Originally Posted by
Slay
Λοιπον μερικα πραγματακια και απο εμενα, οντως εχει προβλημα το frame rate, επαιξα ξανα το story σημερα και με εβγαλε στην ιδια πιστα μεν, αλλα αυτη τη φορα χιονιζε, και το frame rate με το καλημερα εδειχνε να ζοριζεται. Τεχνικα οντως υστερει οπως ειπε και ο γιωργος, και επισης το animation του ειναι χειροτερο και απο του Mass Effect που ειχε κατα την γνωμη το χειροτερο animation απο τα AAA games της προηγουμενης γενιας, γενικα το animation θυμιζει PC game 10 χρονια πριν. Τα particle effects επισης πολυ παρωχημενα, επισης τα οπλα δεν εχουν καθολου κλωτσημα.
Επαιξα το story λοιπον , μονος μου (χθες με ειχε βαλει μαζι με εναν ακομα) και μετα επαιξα και το strike οπου ειναι μια αποστολη 3 ατομων , στην αποστολη ειχε και 2 boss fights, τα οποια παιρνουν Ωρααααααααααααα για να τα βγαλεις. Στο strike οταν πεθαινεις εχεις 30 sec να ερθει καποιος απο την ομαδα να σε αναστησει, εαν δεν γινει αυτο απλα κανεις respawn σε καποιο κοντινο σημειο απο εκει που εχασες. Εαν ομως χασουν και οι 3 τοτε ξαναπαιζεις το συγκεκριμενο κομματι της αποστολης απο την αρχη. Εμενα μου φανηκε κουραστικο και ανουσια δυσκολο το strike, δεν καταλαβαινω για ποιο λογο θα πρεπει να παιζω πανω απο 20 λεπτα (ισως και παραπανω) για να βγαλω ενα boss.
Σφαιρες εχει δυο τυπων μονο, για το πρωτευων και δευτερευων οπλο. Τις βρισκεις μονο απο εχθρους που σκοτωνεις, και παλι οχι παντα. Γενικα ενω στο story δεν ειχα προβλημα με τα πυρομαχικα, στο strike υπηρξαν αρκετες φορες οπου εχανα επιτηδες, ειτε για να με αναστησουν ειτε για να κανω respawn ετσι ωστε να αποκτησω και παλι πυρομαχικα. RPG στοιχεια εχει μεν, αλλα απλα ξεκλειδωνεις νεες ικανοτητες, δεν πειραζεις στατιστικα δηλαδη.
Στα θετικα του παιχνιδιου ειναι η απιστευτη μουσικη που σε βαζει στο κλιμα, ενω πολυ ωραιο ειναι το γεγονος οτι το voice over ειναι απο γνωστους ηθοποιους, τωρα δεν θυμαμαι τα πραγματικα τους ονοματα, αλλα το βοηθητικο μαραφετι που εχεις, οπου λειτουργει και σαν αφηγητης της ιστοριας, ειναι με την φωνη του Tyrion Lanister, ενω ακομα μια φωνη γνωστη που ακουγεται ειναι αυτη του αρχηγου του Fringe Division απο την σειρα Fringe.
Αυτες ειναι οι πρωτες μου εντυπωσεις, θα ελεγα οχι και τοσο καλες, ισως βεβαια απλα να μην ειναι για μενα το συγκεκριμενο παιχνιδι, οπως λεω εδω και καιρο.