Το εχω παθει μια φορα στο Prince of Persia.
Αναλυτικοτερα εδω (τελευταιο μου post):
http://www.ps3forums.gr/vb/showthrea...381#post352381
Εγω δεν βρηκα ακρη τοτε με την Ubisoft.
Δοκιμασε και εσυ και γραψε μας τα αποτελεσματα αν θες.
Printable View
Το εχω παθει μια φορα στο Prince of Persia.
Αναλυτικοτερα εδω (τελευταιο μου post):
http://www.ps3forums.gr/vb/showthrea...381#post352381
Εγω δεν βρηκα ακρη τοτε με την Ubisoft.
Δοκιμασε και εσυ και γραψε μας τα αποτελεσματα αν θες.
Παίδες,μιας και είναι 40 ευρώ μόνο το ψήνω να βάλω αύριο λεφτά να πάρω 12μηνη συνδρομή.Αξίζει;Εγώ πιστεύω πως αξίζει.4 παιχνίδια το μήνα δίνει συν εκπτώσεις συν χίλιες δυο προσφορές.Καλό δεν ακούγεται;
edit:Συν το cloud.
Blame πουρέιτζερ.
Ο Ιανουριαος και ο Φεβρουαριος φαινονται αθλιοι http://blog.eu.playstation.com/2011/...february-2011/
Σκεφτομουν να βαλω τωρα με την προσφορα αλλα αφενος οι εκπτωσεις ειναι της πλακας και τα παιχνιδια που δινουν σκουπιδια στην πλειοψηφια τους.
Λαθος λινκ του 11 εβαλα σορρυ
40 ευρώ σε 1 χρόνο δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα κάνεις απόσβεση....έγραψα και πιο πάνω ότι αμέσως αμέσως παίρνεις το Tomb Raider που έχει 20,99 άσχετα αν την τριλογία την βρίσκεις πιο φτηνά.....εγώ πάντως δεν το σκέφτηκα.
Παιδια μου εξηγειτε λιγο τι παιζει στο playstation plus?
Δηλαδη,πληρωνω 40 ευρω το χρονο,και τι μου προσφερει?
Ποια games θα ειναι free?
Mονο με πιστωτικη η χρεωστικη μπορω να πληρωσω,η και με αυτη τη καρτα που πουλανε στα μαγαζια για το psn?
Ευχαριστω
http://gr.playstation.com/playstationplus/
Ρίξε μια ματιά πάντως να ξέρεις 40 είναι μέχρι 31/1/2012 μετά μάλλον θα ξαναπάει 50.
Ποια θα είναι free δεν ξέρουμε από τώρα και την αγορά την κάνεις όπως κάθε πράγμα από το store δηλαδή ή με πιστωτική ή με psn κάρτα.
Ευχαριστω για τις πληροφοριες.
Ξερεις ρε συ που κολλαω ομως? Το ps3 μου ειναι το παλιο με τα 80gb. δε θα εχω χωρο να αποθηκευσω και τιποτα ιδιαιτερο. Λιγο οι ταινιες που εχω,λιγο τα games απο το playstation plus, δε θα εχω χωρο. Εκει κολλαω...
Και γιατί κολλάς εκεί βάλε έναν μεγαλύτερο δίσκο ή μετάφερε τις ταινίες και ότι άλλο μπορείς σε κανέναν εξωτερικό και είσαι κομπλέ.
Αυτο με τον εξωτερικο ναι το εχω σκεφτει.
Για μεγαλυτερο δισκο ασε γιατι δε θελω να μπλεξω με αλλαγες δισκου.
Τεσπα,θα δω τι θα κανω,ειναι πολυ δελεαστικο τα free games ομως...
Μην φαντάζεσαι πάντως οτι η αλλαγή σκληρού στο ps3 είναι καμιά δύσκολη διαδικασία.
^^Τιποτα δυσκολο μπορει να μην ειναι, αλλα για μενα οτι δουλευει σωστα δε το πειραζω. Δε πιανουν και τα χερια μου κιολας οποτε η λυση του εξωτερικου σκληρου ειναι η ιδανικη.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα από την αλλαγή δίσκου και καλό είναι να το κάνεις αφού αργά ή γρήγορα πάλι θα γεμίσει και πάλι θα πρέπει να σβήσεις κάτι άσε που πάντα θα είσαι με το άγχος μη γεμίσει.
Το ότι θα αλλάξεις δίσκο δε σημαίνει ότι μετά δεν θα δουλεύει και πάλι σωστά όπως δούλευε εξάλλου την αλλαγή δίσκου την έχει και το βιβλιαράκι του ps3 σαν κάτι δηλαδή που μπορείς να το κάνεις άφοβα αν θες όσο για το αν πιάνουν τα χέρια σου και εγώ έτσι έλεγα και μέχρι επαναφορά από YLOD του έκανα.
Καλημέρα, υπάρχει κάπου στο PSN (ή στην κονσόλα μου) να μπορώ να δω όλο το περιεχόμενο που έχει κατέβει ταξινομημένο με κάποιο τρόπο, είτε αλφαβητικά είτε ανά game;
Στο transaction management απλά σου δείχνει ημερομηνίες και όχι περιγραφή του περιεχομένου, ενώ στο download list παρατήρησα ότι τα έχει όλα χύμα και σου λέει π.χ. 146 items, αλλά κάνοντας browse ένα προς ένα, κάποια στιγμή επαλαμβάνονται τα ίδια και υπάρχουν και πολλά extras που ενώ ξέρω ότι τα έχω κατεβάσει, δε φαίνονται.
Καλημερα. Κανονικα στο download list μεσα απο το store σου δειχνει τα παντα οτι εχεις κατεβασει ακομα και demo και ολα. Δεν ξερω αν δεν ειναι καλα ταξινομημενα, αλλα σιγουρα ειναι ολα εκει. Δεν χρειαζεται να εισαι Plus member, οποιοδηποτε μελος μπορει να τα δει απο εκει.
Αν δεν κάνω λάθος είναι ταξινομημένα με την σειρά που κατέβηκαν δηλαδή πρώτο είναι αυτό που κατέβηκε τελευταίο.
Μπορείτε να δείτε και το download history στο media go 2 από το PC. Πάλι με την ίδια σειρά κλπ αλλά τουλάχιστον είναι πιο γρήγορο και μπορείς να τα δεις πιο άνετα (στο PS3 ωστόσο έχω την εντύπωση ότι μου τα έδειχνε διπλά και άνω κάτω). Έχω και εγώ την υποψία ότι κάποια λείπουν, ενδεχομένως από τυχόν αφαίρεση τους από το store. Δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά αλλά κάτι που έψαχνα αδυνατώ να το βρω.
Καλημερα σε ολους.
Εχθες αφου εγινε η αγορα καινουργιου ps3 320gb με το παιχνιδι uncharted 3 (ειναι καλο αυτο ρε παιδια ) σημερα απο της 8 ωρα το εβαλα ασυρματα στο δικτιο το ps3 και εκανα μια συνδρομη στο playstation_plus.
Ετσι νομιζω κιολας:a010bg: γιατι επανω που ξυπνησα τα μικρα εγινε ενας μικρος χαμος .....
Παντως επανω βλεπω τον κιτρινο σταυρο που λογικα ειμαι μεσα..(πολυ ασχετος ειμαι καταλαβαινω:a052:)
Τωρα απο οτι διαβασα απο εδω εχουμε δυνατοτητα να κατεβασουμε ολοκληρα παιχνιδια δωρεαν και οχι demo απο κατεβασα μερικα.
Αυτα ποια ειναι και ρωταω γιατι μεσα στο playstation_plus ειδα ενα παιχνιδι (και απο τα αγαπημενα μου ) battlefield 3 αγορα πχ 59 ευρω και διπλα δωρεαν --μαλλον για τα μελη--- με 12 gb κατεβασμα.
Ισχυει αυτο παιδια η λεω μακακιες:d030tr:
Μπορουμε να κατεβασουμε οσα παιχνιδια θελουμε καθε ημερα η υπαρχει καποιος περιορισμος σαν μελη και αν υπαρχουν παιχνιδια ολοκληρα που τα βρισκουμαι .
ευχαριστω και συγνωμη για το σεντονι:hysterical:
Kαταρχήν το BF3 δεν είναι δωρεάν για τα μέλη (αν ήταν έτσι όλοι plus θα έπαιρναν) αυτό που βλέπεις free είναι το trial για 1 ώρα και θα το δεις και σε άλλα.
Από εκεί και πέρα ότι βλέπεις με κίτρινο free το κατεβάζεις όποτε θες και όσα θες.