Οχι δεν υπάρχει φίλε, μόνο φιλικά
Printable View
Οχι δεν υπάρχει φίλε, μόνο φιλικά
kala se tosa review pou exoun kani kanis de to exi anaferi eno oli kseroun pos theloume na peksoume me ton pao i osfp milame gia megali alitia apo olous ....ti na po oli gia tin arpaxti einai apo dimosiografous , tin 2k pou ebgale ena pexnidi pou den einai olokliromeno alla kai tin sony pou kai auti biastike na bgali to ps4 me tosa kena pou exi
εγω παντος 2 μερες δεν μπορω να παιξω nba today μιας και δεν μου βγαζει τους αγωνες παρολο που στα halftime reports τους δειχνει και επισης κανει αρκετη ωρα να κατεβασει τα roster updates...ΜΟΝΟ ΣΤΟ 2K το κανει για να προλαβω μερικους που θα πουνε για την συνδεση μου
Καταρχην εδω και δυο μερες το PSN ειναι για τα μπαζα και δεν φταιει η συνδεση κανενος. Επειδη στο 2K τα περισσοτερα πραγματα που κανεις συγχρονιζονται με τους servers της 2K Sports (π.χ ακομα και το save του MyCareer), δεν μπορεις να συνδεθεις λογω PSN, αρα δεν μπορεις να παιξεις.
Αλιμονο αν τολμησει η Sony να παιξει το ιδιο βιολι φετος που το online μπηκε πισω απο το paywall του PS Plus. Θα πρεπει να κανουν το PSN υπηρεσια της προκοπης.
Στο παιχνιδι τωρα, εχουν ανεβασει τη δυσκολια απο περυσι ή μου φαινεται;
Παιζω στο PRO επιπεδο και ενω στο 2K13 το ειχα "δαμασει" και δεν εχανα, στο 14 δεν μπορω να παιξω αμυνα με τιποτα. Το intense-D δεν δουλευει οπως περυσι. Εχει κανεις κανενα tip;
Φιλε για την intense defence έχει δίκιο . εγώ το βάζω στο always.. Επίσης δεν έχω καταλάβει γιατί ποιον λόγο δεν μπορώ να παίξω εγώ On Ball defence. Στο ps3 πατούσες το L2 και τον ψιλολοκαρε. Τώρα δεν κάνει απολύτως τίποτα με συνέπεια να ξεφεύγουν όλοι και η λύση είναι απλή να παίζεις μόνιμα ζώνη μπας και το μειώσεις αυτό.
Και αν παίξεις off Ball και αφήσεις την cpu να μαρκάρει εκεί γίνεται πάρτυ από τον αντίπαλό..
το psn ειναι για τα μπαζα? μπορει να λεει busy αλλα κανονικα παιζω ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ακομα και στο knack παιρνω τα relics που σημαινει οτι ειμαι συνδεδεμενος στο psn ΑΛΛΑ στο 2κ δεν δουλευει ΤΙΠΟΤΑ αρα μην κατηγορουμε το psn τωρα για το beta που λεγεται nba2k
Εγω χθες το βραδυ πηγα να κανω ενα mission στο ACIV που ηθελε συνδεση στη Ubisoft (tutorial mission) και δεν μπορουσε να συνδεθει ουτε εκει. Μετα πηγα να παιξω MyCareer στο 2Κ και δεν μου κατεβαζε το save μου για να συνεχισω. Το PSN ειναι. Ειναι ασταθες. Καποιες φορες ειναι μια χαρα και αλλες οχι. Εχει να κανει με την ωρα που θα μπεις.
Κανε μια δοκιμη. Μπες στο PS Store απο οπουδηποτε (PC, PS3, Vita) και πατα πανω στο "January Sales". Δες οτι αργει παρα πολυ να στα εμφανισει. Χθες εμφανιζε μονο τα πρωτα παιχνιδια στη λιστα.
μαζι σου το psn εχτες ειχε θεμα καποιες ωρες αλλα προχτες παλι θεμα ειχε με το nba 2k και ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΝΒΑ 2Κ γιατι ολα τα αλλα παιχνιδια ειχαν κανονικα συνδεση με το psn
to nba 2k 14 telika einai gia ta mpaza afou einai beta, to mono pou mporoume na kanoume einai na stiloume email stin 2k gia ta tragika lathi pou ekane sto ps4 (giati apla biastike gia na ta ikonomisi eno sto ps3 itan safos kalitero) kai na elpisoume pos me kapio update tha doume fos , opios stili email as to anaferi kai an exi kai apantisi as mas pi
Εχει θέμα λόγω VC στα συγκεκριμένα Modes για αυτό οποτε είναι το psn down δεν μπορούμε να παίξουμε.Πρέπει η 2Κ να σκεφτεί να μια εναλλακτική λύση για το συγκεκριμένο θέμα
ξερεις με ποιο update θα φτιαξει?...με το nba 2k15...κλασσικη 2k
exoume kanena neo gia kanena update mipos kai ftiaksoun tipota giati mexri tora trome doulema
χθες μου ετυχε το απιστευτο..ειχα το μικροφωνο συνδεμενο με το χειριστηριο για να ακουω ηχο απο το ακουστικο και ετυχε να μου μιλησει η γυναικα μου και το ps καταλαβε οτι εβρισα και μου εδωσε τεχνικη ποινη..χαχαχαχαχαχααχ
Χμμμ... Σε έβρισε η γυναίκα σου...;;;; :P
Χαχαχαχαχα μιλούσαμε για άσχετα πράγματα
τραγικο..αυτην την στιγμη δεν μπαινει καν στο my team..
τραγικο ειναι το 2κ ομως γιατι ολα τα αλλα δουλευουν επισης το nba today σε εμενα ειναι απο 26/12 και οχι 27 ή 28/12...
μπραβο στην 2k του χρονου θα το παρω λιγο ποιο μετα και σιγουρα απο καμια αμερικη
Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι δεν βγάζουν κάποια ανακοίνωση για τα προβλήματα
Αυτά είναι τα αποτελέσματα του μονοπωλίου ουσιαστικά της 2Κ στα παιχνίδια του NBA τα ταλευταία χρόνια. Παλιά υπήρχε ανταγωνισμός μεταξύ 3-4 NBA παιχνιδιών το χρόνο (το αγαπημένο μου στο PS3 ήταν το NBA 08 της Σόνυ), υπήρχαν και τα arcade / street-ball παιχνίδια, τώρα η 2Κ παίζει μόνη της.