Προβλέπω πρωινό ξύπνημα!!!!!! στις 15/11!
Printable View
Προβλέπω πρωινό ξύπνημα!!!!!! στις 15/11!
Σε πολυ κοντινη ημερομηνια μετα απο αυτο θα ειναι και τα VGAs βεβαια απο το ιδιο καναλι οποτε μου κανει λιγο περιεργο το οτι λεει πως θα παρουσιαστουν νεα παιχνιδια. Οι μεγαλες ανακοινωσεις θα πανε για το show νομιζω, ισως ανακοινωσουν μικροτερα παιχνιδια.
Σορρυ ρε μάγκες.....αλλά κ εδώ κ αλλου διαβάζω οτι κάποιοι απογοητευτικαν κ τώρα δεν θα πάρουν ps4 κ μπλα μπλα μπλα......εγώ νόμιζα οτι θέλουμε μια κονσόλα να παιζει games...αυτό........και μονο αυτό............. Τι γίνεται τωρα????????? Άντε ίσως για το θέμα του εξωτερικού δισκου το καταλαβαίνω...... Αλλα εδώ κ οι TV τώρα πια έχουν κ media server και παιζουν mp3 και και........οκ θα πει κάποιος δεν έχουν όλοι......... Ας βάλει τοτε το ps3 για αυτές τις δουλειές να μην τρώει κ σκόνη τώρα που όλοι θα ασχολούνται με το ps4..... Σαφως κ όλα αυτά φιλικά κ δεν την λέω σε κανέναν αλλά αυτη η γκρίνια του έλληνα με πειράζει τρομερα......κ είναι γκρίνια κ όχι δικαίωση η αγώνας για τα δικαιώματα του χόμπι μας η επανασταση η όπως θέλει να το λέει κάποιος.... Αν θέλει κάποιος κάτι ουσιαστικό πιστεύω πρεπει να χτυπήσει την βαση...το κέντρο.......... Δεν έχει νόημα να λέμε να Παρτα τα @@ μου τώρα Σόνυ κι εσύ και να φάε Κράξιμο κ νααααα............ Σαν παιδάκια νομίζω κάνουμε............ Και τονίζω ξανα οτι δεν θέλω να την πω σε κανέναν.... Σέβομαι κ εκτιμώ τον καθένα εδώ μέσα απλα ήθελα να εκφράσω την άποψη μου κ πως βλέπω εγώ το θέμα......
Φιλε εχεις δικιο κατα καποιο τροπο.κοιταξε οταν εν ετη 2013 σου λενε δεν παιζει μουσικη ειναι καπως... αντε το μουσικο cd να το φαω αντε
το και το media player...που με αυτο το hardware δεν δικαιολογηται
αλλα να μην παιζει ουτε mp3 απο usb..ουτε εξωτερικος..
απο ps1 και μετα δεν υπηρχε κονσολα που να μην επαιζε μουσικη...εκτος αν παμε 90s...
Τωρα το ειδα, συμφωνω απολυτα εννοειται. Τι γελοιοτητες ειναι αυτες? Θα στελνει ο κοσμος στον yoshida εναν εναν τους τυπους αρχειων να ρωταει αν υποτηριζονται και μετα καπακια αλλα tweets να ζητουν να μπουν? Αστεια πραγματα, ενα πολυσελιδο FAQ χιλιαδων λεξεων κομμενο και ραμμενο στα μετρα του τι θελουν αυτοι να απαντησουν.
Να βγαλουν επισημα και αναλυτικα τους τυπους αρχειων (audio,video κτλ) που υποστηριζονται απο την κονσολα, αν ειναι δυνατον δλδ.
To sum up της εβδομάδας που πέρασε περί PS4.
http://www.youtube.com/watch?v=CQSYbd6yyRA
Εαν κανει back up τα saves, τουλαχιστον βγαζει ακυρο αυτο το οποιο σκεφτομουν. Γιατι αυτο το οποιο με "τρωει" απο τοτε που ανακοινωθηκαν αυτες οι βλακειες εχει να κανει και με τα saves. Στην παρουσα φαση οσοι εχουν Ps+ συνδρομη εχουν δυο επιλογες. Ή τα κανουν back up online ή σε καποια εξωτερικη συσκευη αποθηκευσης. Αν δεν επιτρεψει εστω το back up σε εξωτερικο σκληρο η μονη επιλογη που απομενει ειναι να αποκτησεις συνδρομη Ps+ για να κανεις back up, ειδαλλως αν παθει κατι ο σκληρος κοινως τον "ηπιες"..... Εμμεσα με αυτο το τροπο δηλαδη, προσπαθει θελοντας και μη να αποκτησεις Ps+. Δε λεω συμφερει αλλα προτιμω να εχω την επιλογη, θελω ή οχι, παρα να μου κρυβει βασικα πραγματα πισω απο paywall.(saves back up) Σκεψεις ειναι, οπως ξαναειπα μακαρι να λεω τη μεγαλυτερη μπαρουφα που υπαρχει...
Η βλακεία παραμένει πάντως ότι σε κάποια παιχνίδια (βλ. Killzone) τα saves ειναι κλειδωμένα και ΔΕΝ μπορούν να μεταφερθούν ΟΥΤΕ στο cloud storage του Plus, οπότε μόνο με το ολοκληρωτικό νομίζω backup αν σώζεσαι για αυτά το οποίο αν κατάλαβα καλά είναι παλούκι, οπότε εάν δε είναι για αλλαγή κονσόλας και μεταφορά σε νέα των δεδομένων το ξεχνάμε. Ελπίζω στο PS4 να μην υπάρχει αυτή η βλακεία με τα κλειδωμένα saves και θα επιθυμούσα οι δίσκοι να έχουν μία χρησιμότητα more like xbox 360 plug and play feature όπου έβγαζες τον δίσκο και το κούμπωνες σε άλλη κονσόλα και ήσουν κυριλέ, παρά το χαλάσει κονσόλα χάνεις τα πάντα. (βέβαια η MS βλακωδώς το καταργεί αυτό το εξαιρετικό feature στο Xbox One)
Εμένα δεν μου τα ανέβαζε φίλε, δοκίμασα. Και σαν πακέτο όλα μου τα saves τα άφηνε απέξω, και ένα δύο που προσπάθησα τα είχε γκρι και δε μπορούσα να τα επιλέξω. Θα δοκιμάσω ξανά... Δεν πιστεύω να λες το automatic feature, γιατί τα Killzone τα έχω παίξει πολύ πριν γίνω plus member.
OK... Είσαι σωστός. Στην λίστα του multiple upload τα δείχνει γκρίζα αλλά αν τα επιλέγεις με το τρίγωνο μόνα τους σε αφήνει μετα το κλασικό μήνυμα και είναι πολλά πανάθεμα τα. Είσαι ωραίος, πάω να ανεβάσω μερικά saves μου για backup.
MP3 Support, DLNA and more features to follow on 2nd PS4 update
With yesterday's PS4 FAQ news being received with mixed feelings. The heads over at Sony seem to have taken back a desire to fight for the Living room with upcoming updates to support high demand features such MP3's, DLNA
στο site δεν μπαινει προσωρινα μαλλον κρασαρε λογω επισκεψιμοτητας...!
ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
οχι γιατι με ενοιαζε αλλα γιατι γουσταρω που ενα τσουρμο "προβατα" αντεδρασαν και καταφεραν να περασουν αυτο που θελουν
Περισσότερα "στοιχεια" που υποδεικνύουν οτι το νεο παιχνίδι της εταιρείας λαμβάνει μέρος στο διάστημα, η οποία μας έδωσε τα υπερεπιτυχημένα uncharted και το πρόσφατο The Last of Usισωςβρίσκουν σιγα σιγα τον δρόμο τους!
Οι πρώτες ενδείξεις δεν είναι άλλες απ τα comics "Savage Starlight" τα οποία διαβάσαμε μέσω του τελευταίου τους αριστουργηματος the Last of Us και "συνομοσιακές συζητήσεις" εχουν ξεκινήσει..
Ηδη το επίσημο site είναι στον αέρα και όχι μόνο αυτό. Ο environment artist της εταιρίας David Balland tweetαρε οτι επισκέπτεται το SpaceX, μια εταιρία διαστημικών ταξιδιών.
Σε πιο σκοτεινά μονοπάτια που ο Μολντερ και η Σκαλυ παρακαλάνε για ένα guest στο εν λόγω παιχνίδι, ο παρουσιαστής του GTTV και executive producer των VGA awards τσίγκλησε τα λαγωνικά του Neogaf με αυτη την εικόνα:
Attachment 3438
Οπου επίσης ο ίδιος επιβεβαίωσε οτι θα έχουμε καινουριες παρουσιάσεις παίχνιδιων. Στενές επαφές τρίτου προσώπου -adventure ,τιτανοτεράστια τρολια της ND για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια?όλα θα βγούν στο προσκήνιο τον Δεκέμβριο στα VGA awards μιας και τα δυο τελευταία παιχνίδια της παρουσιάστηκαν πρώτη φορά εκει. Γιατι να μην τριτώσει το ...καλό?
Βάλτε τα κράνη σας (εργαζόμενος της ND εφτιαξέ μόνος του το παρακάτω κράνος-μηπως θελει να μας πεί κατι ΚΑΙ αυτός?)
Attachment 3439
δέστε τις ζώνες σας και αναρωτηθείτε...Είμαστε έτοιμοι;
original link
Μακαρι Παναγιωτη , μακαρι!Και μακαρι να ειναι ειναι action rpg οπως το Mass Effect open world.Θα σπερνει!
υπαρχει αραγε σκληρος 2tb που να ταριαζει στο PS4?
Θα μπορουσε η Naughty Dog να δουλευει στο εν λογω παιχνιδι και το Uncharted να αναπτυσσεται απο την Sony Bend του Golden Abyss? :scratch:
Λεω εγω τωρα.
Naughty Dog + Sci Fi???? (το αγαπημενο μου ειδος?)
MY BODY IS READY!!!