κατα τις 22:00 θα ειμαι μεσα οποτε τα λεμε απο μεσα και ελπιζω να μην εχεις κανενα υπολογιστη ανοικτο
Printable View
κατα τις 22:00 θα ειμαι μεσα οποτε τα λεμε απο μεσα και ελπιζω να μην εχεις κανενα υπολογιστη ανοικτο
γιωργακη μη πολυ μιλας ρε φιλε γιατι περασες 2 φασεις χωρις να παιξεις αλλα που θα παει θα γλεντησεις και εσυ don't worry
εχεις στοιχεια γιαυτα που λες ? εχω δωσει 2 αγωνες και εχω παρει ενα ρεπο ....εσυ εχεις κερδισει στα χαρτια ενα και θα παρεις ενα ρεπο ....μην δημιουργεις κλιμα aircondition
θελω να ευχαριστησω δημοσια τον χορηγο της φανελας stratisd για τη υποστηριξη της ομαδας μεχρι τωρα
να τα μας ο γιωργακης γλυφει τον χορηγο .καλα σε καταλαβα ρε φιλε τεσπα θα σου κανω την χαρη και θα αποκλειστω για να το σηκωσεις οκ φιλαρακι
ou κουρελουδες και οι 2 σας :p:p:p:p
ου στα μουτρα σου αυτος ειναι ο βυσματιας εμενα γιατι με γιουχαρεις???
Attachment 690
κατσε φρονιμα
xaxaxaxaxa εισαι λακαμακος ρε συ γιωργο καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
dim.angelos(roma)-kosmios(liverpool)
0 1
kosmios(liverpool)-dim.angelos(roma)
1 0
δυο πολυ ωραια παιχνιδια με εναν δυνατο αντιπαλο που απο τις κινησεις του στο γηπεδο εδειχνε οτι ειχε λιγο αγχος.η liverpool ακολουθωντας την επιτυχημενη συνταγη του συστηματος 4-3-3 με σκληρη αμυνα και γρηγορες αντεπιθεσεις καταφερε να παρει το πολυποθητο εισητηριο για τον τελικο του τουρνουα εκει που θα συναντησει εναν γνωριμο απο τα παλια (gepe) ο οποιος μονο μπαλα δεν ξερει αλλα τι να κανουμε ειναι τυχερος.καλη συνεχεια dim ανανεωνουμε το ραντεβου μας για το επομενο τουρνουα.
Πραγματικα η πρωταρα Roma παρασυρθηκε απο την αψογη τακτικη της πιο εμπειρης Liverpool και αποκλειστηκε δικαια απο τον τελικο.καλη επιτυχια στον τελικο kosmios και ελπιζω να συναντηθουμε σε επομενο τουρνουα!
Συγχαρητηρια στον stratisd για την οργανωση του τουρνουα! Με το καλο και το επομενο!
Ορίστε χανούμης και βάζελος στον τελικό και διαμαρτύρεστε για την παράγκα
χαχαχα ε να δουμε και κατι διαφορετικο οχι μονο αεκ-οσφπ στον τελικο
GEPE ΜΠΟΡΕΙΣ
θα σου ελεγα τι μπορει αλλα εχε χαρη
Ο Θρύλος καραδοκεί... Μήν επαναπαύεστε! χαχαχα :bgrin2:
ΥΓ. Μάκη, συγχαρητήρια για την πρόκριση σε έναν ακόμη τελικό! :1appl::1appl::1appl:
Τί έγινε ρε αγορίνα, εργολαβία τους έχεις πάρει;;; χαχαχα :p
Πλάκα κάνω, ΑΞΙΟΣ!
μακαρι gepoπαιδο μακαρι.το παιχνιδι θα γινει ανοικτο προς το κοινο οποιος θελει και ειναι ανω των 18 μπορει να περασει να το παρακολουθησει απο το valeny any 10 κατα τις 10 το βραδυ.δεκτα τα γιουχαρισματα και τα ευσημα