Καλά το θυμόμουν. Πέρυσι δεν είχα δεί κάτι.. Δε περιμένω και φέτος να δώσουν.
Printable View
Καλά το θυμόμουν. Πέρυσι δεν είχα δεί κάτι.. Δε περιμένω και φέτος να δώσουν.
Καλες οι τιμες, καλα και τα παιχνιδια, αλλα δυστηχως δεν υπαρχει ουτε χρονος ουτε χρημα.
Μαλλον ειμαι ιδιοτροπος , δεν εξηγειται αλλιως οτι δεν βλεπω καλες τιμες τα 35¤ για mad max και MGS V , παιχνιδια που retail αυτη τη στιγμη κοστιζουν σφραγισμενα 47¤ ενω used πολυ παρακατω. Ναι ειναι πολυ φτηνοτερα απο 69¤ που τα πουλαει η sony στο store αλλα δεν ειναι "προσφορα" για κανενα παικτη εκει εξω.
Προσφορα πραγματικη ηταν τα 8$ που εδωσα για το Tales from Borderlands αυτο μαλιστα.
Συμφωνώ με το Δημήτρη. Οταν βρίσκεις αυτά τα παιχνίδια 40-50 ευρώ καινούρια δεν αξίζει κατά την άποψη μου να τα αγοράσεις από το store (ok εγώ είμαι και φανατικός της retail αγοράς)
Δεν μιλάω καν για αγορά μτχ που έχει βρίσκεις πολύ καλές τιμές...
Και ειδικά τέτοια παιχνίδια αξίζει να τα έχεις retail.
Τώρα για όσους μοιράζονται acount οκ πάω πάσο γιατί με 17¤ έχεις το παιχνίδι
Digital rules !!!
Μέχρι αύριο life Is strange season pass 10$ στο Us store. Το χτύπησα εννοείται
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βλέπω αφου πηγε με καλα παιχνίδια να δίνει προσφορές σε Fallout 4,uncharted collection, batman, battlefront,bloodborne,call duty, need for speed, assassin creed, until dewn και καποιο αθλητικο.
Λεω για τα επόμενα 10 deals of Christmas.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σιγουρα θα βάλει προσφορές σε ΑΑ τίτλους απλα το θέμα είναι ποσο θα τους βάλει.
Καλα μην περιμένεις τσάμπα, digital είναι αλλα fallout 35-39 ευρώ είναι καλα αν και 45 θα το βρίσκεις μεταχειρισμενο και μετά το πουλάς.
Εγώ δεν νομίζω να παρω κανενα άλλο digital (πήρα απο το αμερικάνικο 47 την gold έκδοση του acs).
Λόγος είναι οτι δινω κάτι παραπάνω αλλα μετα μπορω να πουλήσω και να βγάλω κατι απο κάτι που δεν πρόκειται να ξανά παιξω.
Η πρώτη πραγματικα πολύ καλή προσφορά..Ουσιαστικα 10 ευρώ το παιχνίδι..και τι παιχνίδι(α)!Ειδικά για όσους δεν τα έχουν παίξει στο 3 και θα τα δούν κατευθείαν στην βελτιωμένη τους μορφή,δεν χάνεται η συλλογή.
Ε ναι έχει και beta αυτό τον καιρό μην χάσουν την ευκαιρία;)
Αν και κανονικά remastered ειναι εκει κάπου έπρεπε να το βάλουν απο την αρχή (30,40 ευρω)
Είναι 3 παιχνίδια δεν είναι ενα,εδω το gow3 το έχουν 30-40 ευρώ που για μένα πανω απο 20 δεν αξίζει.
Είναι παιχνίδια που στο πσ3 τα βρίσκεις πιο φθηνά. Θεωρώ λίγο κοροϊδία την τιμή. Για κάποιον που δεν τα έχει παίξει βέβαια, η τιμή είναι καλή αλλα και πάλι.
Στάλθηκε από το 6037K μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμφωνώ με το Σπύρο ότι αυτή θα έπρεπε να ειναι η τιμή εξ αρχής. Τέλος πάντων μην μπαίνουμε πάλι σε αυτή τη συζήτηση.
Με αυτά τα δεδομένα νομίζω ειναι πολύ καλή προσφορά. Σκεφτομουν εδώ και καιρό να το πάρω και δεν το έχω βρει κάτω από 50. Όποτε λεω να το τσιμπήσω.
Sent from my iPad using Tapatalk
31/12/2015 starwars battlefront ??????
Rainbow 6 siege????
Μπα Rainbow 6 είναι πολυ καινούργιο δεν παίζει να βάλουν προσφορά;)