ειδικα στα levels στη μεση του παιχνιδιου και πανω για πλακα φαρμαρεις 3k souls με 2-3 τερατα.Το repair cost ειναι πραγματικα πολυ χαμηλο,πιστευω θα πρεπε να το κανουν γυρω στα 10k για να ναι balanced,η ακομα καλυτερα να το κανουν one-use only
Printable View
ειδικα στα levels στη μεση του παιχνιδιου και πανω για πλακα φαρμαρεις 3k souls με 2-3 τερατα.Το repair cost ειναι πραγματικα πολυ χαμηλο,πιστευω θα πρεπε να το κανουν γυρω στα 10k για να ναι balanced,η ακομα καλυτερα να το κανουν one-use only
νταξει χαραμιζεις βεβαια ενα ring slot Οποτε κατι χανεις...
Μπήκα στο NG+ και 'γω σήμερα. Πριν μπω, σκότωσα έναν NPC. Έτσι και δω κανάν Bluebro για sins και τέτοια, τον έσφαξα με την μια λολ.
α εγω σκοτωσα πολλους npc και λεω ας παω απο περιεργια να κανω forgive τα sins μου τελος πα...ναι και μου ζηταει 500000 souls...τον σκοτωσα και αυτον για να μαθει να ειναι ακριβος
να σας ρωτήσω κάτι, το παιχνίδι είναι linear η openworld ? γιατί βλέπω πολλά reviewes που το αναφέρουν ως πολύ linear.
ναι σωστά διάβασα, ρε γμτ είχα ξεκινήσει πολύ παλιά το Demons και ίσως ήταν ο λόγος που δε με τράβηξε... είμαι του open world στα RPG.... τελειώνω το dragons dogma ( το main story ) και πέρα απο τα υπόλοιπα dungeons που θα παίξω κλπ κλπ ήθελα ενα νέο RPG να παίζω ταυτόχρονα το main story του...
lol ναι, θα σου ζητήσει souls ανάλογα με τα SL (soul level) σου. Εγώ μόνο 1 NPC σκότωσα γιατί ήθελα ένα miracle όπου μόνο άμα τον κάνεις invade και τον σκοτώσεις μπορείς να το αποκτήσεις.
Ούτε linear τύπου FF-XIII (aka μια γραμμή) ούτε openworld τύπου Skyrim είναι. Βέβαια είναι "πιο openworld" απο το Demon's Souls αλλά μην περιμένεις τρελά πράγματα απο το DS2 άμα θες τέρμα open world RPG πράγματα.
χμμμ δε ξερω το ds2 ουτε Open world ειναι ουτε story εχει , απλα σε πεταει στο κοσμο κ σ λεει σκοτωσε μποσσ μπας και γινει τιποτα...
οποτε δε ξερω αν θα σου ταιριαξει,,,θα σ λεγα να του δωσεις μια ευκαιρια αλλα ισως να μην αξιζει να δωσεις 50 ευρω αμα ειναι να μην σε τραβηξει...
Μαλακια αυτο με το lore ρε γαμωτο. Ειμαι σε δευτερο playthrough χωρις να εχω τελειωσει το πρωτο ελπιζοντας οτι θα νιωσω περισσοτερο immersion αλλα τζιφος. Ελπιζω στις τελευταιες περιοχες να χωνει λιγο πιο καλη ατμοσφαιρα...
το lore στο 2 ειναι ακομα πιο δυσνοητο απτο πρωτο,αλλα το immersion και η ατμοσφαιρα γαμανε εξισου.Ανατριχιλα στα Dragon's Shrine,Huntmans Corpse και Shrine of Amanra
53 ωρες εγραψε το κοντερ,χωρις να ασχοληθω καθολου με covenants,δε ξερω ποτε θα κανω 2ο playthrough καθως δεν εχω και παρα πολυ χρονο αυτες τις μερες.Παντως οι μαγοι ειναι OP πλεον,οποτε αν ξαναρχιζα θα αρχιζα με μαγο.Τα meele builds ειναι πολυ ζορικα πλεον
Τα νεα covenants γαμανε και το pvp ειναι πιο ενδιαφερον απο ποτε.
Επισης κορυφαιο οτι δε σε βαζει κατευθειαν σε NG+,οποτε μπορεις να παρεις οτι items δεν εχεις παρει και να τελειωσεις περιοχες και covenants που ειχες αφησει για το τελος
τα Soul Series μη τα βλεπετε σαν RPG,αλλα σαν dungeon crawler με γαματο setting και ατμοσφαιρα γιατι ουσιαστικα αυτο ειναι.
και καποια σχολια σε σποιλερ
Spoiler!
Επισης εχει βρει κανεις κανα αρθρο που να εξηγει το lore με απλα κατανοητα λογια?Στο πρωτο ειχαν βγαλει αρκετα τετοια που το εξηγουσαν πολυ σωστα
Το ξεκινησα σημερα!
Καταρχας το εισαγωγικο ηταν παρα πολυ εντυπωσιακο.Δεν το περιμενα τοσο σουπερ.
Κατα δευτερον ειναι απιστευτο πως αυτη η σειρα σε απορροφαει ετσι ρε γαμωτο.Δεν με κουραζει καθολου.θελω να παω παρακατω και παρακατω.οσο και να χανω.εχω μπερδευτει λιγο με το που παω και τι κανω αλλα κουβαλαω στην πλατη τα δυο προηγουμενα...!θα τον βρω τον δρομο μου πιστευω!Καλου κακου ομως Φιλιππα να εισαι stand by μηπως δεν την παλεψω οπως στο dark!!!!!
Εγω εδω ειμαι για ολους σαν φυλακας αγγελος ,
να με θεωρειτε κατι σαν την emerald herald του thread βοηθαω χωρις να ζηταω τιποτα σε ανταλλαγμα , το μονο που θελω ειναι να εκπληρωσω τον σκοπο μου , να απολαυσουν ολοι αυτο το επος...
ψςςςς
- - - Updated - - -
οντως το Intro ηταν πολυ γαματο
και επισης οντως μπαινεις αμεσως στην ατμοσφαιρα και δε θες να σταματησεις...το χω πει και το ξαναλεω majula best main hub ever!
Attachment 4524
xexe!
με ειχες βοηθησει πολυ στο 1 εσυ (κυριως) και ολος ο πλανητης γιατι αλλιως δεν θα το ειχα τελειωσει εννοειται!
οντως η majula τα καρασπαει!ανυπομονω να το συνεχισω.
Εφτιαξα sorcerer ελπιζω να μην εχω κανει λαλακια.αλλα μια χαρα την βρισκω.τους βαραω απο μακρια και αν με παρουν στο κατοπι τρεχω σαν τον φορεστ.επισης μαρεσουν τα γραφικα πολυ και σκεφτομουν τι σοκ θα παθουμε στο dark souls 3 στο ps4 που θα ειναι ολα πανεμορφα...
Το καλυτερο στο PS4 θα ειναι ενα exclusive Demons Souls 2
Ειμαι στις 30 ωρες και εχω περασει εξι μπος αλλα μονο το ενα ειναι αρχαιο... Δυσκολα ειναι, ειδικα αν θες να τα περασεις μονος σου, με coop κατι γινεται ευτυχως, κραταω human effigy για τετοιες περιπτωσεις εχω και το δαχτυλιδι που βοηθαει στο να μην πεφτει τελειως το HP καθε φορα που χανω. Προσπαθω να μαζευω ολες τις ψυχες και να μην τις χανω γιατι πανε χαμενες αφου δεν ξαναβγαινουν μετα απο ενα σημειο οι εχθροι. Ειμαι λεβελ 80 ο χαρακτηρας μου ειναι swordsman με ανεβασμενο το strength/dexterity και ανεβαζω και το faith για να κανω cast κυριως great soul arrow και εχω και pyromancy. Απο σπαθια παιζω πολυ με fire longsword +5 και εχω και αλλο ενα Estoc +2 ξιφος στο αριστερο για thrust χτυπημα αλλα και ασπιδα. Τα μεγαλυτερα και πιο βαρια σπαθια δεν τα παιζω ακομα, αν και εχω, προτιμω τα ελαφρια και ψαχνω να βρω δυο ιδια katana. Το προχωραω αργα και παω πισω majula καθε φορα ωστε να εξασφαλισω οτι θα ανεβασω το λεβελ μεχρι να μην μεινει τιποτα ζωντανο. Δεν παω κατευθειαν στα boss, εξερευνω πολυ, εχω αφησει πολλες κλειδωμενες πορτες ηδη και εχω βρει και πολλες κρυμμενες σε τοιχους οπου για να τις βρεις και να ανοιξουν πρεπει να πατησεις x.
@chronohill
και γω τωρα με μαγο παιζω :) προσωπικα μου φαινεται πιο δυσκολο σε σχεση με σπαθι αλλα μιας και ειμαι δευτερο playthrough παιζω και co op οποτε βγαινει αρκετα πιο χαλαρα ... keep us updated γτ υπαρχουν καποια πραγματα π αν δε κανεις ως μαγος μαμιεσαι πχ αν δεν βρεις τον δασκαλο...
@criter
τη μερα π θα ανακοινωθει demons souls 2 στο ps4 θα με κλαιτε λογο ανακοπης καρδιας ,,,λολ
^^Οι φημες απο insiders λενε οτι υπαρχει παντως, θα δειξει. Το σημαντικο ειναι αν θα ειναι made by Sony η made by From. Μπορει βεβαια να συνεργαστουν οπως στο πρωτο demon's souls.
σου λεω ετσι και ανακοινωθει θα τρελαθω...
^^ Επειδη διαβασα προσεκτικα το αναλογο thread του neogaf, κατ αρχας ενας απο τους επιβεβαιωμενους insiders (δουλευει στην sony) το ειπε ξεκαθαρα οτι υπαρχει το παιχνιδι. Το θεμα ειναι ποιος το αναπτυσσει. Και ο συσχετισμος γινεται ευκολα αν κοιταξει κανεις στα credits του Dark Souls 2, σχεδον ολη η ομαδα του Dark Souls λειπει μαζι με τον Miyazaki (director) που ειναι και ο πυρηνας της ομαδας. Ε τι κανουν ολοι αυτοι τοσο καιρο? Πλεκουν? Προφανως αναπτυσσουν το next gen Souls game.
Μενει να δουμε οπως ειπα αν θα ειναι το Demon's Souls 2 σε συνεργασια με τη Sony η ετοιμαζουν Dark Souls 3 multi και η Sony το προσπαθει μονη της το Demon's Souls 2.
Και btw σε μενα τουλαχιστον βλεποντας και το downgrade που υπηρξε και γενικοτερα καποια παραπονα θεωρω οτι το Dark Souls 2 πηγε λιγο στον αυτοματο αναφορικα με την αναπτυξη, η core ομαδα προφανως υποστηριζε αλλα πιο πολυ δουλευει σε αλλο πραγμα (next gen souls).
Btw (offtopic) επιασα το Dark Souls παλι και το παλευω με αυτη την πουτ@^%$ την Quelag. Ι would appreciate some help...