“Dr Johnny Skinz’s Disproportionately Rambunctious Polar Express Machine – Head”????
Printable View
“Dr Johnny Skinz’s Disproportionately Rambunctious Polar Express Machine – Head”????
Καλες Αποκριες σε ολα τα παιδια του φορουμ :c025: :sombrero: :hippy: :a022:
Παιδια εχω το εξης θεμα . Στην πολυκατοικια μου την διαχειριση την εχει ενα γραφειο διαχειρισης απο τα πολλα , εννοω οτι δεν την διαχειριζομαστε οι ενοικοι. Το θεμα ειναι οτι τα ποσα π ερχονται καθε μηνα ειναι τραβηγμενα και ειδικα αυτον τον μηνα παραλογα . Υπαρχει καποιος τροπος να εξετασω αν η διαχειριση μας κλεβει ή ακομη καλυτερα να διεκδικησω μειωση του ποσου ?
Συγγνωμη για το ασχετο του θεματος αλλα εχω νευριασει παρα πολυ με αυτη τν κατασταση
Γίνε πιο λεπτομερής.Πχ. την παραλαβή πετρελαίου, ποιος την κάνει?
Έχω 10 κουβάρια σπάγκους,να πάρω άλλους 10 ή είναι υπερβολή? :scratch:
Και εγώ είμαι διαχειριστής και σε εμάς τα βγάζει εταιρεία αλλά βγάζει ότι της δώσω εγώ δεν μπορεί να βάλει ότι θέλει σίγουρα και σε εσάς κάποιος διαχειριστής υπάρχει και εξάλλου στην κατάσταση των κοινοχρήστων και στην απόδειξη που παίρνεις γράφουν όλα τα έξοδα δεν είναι δύσκολο να τα δεις.
Αν πάλι δεν είσαι σίγουρος για αυτά που βάζουν έχει δικαίωμα να ζητάς και να βλέπεις τις αποδείξεις για κάθε έξοδο.
Είναι πάντως 99,9% σίγουρο ότι ήταν ανεβασμένα λόγω πετρελαίου κοίτα τι χρέωση έχεις εκεί.
@modecris
Χρήστο αν πάρεις άλλους 10 πρόσεχε γιατί άκουσα για κάτι εκρήξεις στον ήλιο κρίμα είναι να σου κάψει τον χαρταετό.
@ sakoulias
H εκδοση κοινοχρηστων απο εταιριες, χωρις να υπαρχει τυπικα εστω ενας ενοικος διαχειρηστης που μενει στην πολυκατοικια, κανει πολλες φορες τις εταιριες να χρεωνουν οτι θελουν και να μην το αντιλαμβανεται κανεις.
Θα πρεπει να ξερεις περιπου τι εχεις καταναλωσει για τη θερμανση, ωστε να ξερεις αν το ποσο που πρεπει να πληρωσεις ισχυει, με βαση ωρομετρητες που θα υπαρχουν στο υπογειο, ως προς την κατανομη καταλωσης. Οι υπολοιπες δαπανες αφορουν συντηρηση ανελκυστηρα, καθαριστριες, και διαφορες αλλες υπηρεσιες που συνηθως προσφερουν τα γραφεια αυτα. Οποτε και μπορει καποιος να συγκρινει, αν αυτα που ζηταει η εταιρια κοινοχρηστων ειναι και αυτα που εγιναν. Για οτιδηποτε χρεωνει η εταιρια, θα πρεπει να υπαρχει και το αντιστοιχο παραστατικο, αποδειξη, λογαριασμος κτλ. οπου στο συνολο θα πρεπει να ειναι οτι γραφουν οι λογαριασμοι, συν μια μικρη προμηθεια που παιρνουν οι εταιριες για να κανουν τη δουλεια αυτη, της ταξης των 2 ευρω ανα διαμερισμα το μηνα.
Δες αυτο εδω
http://www.koinoxrista24.gr/index.php
Ειναι μια συνδρομητικη online υπηρεσια εκδοσης κοινοχρηστων, οπου εχει links τους κανονισμους και το πως πρεπει να συμμετεχει ο καθε ενοικος με βαση τα χιλιοστα του διαμερισματος, την επιφανεια και τον οροφο.
Παντως στις κρισιμες μερες που περναμε, υπαρχουν καθημερινα φαινομενα διακοπης φυσικου αεριου, λειτουργιας ανελκυστηρα, κοινοχρηστο ρευμα, πετρελαιο, ευδαπ, ενω πριν οι ενοικοι εχουν πληρωσει κανονικα τα κοινοχρηστα τους... με αποτελεσμα να πηγαινουν στα δικαστηρια να λυσουν τις διαφορες τους, ολοκληρες πολυκατοικιες...
Θελει καλο ελεγχο για να ξερεις τι πληρωνεις καθε φορα και συμφωνω οτι ειναι παραφουσκωμενα σε πολλες περιπτωσεις λογω το οτι δεν ασχολειτε κανεις να ελεγξει, οποτε και κανουν, χρεωνουν οτι θελουν αυτες οι εταιριες. Προσοχη!
@ modecris,
Μεχρι 10 καλα εισαι (χιλιομετρα) ... Στο αμολα καλα ειναι, στο μαζεμα τι κανεις...
Ρε παιδιά καλά τα λέτε αλλά ο αετός μας δεν είναι απλός,είναι cars. Και θα τον πετάξει ο Σάσης. Και την Δευτέρα ο δικός μας θα είναι Νο1.
Πρέπει δλδ.
Θες να μας περάσει του tasioskis?
..........''proklitikotatos'' ..... k malista me greeklish.....h apelpisia sto megaleio ths.....
Τη να πω πρώτη φορα περνω αρνητικο REP με ευχες για το καλυτερο και το ονομα του χρηστη ....... >? Δεν θα το σχολιασω παραπανω αλλα παντα αυτο το ατομο μας ιντριγκαρη με τα σχολια του ....
Κολλητε χωρις αιτια στο εδωσε το -ρεπ??
Παίξτε πέτρα, ψαλίδι, χαρτί εναντίων υπερ-υπολογιστή!
Είναι απίστευτο το πως ακόμα και ένα τέτιο παιχνίδι το οποίο βασίζετε στην τύχη μπορεί να επεξεργαστεί απο υπολογιστή και να σας κερδίσει.
Link
Προσωπικά στην αρχή κέρδιζα αλλά μετά απο 7,8 moves ήταν λες και ήταν μέσα στο μυαλό μου....
^^ Καλο! Μεχρι στιγμης βεβαια κερδιζω! 15 νικες 10 ηττες και 9 ισοπαλιες!
Μαλιστα κοιταξα την επιλογη που λεει πως σκεφτεται ο υπολογιστης. Πολυ ενδιαφερον, αλλα τον εχω μπερδεψει καθως το τελικο αποτελεσμα των σκεψεων που εκανε ηταν "i cannot predict what you will choose, I will make a random throw" χαχα!
Ι WIN :P
2:05 το βραδυ και καθομαι και παιζω gran turismo...
τι αυπνια εχει πεσει???
Χαχαχα! Ωραίος!
Φανταzομαι όμως ότι δεν μπορεί να predict γιατί έχει προχωρήσει πολύ το παιχνίδι. Απ΄οτι κατάλαβα κειταει στη βάση του για να βρει συνδιασμους με όλα τα βήματα που έχουν γίνει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Εσείς έχετε παίξει 34 παιχνίδια μέχρι στιγμής οπότε λογικό να μην ξέρει moves που πανε τόσο βαθυα... ;)
HTC DESIRE HD ή APPLE IPHONE4???????????
ολες οι αποψεις δεκτες...ακομα και η εξης: (τι προβληματα εχει κι αυτος ρε μλκ)??????
iPhone 4 θα σου ελεγα εγω, αν και οταν πεφτουν οι κλησεις συχνα πυκνα, μονο καλο κινητο τηλεφωνο δεν ειναι... κατα τα αλλα πολυ καλο.