Αυτά είναι
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Printable View
Αυτά είναι
Τελικα εχουν πολλοι το ιδιο προβλημα:
http://community.us.playstation.com/...2235269/page/7
Τι στο καλο ρε Sony. 50 χρονια τωρα φτιαχνεις κονσολες-τηλεορασεις-ενισχυτες-καλωδια και κονσολα του 2014 να εχει τετοιο προβλημα? Αν ειναι δυνατον.
PSN is currently down and engineers are investigating
https://twitter.com/Envisager_/statu...93056701468672
Γαμ@ τη γκαντεμιά μου... σήμερα που πήρα άδεια....
η πλακα ειναι οτι εγω πριν μια ωρα εκανα κανονικα sign in στο psn,εβαλα να παιξω φιφα και μου ελεγε οτι πρωτα συνδεσου στο psn,βρε τι μου λεει τωρα λεω,μαλλον τα εχουν χασει στην εα,ασε θα βαλω αλλο παιχνιδι και εκει παω να παιξω στο οnline και μου λεει το ιδιο,πρωτα συνδεσου στο psn,μετα αρχισα να παιρνω στροφες οτι κατι δεν παει καλα με το psn,εβγαλα το καλωδιο το ξαναεβαλα και ηταν οκ,αλλα μετα απο λιγο αρχισε να βγαζει κωδικους με σφαλματα,τα καταφερα ξαναμπηκα και επαιξα κανονικα,θα ξαναδοκιμασω σε λιγη ωρα παλί,ελπιζω να μην εχουμε αλλες εκπληξεις. χεχεχεχεχε
Μπορώ να βάλω και τις 14 ημέρες ps plus και να προσθέσω 365 ημέρες με κάρτα ps plus σε λογαριασμό που δεν είχε ποτέ πριν ps plus(ίσως είναι ηλίθια ερώτηση, αλλά την κάνω καλού κακού);
Αν ναι, που είναι ο κωδικός για 14 ημέρες ps plus;
Και μια off-topic ερώτηση, για να μην κάνω 2 post. Αν κατεβάσω τα παιχνίδια του ps3 που μου δίνει το ps plus στο ps3, πρέπει να είμαι συνδεδεμένος με το online id που έχει το ps plus για να τα παίξω;
Συγγνώμη αν σας κούρασα.
Πώς μπαίνουν οι 14 μέρες ps plus;
Πρώτα εξαργυρώνεις μέσα από την κονσόλα σου και το PSN store την δυνατότητα για τις 14 δωρεάν ημέρες και αφού λήξει αυτή η περίοδος βάλε την συνδρομή που επιθυμείς εσύ. Το λέω γιατί μπορεί να κάνουν καμιά βλακεία με τον δωρεάν, όπως μου έκανε η MS εμένα τις προάλλες που έβαλα 14 μέρες από ένα κουπόνι που είχα από το Halo4 και μετά την ίδια μέρα ένα συνδρομής ενός μήνα και έσβησε αυτόματα το δωρεάν των 14 ημερών και έβαλε μόνο τον ένα μήνα.
Στο PS4, πάτε στο PSN store και στο πεδίο Plus έχει μία καρτέλα για τον δωρεάν χρόνο των 14 ημερών. Απαιτεί από ότι λένε τα παιδιά πιστωτική.
Όσοι είμαστε plus τα save μας ανεβαινουνε αυτόματα στο cloud ή πρέπει να κανουμε κάποια ρύθμιση;;
Γιατι δεν βλεπω την κλασική ερώτηση που είχαμε στο ps3 οταν πρωτοξεκιναγαμε ενα παιχνίδι.
Ευτυχώς δεν θέλει πιστωτική πιστωτική αλλά visa verified!!!
@mihalis13
δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου, αλλά άν θυμάμαι καλά στο PS4 ΔΕΝ είναι αυτόματο το ανέβασμα των saves στο cloud.
πρέπει να το κάνεις manually το upload στο Cloud. Πηγαίνεις στο Settings>System Storage Settings>Saves (ή κάπως έτσι το τελευταίο) και μετά επιλέγεις copy και στο επόμενο μενού θα επιλέξεις upload to cloud (έχει επιλογή και copy to external usb). Αν δεν επιλέξεις copy αλλά delete, σου βγάζει ένα άλλο μενού στο οποίο έχεις 3 επιλογές: delete from cloud, delete from storage, delete from external usb (στο περίπου τώρα αυτά γιατί τα λέω από μνήμης και ΠΙΟ σκατά ονομασίες δεν μπορούσε να σκαρφιστεί η Sony).
και γμώ τα OS έτσι;
Ειναι προεπιλεγμένα αυτόματα και νομίζω το κάνει κάθε φορά που μπαίνει σε standby mode ΜΟΝΟ για τα παιχνίδια που έχεις παίξει από την προηγούμενη φορά. Θα τα δεις αν δεν κάνω λάθος ότι ανέβηκαν αυτόματα κάθε φορά στο notifications > uploads.
Αλλιως το κάνεις μόνος σου οπότε επιθυμεις όπως περιγράφει ο φίλος Λευτέρης παραπάνω. Εκεί κάπου έχει και τις ρυθμίσεις για το automatic saves uploading, αν το ψάξεις λίγο θα το βρεις. Και εγώ από μνήμης σου τα γράφω αλλά τα έχω δει και τα δύο στο δικό μου PS4.
Λοιπόν, μόλις το άνοιξα και το τσέκαρα:
Settings > system storage management > application saved data > saves data in system storage > upload to online storage
Εδω βλέπεις εικόνες τα παιχνίδια που έχεις στον δίσκο σου και πατώντας σε αυτές θα σου δείξει τα saves που εχουν (απο τα σβησμένα θα τα βρεις μέσα στον φάκελο others)
ΜΗΝ πατήσεις να δεις τα saves, επιλέγεις το παιχνίδι που θέλεις και πατάς το κουμπί options > ανοίγει το πλαίσιο auto-upload στα δεξιά και πατάς το Χ και θα σου βγάλει δύο επιλογες, On (προεπιλεγμένο) και Off.
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι αρκετά παλιό μέλος του forum, που είχα αφήσει το ps3 ομως εδω και 1,5 περίπου χρόνο να αραχνιάζει, ενω είχα σταματήσει να ενημερώνομαι για τις εξελίξεις του χώρου ακόμα πεισσότερο. Απο προχθές όμως ως ευτυχής κάτοχος του νέου μου ps4 πλέον, άρχισα ξανά να ασχολούμε και θυμήθηκα αυτή τη φανταστική κοινότητα.
Διαβάζοντας τα προηγούμενα post μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες και δεν πολυκατάλαβα αυτά που λέτε για primary account, activate, κτλ. η ερώτηση μου είναι η εξής. Έχοντας δύο account 1 ελληνικό και 1αμερικάνικο, μπορώ να αγοράσω το plus για το ελληνικό, ενώ τις αγορές των ψηφιακων παιχνιδίων να τις κάνω από το αμερικανικο account, που τα games είναι φθηνότερα και να τα παίζω απο το ελληνικό που θα ειναι και plus;
Αν το παραπάνω είναι εφικτό, χρειάζεται να προσέξω κάτι ιδιαίτερα;
Sent from my iPad using Tapatalk
exei kapios katebasi kati pexnidi i demo meso tis efarmogis playstation app (apo to kinito tou diladi) eno to ps4 einai se katastasi stand by (ego pou to dokimasa den litourgise) mipos theli kapia rithmisi?
Εγώ το δοκίμασα και δούλεψε ρολόι.
Στην εφαρμογή μόλις επέλεξες αυτό που ήθελες πάτησες download to ps4; Επίσης πρόσεξε επειδή είναι λίγο μπάχαλο το store στο κινητό μήπως επέλεξες κάτι για ps3.
Τέλος στις ρυθμίσεις του ps4 έχεις επιλέξει στο stand by mode να συνδέεται και να κατεβάζει από το internet;.
Τσέκαρε πάλι τα παραπάνω και ξανά προσπάθησε
Παιδιά πόσο περίπου είναι η κατανάλωση (σε ευρώ) του PS4 σε stand by mode. Κάποιος το είχε γράψει αν θυμάμαι καλά αλλά δεν το βρίσκω.
Περίπου 10 watts.
H 1 κιλοβατώρα έχει περίπου 10 cents (λιγότερο σε μειωμένο ή νυχτερινό τιμολόγιο).
Δηλαδή σε μια ώρα καταλάει 10 Cent? Η κιλοβατώρα δεν πάει με την ώρα. Σορρυ αλλά δεν ξέρω από αυτά.