κρατα το λιγο ψηλα γιατι θα στο παρουνε:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
πρωταθλητη:badpc::angry:
Printable View
ρε παιδια αν ειναι να τσακωθουμαι με καποιους δεν πρεπει να ειναι μεταξυ μας φιλε κοσμιε μακαρι να συνεχιζαν ο alfie32 o takaros7 kai o psychaos αλλα μαλον δεν τους αρεσε το lag οποτε ολοι οσοι δηλωσαμε συμετοχη και παιξαμε με lag αλλα το αποτελεσμα ητανα να καταγραφει το απτελεσμα στην ιστοριαπαει να πει οτι ειμαστε ανωτεροι απο αλουσ που δεν μπορεσαν να το κανουν αυτο......
απο τιν αλλη φιλε μανο οι παιχτες που αποχωρισαν σωστο ειναι τα παιχνιδια να τα χασουν 3-0 και 0-3 [αυτο ναι λεγετε στα χαρτια] το κακο με ολο το θεμα ειναι δηλωσαμε 11-3 ποθ τα παρατησαν και δεν το δηλωσαν οποτε φιλε προ ενο αν διαβασεις το ποστ δηλωσε το στο 09 οτι αν καποιοσ και καλα δεν γουσταρει η οτιδηποτε να το δηλωσει για τι αν ειναι να το κανοθμε ελληνικο αει η τει την βαψαμε
φιλικα παντα
Υ.Γ για εμενα παντος σαν νεος στο Online πρωταθλητης ειναι ο μανος και 2 πρωταθλητης ο κοσμιος
χαλαρώστε, τσακομός τώρα που τελειώσαμε;
έτσι κι αλλιώς ότι και να γινόταν ο manos θα το έπερνε ακόμη και σε ισοβαθμία.
Και πέρα από το lag μετά το demo χάθηκαν κι άλλοι και σταμάτησαν να παίζουν.
Καλή συνέχεια με pes2009
bouzk77 επειδη δεν θελω να παρεξηγηθω μαζι σου το καφενειο που ειπα δεν ηταν για εσενα απλα το καταντησαμε εμεις με το να μην ασχολουμαστε με αυτο καθολου.καλη σου ημερα και ευχομαι να παιξουμε κανενα παιχνιδακι για πλακα μαζι.καλημερα
o manos tha to pairne oti kai na ginotan!!itan kaliteros!!oso gia tous dio pou telika den epaiksan katholou gia ton takaro den ksero ti na po,o alfie exei arelthon pantos stis apousies!!!mano sinxaritiria(an den evazes kai ti fotografia tou olimpiakou....lolol).elpizo na sou paro revans sto neo protathlima giati s auto mou allakses ta fota
Τουρίστα, δεν είναι καθόλου τυχαίο ΦΙΛΕ ΜΟΥ όταν λέω κάθε φορά πως είσαι από τα καλύτερα παιδιά μέσα στο φόρουμ. Με επιβεβαίωσες γι άλλη μια φορά.
Χαίρομαι πάρα πολύ που έχω την δυνατότητα να σχετίζομαι με ένα τόσο αξιόλογο άτομο!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ
:1appl::1appl::1appl::tiphat::tiphat::tiphat:
ειναι κανενας για κανα φιλικο αν ναι αν στειλει πμ στο πσν
Εγώ που έπαιξα και με τους 2 σας έχω να πω ότι ο μάνος παίζει πιο μυαλωμένα ενώ ο kosmios πιο επιθετικό παιχνίδι που μπορεί να σε αποτελειώσει στο άψε σβήσε.ΜΕταξύ σας φάνηκε ποιος είναι καλύτερος αν και από ότι βλέπω από τα αποτελέσματα σας μάλλον είστε ισοδύναμοι.Το πρωτάθλημα έτσι και αλλιώς δεν υφίσταται από τη στιγμή που αλλοιώνεται με την αποχή ΚΑΠΟΙΩΝ:fryingpan:
Στην τελική κάντε ένα μίνι οι 3 πρώτοι να βγει ο καλύτερος:rofl:
Εγώ πάντως παίζω για τον χαβαλέ κάτι που το έχουν διαπιστώσει όλοι όσοι έπαιξαν μαζί μου.Αν έχω αυτοσκοπό να βγω πρώτος θα πρέπει να κάνω τακτική σε κάθε ματς κάτι που βαριέμαι