Παιδιά καλό αγώνα, δυστυχώς δεν θα μπορέσω σήμερα.
Printable View
Παιδιά καλό αγώνα, δυστυχώς δεν θα μπορέσω σήμερα.
Καλος αγωνας ωραια μαχη με τον red μπραβο!!!
τα λεμε στον επομενο.
Ανατρεπτικο φιναλε στον τελευταιο γυρο, πανω στην γραμμη τερματισμου! Εντυπωσιακο! Μπραβο σε ολους! Τα λεμε αυριο παλι στις 22:00.
Άλλος ένας πολύ καλός αγώνας με φοβερή οδήγηση από όλα τα παιδιά! Οι κόντρες για τις πρώτες θέσεις επικές!
Κρίμα για τα παιδιά που εγκατέλειψαν από τιμόνι και δίκτυο, δεν πειράζει συμβαίνουν αυτά!
Τα λέμε το βράδυ!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ μπραβο παιδια γιατι ολοι προσπαθουν ,περα απο την θεση που θα παρουν και για ενα καλο κλημα . Περναμε καλα και το διασκεδαζουμε . Αυτο ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ
Ωραιος αγωνας χθες, τελικα δεν πρεπει να χαλαρωσεις ουτε ενα δευτερολεπτο αλλιως την πατας, χθες απο παιδαριωδες λαθος πηρα ποινη 10 δευτερολεπτων εχασα την διαφορα και την πατησα. Δεν πειραζει ηταν πολυ ωραια μαχη στο τελος, διαλεξα την εσωτερικη για να κλεισω τον STR αλλα καταφερε και εμεινε απο την εξωτερικη διπλα μου και καταφερε για 11 χιλιοστα να περασει πρωτος. Πολλα μπραβο απο εμενα, μαγικο το replay.
Στρατο αυτο που με ρωτησες για την υπογραφη σου, στο site της σονυ εχει 2 παραθυρα, ενα ειναι το HTML και το αλλο ειναι ο κωδικος ΒΒ, κανεις copy τον κωδικο BB και οχι το HTML που εβαλες και το βαζεις για υπογραφη.
παιδια μολις τελειωσει το Academy, θα σας ερθω κι εγω κανενα βραδυ..
αν και μαλλον, κακως που δεν εχω ερθει μεχρι τωρα..
Να κανεις υπομονη για το επομενο. Εχουν κλεισει οι συμμετοχες.
alex lew ta paidia pou tous petakse ekso sto prohgoumeno agona na bathmologithoune me tis teleutaies thesis antistixa.. einai pio dikeo
Θα πρεπει να αλλαξω και προηγουμενες βαθμολογιες ετσι που δεν θυμαμαι καθολου ποιος ειχε βγει.. Και ποιος θα παρει ποια θεση? Αν θυμασαι στειλε μου ενα pm να τα δω. Παντως σε τετοιες περιπτωσεις κανονικα δεν βαθμολογειται ο παιχτης, ετσι καναμε και στο πρωτο πρωταθλημα.
Ο χθεσινος αναβληθεν αγωνας προγραμματιζεται για την ερχομενη Δευτερα ή Τριτη εφοσον μπορουν ολοι ή σχεδον ολοι οι συμμετεχοντες.
alex fenete sto replay nomizo alla den peirazei opos einai h kanonismi esu ksereis. deutera tha mporeso na mpw.
Χαλια ο καιρος σημερα.. Αν το δειτε και μπορειτε ολοι καντε ενα ποστ μπας και τρεξουμε (σημερα).
κλασικα 22:00
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ - σημερα δεν θα μπορεσω - καλη επιτυχια σε οσους αγωνιστουν - αν φυσικα πραγματοποιηθη ο αγωνας
Δεν γινετε σημερα, καλα να περασετε αν γινει ο αγωνας, εγω απο Δευτερα παλι.
Δεν θα γινει! Απο την επομενη εβδομαδα παλι!
Παιδια σημερα το βραδυ θα ανοιξω αιθουσα, κλασικα γυρω στις 10. Αν μπορειτε μπειτε για να τρεξουμε. Αλλιως το βραδυ θα υπαρξει ενημερωση!
υ.γ. Σορι για τα αποτομα αλλα οπως ολοι, ετσι και εγω τρεχω και δε φτανω αυτη την περιοδο με το στρατιωτικο μου. Καλη σας μερα και ελπιζω να τα πουμε το βραδυ!
Εγώ μάλλον θα τα καταφέρω για σήμερα αφού χθες ολοκλήρωσα με επιτυχία την υπερ-ειδική Αθήνα-Πρέβεζα...