CGI GAMEPLAY IS HERE!!!!
Δεν μπορω να το πιστεψω!
Printable View
CGI GAMEPLAY IS HERE!!!!
Δεν μπορω να το πιστεψω!
E καλα δεν εδειξαν και τιποτα που δεν ειχαμε ηδη δει τελικα... αυτο που εγινε leak χθες το βραδυ δειχνουν και το τρεηλερ της Ε3... λολ
Στο preview του Eurogamer φαινονται πολλα πραγματα! Φοβερη κινηση, γραφικα, μεταβαση απο cutscene σε gameplay. Ειναι πολυ εντυπωσιακο!! Ακομα και το BF4 δεν ειναι τοσο καλο οπτικα!
@ Roy
Μα.... το preview του eurogamer δειχνει ΑΚΡΙΒΩΣ οτι μας εδειξε το leak και απλα προσθεσαν λιγες σκηνες απο το τρεηλερ της Ε3 που ειχαμε δει. Δεν εδειξαν ΤΙΠΟΤΑ παραπανω απο αυτα που ξεραμε απο εχθες.
Επισης παιδια, καλυτερα να προσγειωθουμε λιγακι, μαζι κι εγω ετσι εννοειται:
Απο το preview του IGN:
Εδειξαν λεει 10 λεπτα footage, εκ των οποιων τα 8 ηταν cutscenes (realtime) και μολις τα 2 ηταν gameplay... και ειχε και πολλα προβληματα.Quote:
"The brief 10-minute hands-off demo I witnessed confirmed some of my fears. The portion of the adventure I saw ran relatively poorly, with sudden, sharp transitions between scenes, audio issues, and a lagging framerate...But I was left wondering how this could be the best 10 minutes of the game the studio had to show, especially when he reiterated that The Order would indeed launch in 2014."
Το παιχνιδι απεχει πολυ απο το να ειναι ετοιμο απο οτι φαινεται εξου και τα πολυ μικρα και τμηματικα κομματια gameplay που εχουμε.
Νομιζω πρεπει να προσγειωθουμε λιγο οσον αφορα το hype.
Προβλεπω απο τωρα να τρωει αναβολη και να μην κυκλοφορει 2014.
Αυτο θα ειναι τελικα?...τα εχουμε δει ηδη ολα αυτα.:confuzed:
http://farm8.staticflickr.com/7446/1...4e133b5f_h.jpghttp://farm6.staticflickr.com/5544/1...a3818ac9_h.jpghttp://farm8.staticflickr.com/7342/1...e7089e7f_h.jpg
(τις original αναλύσεις μπορείτε να τις δείτε αν πατήσετε πάνω στις εικόνες)
Τρομερη δουλεια... Τυφλα να εχουν οι PCακιδες που μας εχουνε κανει τις μπαλλες αεροστατα με τις Super Duper αναλυσεις!!!
lol !!!
Μόνο εμένα δεν με ενθουσίασε; Έφαγα κράξιμο στο GAF, πάντως θεωρώ ότι το Killzone: SF είχε και καλύτερα character models και lighting από αυτό που είδαμε σήμερα.
Καλυτερα μοντελα δεν νομιζω, φωτισμους ισως , ειδικα το volumetric του Killzone ηταν εκπληκτικο. Αλλα εχουμε δει ελαχιστο υλικο απο το παιχνιδι , δηλαδη το demo με το δασος στο killzone που εδειχναν συνεχεια και συνεχεια, ανταποκρινεται στο ποσο ομορφο ηταν τελικα το παιχνιδι σε αλλα επιπεδα?
http://youtu.be/GiOBKE27RQY
Ready At Dawn Responds To Frame Rate & Other Issues In The Order 1886, Will Be Addressed Before Long
Ready At Dawn: Multiplayer Not The Right Way To Introduce The Order:1886Οπότε στο sequel θα έχει λογικά (αν καταφέρει κανείς να μπει ας μας πει τι λέει ακριβώς)
Πολύ ωραία γραφικά αλλά δεν έχω αυτό το hype που έχτε οι περισσότεροι.Περιμένω να δω λίγο περισσότερο σενάριο,gameplay κλπ.Ελπίζω να μην είναι φουλ στα QTE γιατι μου την ψιλοσπάνε γενικά...
Ελπιζω να μην ειναι τοσο linear οσο φανηκε στο λιγοστο gameplay. Καλα τα γραφικα και το animation αλλα next gen δεν ειναι μονο αυτα.
Καλά και το TLOU ουσιαστικά καρφωτό linear είναι αλλά δεν το σταμάτησε να είναι παιχνιδάρα. Κάτι ανάλογο λένε και για το the order, linear με κάποιες εναλλακτικές και αν κατάλαβα καλά παρόμοιους μηχανισμούς. Ως εδώ όλα καλά... δεν χτίζουμε υπερβολικό hype, αλλά έως τώρα βλέπω θετικά τον τίτλο κυρίως από το γεγονός ότι είναι αξιόλογη εταιρεία και βγάζει έναν νέο IP τίτλο. Τα υπόλοιπα επί της οθόνης μας νομίζω. Πόσες αμφιβολίες είχαμε και για το TLOU και τελικά έσβησαν όλες κάτω από το βάρος του κατά την απόλυτη πλειοψηφία ΤΟΝ τίτλο της γενιάς και από ΤΟΥΣ καλύτερους του gaming συνολικότερα.
Παιδιά εγώ να ΠΩ την αλήθεια φοβάμαι λιγο το θέμα του σεναρίου.
Ναι θέλω να ΔΩ γραφικαρες αλλά αν το σενάριο ειναι gtp θα ξενερωσω πιστεύω...
Τπ θετικό που είδα σε συνέντευξη στο gt ειναι οτι πανε να φτιάξουν έναν ωραίο κόσμο με όμορφο mythology απο πίσω...
Το μόνο "αρνητικό" που βλέπω στον τίτλο είναι η έλλειψη coop mp.Δεν περίμενα ποτέ οτι θα έλεγα κάτι τέτοιο, αλλά το game κάνει κρα σε όποιον το βλέπει για τις πιθανές mp δυνατότητες.Κατά τ'άλλα ας μην είναι απλά ένα show δυνατοτήτων του studio και της κονσόλας, έχοντας ικανοποιητικότατο campaign σε διάρκεια και σενάριο και η "έλλειψη" mp αντισταθμίζεται.
^^Δεν περιμενα ποτε οτι θα συμφωνουσα σε κατι τετοιο αλλα ναι, το coop mp νομιζω οτι θα ειχε νοημα στο συγκεκριμενο και θα εδινε εξτρα ποντους.
Για το σεναριο δεν το φοβαμαι παντως, ισα ισα που απο αυτα που εχουν δειξει και εχουν πει φαινεται να εχουν κανει τρελο homework.
Kανα splitscreen θα βγάλουν; Αυτό θα ήταν ότι πρέπει!!
Είπαμε είναι εμπειρία μόνο για έναν το συγκεκριμένο. Η συνέχεια του βλέπουμε.