B-spec και τα επίπεδα να ανεβαίνουν σχεδόν παράλληλα.
Nek_Food άγιος Βασίλης λεμεεεεεεεεεεεε
ολα τα λεφτα χαχαχαχα
Αυτο το καταραμένο το B-spec, πως δουλεύει; Δεν μπορώ να κερδίσω με τίποτα.
... το μυστικο ειναι να διαλεξεις εναν οδηγο που δεν ειναι ουτε "ζεστος" ουτε "κρυος" ... μεση κατασταση δηλ. ... επειτα στους αγωνες να κοιτας την μπαρα που εχει μπλε κοκκινο και να προσπαθεις με τις εντολες να φερνεις τον δεικτη στην μεση ... ουτε τερμα δεξια κοκκινο γιατι κανει λαθη λογω πιεσης , ουτε τερμα αριστερα μπλε γιατι αδιαφορει για τον αγωνα και χαλαρωνει ... να συμπληρωσω οτι η επιλογη του αυτοκινητου θα πρεπει να γινει πολυ προσεκτικα και να το δυναμωσετε λιγο και οχι πολυ ωστε να μπορει να το ελεγξει ο οδηγος σας ...
mia erwtisi.eimai level 23 kai anixe i f1.pou thn agorazw gia na paixw to event?den tin vriskw pouthena,
sto event lei oti mono gran turismo f1 mpori na trexei.mporeis kai me ferrari?den to leei pouthena stous kanonismous.
B-Spec λοιπον, εφτασα στο 15 επιπεδο, και ενω προχωραγα μου λεει οτι τερματισα, μου εδειξε και το End-Movie, και προχωραω κανονικα στα αλλα.
Ψαχνω τωρα να δω πως θα φτασω B-Spec Endurance επιπεδο(δεν ξερω καν αν υπαρχει).
Περιτο να πω, οτι εκανα Redeem το Audi R10 TDI. Ηταν ηδη τουμπανο, το εκανα ακομα παραπανω, φτανοντας τα 135 κιλα ροπης και καπου στα 830-850 αλογα.:a025dfg:
Και μια ερωτησουλα.
GT-R ή GT-R Black Mask ???? Οχι τιποτα αλλο, αλλα στο Β, δεν βλεπω τεχνικα χαρακτηριστικα. Και δεν ξερω αν αξιζει κιολας.
Για πειτε, οποιος γνωριζει.
ti na pw makari na thn vrw grigora.thanks.an xerei kanenas parakalw as pei
Θα μπαίνεις ανά δύο-τρεις αγώνες και θα ελέγχεις στα μεταχειρισμένα,
φρόντισε να έχεις ζεστά 4-5 εκατομμύρια, η τιμή κυμαίνεται εκεί στο περίπου αναλόγως με τα χιλιόμετρα που έχει ''πάνω''.
Το πρωτάθλημα formula gt είναι μια καλή απάντηση σε όσους κατηγορούν το gran turismo πως οι οδηγοί δεν έχουν καλή νοημοσύνη.
Οι καθρέφτες σας θα είναι πάντα ''γεμάτοι'', η πίεση που θα νιώθετε θα είναι ασφυκτική και το παραμικρό λάθος δεν συγχωρείται.
το φαντάζομαι :) Εδώ στα nascar και στην τελευταία πίστα με τους 10 γύρους μου έσπασε τα νεύρα χτες να την βγάλω με χρυσό. Πέρναγα μπροστά και φυσικά οι αντίπαλοι με το slipstream με περνούσαν μέσα σε 1-2 γύρους πάλι και μου έριχναν και καμιά καλή και όξω από την πίστα :) Έμενα πίσω προσπαθώντας να τους ακολουθώ για 8-9 γύρους και ένα λαθάκι αν έκανα και έβρισκα μπάρες τότε μου έκαναν αμέσως μια διαφορά 4-5 sec και τέλος πάλι ο αγώνας. (έχανα το slipstream.) Τελικά η τελευταία στρατηγική λειτούργησε ευτυχώς :)
Πάντως με όλο αυτό το σκηνικό με τα NASCAR νιώθεις λες και βλέπεις το days of thunder :) Μόνο η Nicole λείπει :P
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=AhUhuDW_jOw"]YouTube - Days of Thunder Trailer[/ame]