αυτο τι προβλημα ειναι;
Printable View
παιδια καλως ηρθα και γω στο προβλημα μου. με το welcome back πoυ εδωσε η SONY κατεβασα 2 παιχνιδακια τα οποια τρεχουνε απο τον σκληρο. χθες ενω επαιζα ξαφνικα παγωσε η οθονη και το μηχανημα εκλεισε αναβοσβηνοντας το κοκκινο λαμπακι. απο εκει και υστερα καποιες φορες ανοιγει αλλα μετα απο καποια λεπτα η δυτερολεπτα κανει παλι το ιδιο. γνωριζει κανεις τι μπορει να ειναι? υπαρχει περιπτωση να τα επαιξε ο σκληρος που διαβαζε το παιχνιδι χωρις bluray?
40αρι το παλιο εχω εγω,απο οτι βλεπω εχει περισσοτερες πιθανοτητες να χαλασει σε σχεση με τα αλλα, γενικα νιωθω τυχερος με την αγορα μου,το πηρα μεταχειρισμενο και ανοιγμενο αλλα 120ε μονο και δεν εχει βγαλει το παραμικρο!
Σε λίγο θα βάλουμε δημοψήφισμα πόσα 60αρια και 40αρια έμειναν..τι ειναι αυτο το πραμα περονοσπορος έπεσε.
Τελικα το δικο μου 60αρι απεβιωσε και αγορασα το σλιμ με 320 giga σκληρο.
Ps 3 fat 40gb αναβάθμιση σε 250gb αγορά από πλαίσιο 580ευρώ με assassins creed 1(3+χρονια) ψόφιο επίσης από ylod. Το εχω φτιάξει 6-7 φορές με την μέθοδο θερμοπιστολο αλλά κάθε επόμενη φορά μειώνει και τον χρόνο που μένει ζωντανή η κονσόλα. Σήμερα με εγκατέλειψε μετά από 5λεπτά παιχνιδιού beyond good & evil που αγόρασα από το store...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Re paidia voh8hste please...... Xalase to ps3 slim mou!!! Auth h ekdosh exei ena xarakthristiko. Exei to kokkino fwtaki panta anammeno. edw kai ligo kairo, enw mpainw kapoia stigmh kleinei automata akoma kai to kokkino lampaki menei kleisto. Mporeite na me vh8hste??? Apla peite mou ati exei xalasei gia na parw kainourgio, an kai pisteuw oti einai to trodfodotiko...... Please help giati no money gia antikatastash pou 8elei gurw sta 150E......:((((
Εδω και μερικες μερες το μηχανημα(slim 250gb) μου βγαζει αυτον τον κωδικο 080010514 error και προτεινει σαν λυση να καθαρισω το δισκακι η να βαλω αλλο αν θυμαμαι καλα.Οτι προσπαθησα δεν εβγαλα ακρη.Τι και φορματ που εκανα τι μαγικα βοτανια του'βαλα-ΤΙΠΟΤΑ.Ξερει κανεις τι γινεται?Μην μου πειτε για εγγυησεις γιατι εχουν παρελθει προ καιρου.Πλεον δεν παιζει καθολου blue ray δισκακια-dvd και cd τα παιζει κανονικα.Γνωριζει κανεις κατι αν οχι καποιο καο service να το παω να το κοιταξει ο γιατρος?
Κανε copy paste τον κωδικο αυτον στο google και δες απο κει τι λυσεις δινουν ή περιμενε καποιο απο τα αλλα παιδια να σου πει γιατι εγω δεν εχω το slim :)
στα Ιωάννινα δεν γνωρίζω τίποτα. Αθήνα υπάρχουν "άκρες". Απ ότι καταλαβαίνω "παρέδωσε" ψυχή το Blu-ray λειζέρ σου. Αν γνωρίζεις (ή θέλεις να βρεις σελίδες μέσω google, υπάρχουν πολλές) να το φτιάξεις μόνος σου, στην περίπτωση βέβαια που "πιάνουν" τα χέρια σου στα τεχνολογικά (γιατί είναι εύκολο στο λύσιμο-δέσιμο του PS3 να γίνει μλκία αν το κάνεις για πρώτη φορά), είσαι ΟΚ.
Ειδάλλως το κόστος στην Αθήνα παίζει απο 100 έως 120 ευρώ και 3 μήνες εγγύηση.
Εκτός και αν πας στη Sony (Cometron δηλαδή) και πληρώσεις περισσότερα (δεν ξέρω τώρα πόσο είναι, άκουσα όμως πως είναι στα 150 ευρώ και βάλε) και σου δίνει 1 χρόνο εγγύηση.
Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο αλλά απο επαρχία δεν έχω καμία άκρη, δεν γνωρίζω κανέναν. Τίποτις!
καλημερα παιδια
λοιπον την εκανα και γω τη βλακεια μου και χαλασε το πλει
οχι ακριβως το πλει αλλα η θυρα που παιρνει το bluray,
μου φαινεται οτι απλως εχει μετακινηθει πιο μεσα γιατι την ακουω που κανει θορυβ οταν ανοιγει το μηχανημα, ελπιζω να μην χρειαζεται κανα καινουριο ρομ γιατι τη κατσαμε ...
βασικα απο καποια φαση και μετα δεν τραβουσε μεσα τα δισκακια εσπρωξα και γω ενα μεσα με δυναμη και τοτε εγινε η ζημια.
ειχε κανεις παρομοιο προβλημα?
πως θα μεγαλωσει αν δε φαει κανα blue ray?
Καλησπερα και καλως ηρθα στο club.Εχω το PS3 fat 40gb αγορασμενο απο Κωτσοβολο αρχες 2008 και εχει κανα μηνα που δεν διαβαζει καθολου τα δισκακια ουτε καν ακουγεται να κανει προσπαθεια να γυρισει να το διαβασει.Υπαρχει περιπτωση αλλαζοντας την καφαλη να φτιαξει ή δεν αξιζει να το φτιαξω και να παω σε καινουριο;
καλησπερα σε ολους
εχω ενα PS3 60αρη και εδω και δυο χρονια δεν ειχα καποιο θεμα ομως ξαφνικα παρουσιαζει μερικα προβληματα που δε ξερω τι συμβαινει .
ενα προβλημα ειναι οτι υπαρχει ενας δισκος (παιχνιδι η' DVD) μεσα και οταν το ανοιγεις δεν το βλεπει μεσα και χρειαζεται να το βγαλεις και να το ξαναβαλεις τοτε το βλεπει .
επισεις DVD δεν τα παιζει καθολου ενω το Grant Tourismo 5 το παιζει κανονικα μονο που ακομη και σε αυτο εμφανιζετε το παραπανω προβλημα.
αν κανω τερματισμο του παιχνιδιου δεν γιρηζει στο αρχηκο μενου του PS3 αλλα εμφανιζει μια μαυρη οθονη με χιονακια.
εχω τηλεωραση Sony bravia 3D full HD με καλωδιο 1,4 version HDMi και ενω εχει κανει αναγνωρηση τηλεωρασης και το Grant Tourismo μου το προβαλει σε 3D ομως δεν παιζει κανενα αλλο δισκο.
παρακαλω αν υπαρχει καποια επιλογη στα setings η εχει παθει κατι?
Όπως καταλαβαίνεις το ps3 σου έχει αρχίσει να παλιώνει και ειδικά μάλιστα που είναι από τα πρώτα πρώτα μοντέλα. Το θεματάκι που έχεις με τα BD/DVD σαφώς και είναι σημάδι πως το laser έχει αρχίσει να παραδίδει το πνεύμα του ενώ αυτό με την μαύρη οθόνη και τα χιονάκια δεν γνωρίζω αλλά ίσως να έχει να κάνει και πάλι με το laser. Δεν μας δίνεις και πολλές λεπτομέρειες,αν πχ αντί για quit πατήσεις κατευθείαν το eject εξακολουθεί να στο κάνει? όταν τέλος πάντων τρέξει το game αυτό τρέχει απροβλημάτιστα? όταν εμφανίσει την επίμαχη μαύρη εικόνα με χιονάκια κολάει εκεί και δεν ανταποκρίνεται?
Όπως και νά χει ας έχεις στο μυαλό σου πως σιγά σιγά θα πρέπει να αλλάξεις ps3/αν έχεις την όρεξη για gaming αλλά και τα λεφτά (μέρες που είναι)...
Χθες το PS3 (60GB ανακατασκευασμένο από την Sony) μου έβγαλε YLOD! :banana: Και θα είμαι και με το πόδι στο νάρθηκα για κανένα μηνα! :yes: Εύχομαι να μπορέσω να πάρω τα saves μου τουλάχιστον... :priest:
Περαστικά Νεκ....για να πάρεις τα saves θα πρέπει να το αναστήσεις όμως το έχεις ξανακάνει;;;;
Ευχαριστώ Νίκο! Όχι, πρώτη φορά θα το κάνω...