παιδια αγορασα το παιχνιδι χωρις τα buzzer(θα παρω τα ενσυρματα)αλλα δεν μπαινει με τιποτα μεσα κολλαει στην αρχη που δειχνει τις χωρες με τα buzzer..υπαρχει προβλημα ή φταιει που δεν εχω τα buzzer?ολα μα ολα γινονται μ'αυτα?
Printable View
παιδια αγορασα το παιχνιδι χωρις τα buzzer(θα παρω τα ενσυρματα)αλλα δεν μπαινει με τιποτα μεσα κολλαει στην αρχη που δειχνει τις χωρες με τα buzzer..υπαρχει προβλημα ή φταιει που δεν εχω τα buzzer?ολα μα ολα γινονται μ'αυτα?
nai μονο με τα buzzer
paidia uparxh kanena problhma me to online kai sta 2 games?giati emena mou bgazei sfalma....
Δεν νομιζω..οχι.
Τουλαχιστον στο Παγκοσμιο Quiz που εχω εγω,δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
Ισως δεν εχεις καλη συνδεση και δεν σου βρισκει συμπαικτες.
Τσεκαρε το αν θες. :)
Μια ερώτηση γιατί έγινε κάτι που δε μου άρεσε καθόλου σήμερα...
Έπαιζα online και μία παίκτρια που είχε μπει μόνη της από το σπίτι της έχασε όλες τις ερωτήσεις του πρώτου γύρου. Από τον 2ο και ως τον τελικό τις βρήκε όλες και στον τελικό άλλες τις έβρισκε και άλλες όχι. Σε όλες τις περιπτώσεις όμως το βάθρο της ανέβαινε, είτε απαντούσε άλλος σωστά κι εκείνη λάθος, είτε απαντούσε άλλος σωστά και ταχύτερα, είτε απαντούσαν όλοι λάθος.
Το έχει δει κανείς άλλος? Κόλλημα του παιχνιδιού ή cheat?
Εχει συμβει και σε μενα μια φορα. Στον τελικο με εναν χρηστη οτι και να απαντουσε, δεν κατεβαινε. Νευριασα και το εκλεισα. Απο τοτε με αλλον χρηστη δεν μου 'χει ξανατυχει. Ελπιζω να ηταν κολλημα.
κι εγώ το ελπίζω γιατί αν είναι cheat και το εφαρμόσουν αρκετοί βγαίνει άχρηστο το multiplayer. χαίρομαι τουλάχιστον που δεν έχει τύχει μόνο σε μένα...
Καλημέρα παίδες, εγώ μόλις χθες το αγόρασα και αντιμετωπίζω ένα μικρό προβληματάκι με την σύνδεση των buzzers γι’αυτό παρακαλώ όποιος μπορεί ας βοηθήσει…το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω καταφέρει να συνδέσω και τα 4 ταυτόχρονα , πάντα κάποιο μου μένει ασύνδετο !!! (υπόψη έχω τα ασύρματα).
Τι μπορεί να φταίει ?????
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας !!!!
Μηπως καποιο ειναι χαλασμενο, ή οι μπαταριες του εχουν τελιωσει;
Δοκιμασε σε τα οταν ξεκιναει το παιχνιδι ενα-ενα, για να βρεις ποιο εχει το προβλημα.
Κάθε φορά είναι και διαφορετικό αυτό που δεν συνδέεται,όσο για τις μπαταρίες είναι καινούργιες αφού μόλις εχθές πήρα το παιχνίδι και τα χειριστήρια !!!
ποια έκδοση έχεις στα buzzers ? μήπως αν και το πήρες τώρα ήτανε κάποιο ξεχασμένο και έχεις την 1η version που είχανε στο πλάι δεξιά ένα διακόπτη , σε αντίθεση με τα καινούργια που δεν έχουν τίποτα τέτοιο ?
μήπως θέλουν κάποιο reset δλδ ?
αλλιώς δεν ξέρω τι να πω , αφού κάθε φορά λές ότι και κάποιο άλλο δεν λειτουργεί σίγουρα δεν φταίει κάποιο buzzer , ίσως το stick ?
αν δεν βγάλεις άκρη να το πάς πίσω για αλλαγή σαν doa
Παιδιά καλησπέρα, είχα ένα πρόβλημα σήμερα με το Buzz και θα ήθελα αν ξέρει κανείς να μου πει τι να κάνω. Έχω 8 βομβητές (από τους καινούριους, όχι αυτούς που ανοίγουν με διακόπτη) και από σήμερα το παιχνίδι αποφάσισε να μου αναγνωρίσει μόνο τους 4. Έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω για να αναγνωριστούν και οι άλλοι 4? Ευχαριστώ.
Εχεις και τα 2 usb πανω στο μηχανημα? Για δες μηπως κουνηθηκε κανενας.
Όχι, δεν έχω και τα 2 usb πάνω στο μηχάνημα. Έχω παίξει στο παρελθόν αρκετές φορές και δε χρειάστηκε να τα βάλω και τα 2. Δε νομίζω να είναι binded η κάθε τετράδα buzzers με συγκεκριμένο usb stick...
Η καθε τετραδα θελει το δικο της stick.
"When you do wish to use 8 buzzers, you will need to use both dongles, as each dongle supports 4 buzzers."
[ame="http://www.amazon.com/Buzz-Quiz-World-Bundle-Playstation-3/dp/B002M55434"]Amazon.com: Buzz! Quiz World Bundle: Video Games[/ame]
Οπότε θυμάμαι λάθος... Τι χαζός που είμαι :S
Αν χαλάσει δηλαδή το στικάκι ή χαθεί πανέ για πέταμα τα buzzers. Σαν κάποιος να μη σκέφτηκε κάτι καλά εδώ πέρα... Δε μπορεί, κάτι θα υπάρχει για συγχρονισμό. Εκτός κι αν υποστηρίζει 4 οποιαδήποτε και όχι κατ'ανάγκη τα δικά του. Anyway ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά.
το reset γίνεται έτσι :
Spoiler!
τώρα αν δεν βγάλεις άκρη , εννοείται να τα πας πίσω , το πλαίσιο τουλάχιστον στα αντικαθηστά χωρίς πρόβλημα , ακόμα και αν δεν τα έχει σου κόβει και πιστωτικό αν χρειαστεί.
Για να σου δώσει καινούργια δεν ξέρω , εξαρτάται αν έχει κτλ.
ναι υποχρεωτικά κάθε stick μπορεί να "δει" max 4 buzzers ,
Στην 1η version με τον διακόπτη δεξιά σε κάθε buzzer έρχονται ρυθμισμένα όταν τα αγοράσεις και τα 4 buzzers είναι σε αντιστοίχηση με το συγκεκριμένο usb stick , αν για κάποιον λόγο χρειαστεί ξανα ρύθμιση δες πιο πάνω στο spoiler.
Στα καινούργια buzzers που δεν υπάρχει ο διακόπτης , το usb stick αναγνωρίζει και καταχωρεί τα πρώτα 4 buzzers που θα ανάψουνε ,
Εγώ έχω μια 4άδα από τα πρώτα και μία από τα καινούργια , και δεν έχω κανένα πρόβλημα , άλλωστε όταν πατάς κάποιο buzzer θα παρατηρήσεις πως θα αναβοσβήσει το φωτάκι πάνω στο stick οπότε ξέρεις και με πιο usb stick είναι σεταρισμένο.