Εγώ μόλις τα άκουσα(σύνολο 20 λεπτά) και προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο.Έτσι και αλλιώς δεν λέει και τίποτα σπουδαίο.Το "σκάνδαλο" που κολλάει?
Printable View
Εγώ μόλις τα άκουσα(σύνολο 20 λεπτά) και προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο.Έτσι και αλλιώς δεν λέει και τίποτα σπουδαίο.Το "σκάνδαλο" που κολλάει?
Φίλε msnes, δεν συνιστά σκάνδαλο για παράδειγμα η ντόπα επί Λεμονή?
Για ντόπα ναι,άκουσες κάτι τέτοιο?Ειπώθηκε κάποιο όνομα?
^^Ναι, λέει συγκεκριμένα για τον Τζόρτζεβιτς.
Ναι θυμάμαι, "πέταγε" ο τζόλε που περπατούσε τα τελευταία 5 χρόνια...........
Και το "κόντευα να πεθάνω στο γήπεδο"(αν εννοείς αυτό) είχε γραφτεί στις εφημερίδες τότε και μπορεί κάποιος να δώσει πολλές ερμηνείες που η πιο λογική είναι να σκάσει ένας παίχτης που παίζει ασταμάτητα δίχως αλλαγή για 10 και πλέον χρόνια αφού δεν υπάρχει αντικαταστάτης
Φαντάσου χωρίς την ντόπα!Lol!
Λέει ακριβώς οτι μετά την θητεία Λεμονή, ο Τζόλε ήταν έτοιμος να πεθάνει λόγω της ντόπας.Άλλο σημείο:
"Ο Δαλούκας μόλις με είδε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έπαθε... συγκοπή.... Και όντως τελικά έπαιξε μια χαρά τον Ολυμπιακό"
Φίλε να γράφεις ότι ακριβώς είπε(και αυτό το είπε ο δουκάκος) γιατί γίνονται παρερμηνείες.Αυτό που είπε ο τζόλε είχε γραφτεί τότε και δεν νομίζω να αναφερόταν σε ντόπα
Δεν γράφεις και αυτά περί πατέρα και συνάντησης με τα τρία διαιτητών (παο και οσφπ) της επόμενης και μεθεπόμενης αγωνιστικής..........
Φίλε βγάλε τα αρχεία,θα την πληρώσει το φόρουμ(προιόντα υποκλοπής-έχουν κλείσει όλα τα blogs που τα ανέβασαν)
Αυτό που λες θα ήταν παρακάτω(δεν διαφωνώ κάτι είπε για φυσούνες δεν ακουγόταν και καλά).Πάντως στο 3ο λεπτό περίπου λέει ο δουκάκος αυτό για τον τζόλε
λέει για φυσούνες, τι είναι άραγε ... και μην ξεχνάμε και τον άδειο ρέντη για το ντόπιγκ κοντρόλ πριν 2-3 χρόνια ...
Ο Σωκράτης Κόκκαλης όπως αναφέρουν οι νεότερες πληροφορίες έμαθε για τις περίφημες... κασέτες και τα όσα φέρεται να έχει πει ο Σάββας Θεοδωρίδης και είναι έξω φρενών! Το γεγονός πως έχουν βγει προς τα έξω πράγματα που προσβάλλουν τον ίδιο αλλα και την οικογένειά του έχουν κάνει τον κ. Κόκκαλη να έχει ήδη φτάσει στα... άκρα με τον κ. Θεοδωρίδη. Επιπλέον στον Ολυμπιακό θορυβήθηκαν αρκετά με τα όσα ακούστηκαν σε αυτά τα ηχητικά ντοκουμέντα και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν νεότερες εξελίξεις επί του θέματος...
http://www.gazzetta.gr/football/supe...BB%CE%B7%CF%82
τελικά μάλλον είναι αλήθεια...
Και κάτι άλλα λέει για συναντήσεις με διαιτητικά τρία αλλά κανείς παναθηναικός δεν τα γράφει(σιγά μην τα έγραφε......)
Δεν ξερω τι αλλο ειπε,αλλα αν αυτος ειπε κατι για τον ΠΑΟ δεν ειναι ειδηση.Συνεχεια εθαβε τον ΠΑΟ.Αυτος νομιζει οτι το 2004 το χασατε απο τον Δουρο και φετος λογο διαιτησιας.
Ουτε βεβαια αυτα που ειπε για τον Ολυμπιακο ηταν ειδηση.Τα ξεραμε.Ντοπα και παραγκα=12 χρονια ''κυριαρχιας''.
Μωρε και να ισχυουν αυτα που ειπε ο καφρος για τον Πατερα, ε και? εγινε κατι?
Ενας απο τους βασικους λογους που πολλοι βαζελοι θελανε να μεινει ο Πατερας προεδρος ειναι αυτος, οτι βρεθηκε επιτελους καποιος που εβαλε φρενο στην κοκκινη χουντα του Κοκκαλη. Αυτο ειναι που τσουζει τον καφρο, οτι με τον Πατερα δε μπορουσε αυτος και οι ομοιοι του να κανουν οτι γουσταρουν οπως ειχαν συνηθισει ολα αυτα τα χρονια.
Τι λεμε εμεις οι Παναθηναικοι για τον Γκαγκατση ολα αυτα τα χρονια και εσεις μας αποκαλειτε κομπλεξικους και κλαψιαριδες?...τι ειπε ο καφρος οτι του ειπε ο Γκαγκατσης? ''Ο Γκαγκάτσης μου λέει ρε Σάββα, είναι δυνατόν να είναι τόσο μ... ο πρόεδρος, να μην βλέπει; Μου είπε ότι του έλεγε βάλε με με τον Σάββα και να δεις για πότε σου παίρνουμε το πρωτάθλημα"!''
Και πριν τον Γκαγκατση ηταν ο Κανελλοπουλος, οι αφοι Μητροπουλοι και παει λεγοντας
Aντε παλι αυτη η Δεσποινα...
http://olympiacos-blog.blogspot.com/2010/05/puma.html
Χωρίς να ξέρω αν αληθεύει, αλλά προτιμώ nike. Εγώ τουλάχιστον.
Έλα μωρή ομάδα ! 1-1
79-72 !
tespa etsi ki allios de nomizo na exoume tixi ekei mesa.eno ekoinoi xanoune san omad emeis to kanoume san mp$#$%#lo.
Λίγο καλύτερα από χθες να παίξουμε εκεί μέσα θα το κάνουμε το 1-2......ούτε χθες παίξαμε όπως μπορούμε και όπως παίζαμε πριν το final 4 και σίγουρα το 0/23 δεν ξαναγίνεται......το θέμα είναι να πιστέψουν ότι είναι ευκαιρία με τον φετινό ΠΑΟ ακόμα και χωρίς πλεονέκτημα έδρας.
Krimas ta lathi tis diikisis twra fenoynte . Ute ena suter tis prokopis den exoyme .enw o pao varai apo pantoy .sarumas fotsis diamantidis spanoylis Nikolas akoma k o tsrtsaris k batist vazun triponta .den exoyme tixi
xaxaxa kolo i phone