Μια χαρά σου έκατσε! :D
E όχι και πλήξη. Ο Σάμετ ταλεντάρα απο τις λίγες (στο να γράφει τραγούδια και μουσική στην φωνή όχι τόσο) και φέρνει και φοβερές guest voices για τα αλμπουμς των Avantasia!
Printable View
σημερα πολλα ατομα λενε την Ελλαδα Ελλαντα και ειναι και Ελληνες !!!αρα οταν ακουνε για την ονομασια των σκοπιων σαν Μακεδονια τι να λενε; ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν εχουν προβλημα!!!Αν αυτοι σκεφτονται ετσι;;;οι απογονοι τους πως θα σκεφτονται αραγε;
Μηπως εμεις οι ιδιοι ξεκιναμε την καταστροφη μας λεγοντα και μη κανοντας τιποτα!!!!
το μονο που σκεφτομαι ειναι Ντροπη τους!!!!!Και ντροπη που το αφηνουμε να γινετε και απλα να μην κανουμε τιποτα γι αυτο
To παιρνεις πολυ σοβαρα νομιζω. Δε λεω οτι δεν πρεπει να υπαρχει σεβασμος αλλα φανταζομαι οτι πολλοι το λενε για πλακα λογω καποιας εξαθλιωτικης καταστασης που ζησανε προσφατα.. Δεν εχει κανει και τα καλυτερα για μας η Ελλαδα εδω που τα λεμε (για κυβερνησεις μιλαω ετσι..)
^^ Σαφως και οι περισσοτεροι το λενε ειτε απο απογνωση ειτε απο σαρκασμο. Επισης εχω μαθει να σεβομαι οτι με σεβεται. Η Ελλαδα δεν με εχει σεβαστει. Δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που θα πρεπει να σκαψουν στο παρελθον για να βρουν κατι αξιολογο να πουν γι αυτην την χωρα. Ζω στο 2011. Και απο τοτε που γεννηθηκα η Ελλαδα, οι πολιτες της, ο λαος της και η κυβερνηση της (φυσικα μαζι και εγω δεν εξαιρουμαι) δεν εχει κανει απολυτως τιποτα ωστε να με κανει να νιωθω περιφανος. Το εχω ξαναπει στο παρελθον , ξερω οτι πολλοι μαλλον θα παρουν στραβα αυτο που λεω, θα με πουν και ανθελληνα, ομως καλα ολα αυτα τα σπουδαια που εκανε η χωρα μας στην αρχαιοτητα και πριν 100 χρονια, νιωθω τρομερα περιφανος γι αυτην την Ελλαδα, για την σημερινη του 2011 στην οποια και ζω, λυπαμαι δεν νιωθω τιποτα το ιδιαιτερο.
Ακριβως. Ζουμε στο παρελθον και δεν προχωραμε. Εχουμε καλα σαν ανθρωποι αλλα και απο κακα δεν παμε πισω. Τρελαινομαι με αυτους που ειναι φανατισμενοι με την αρχαιοτητα (ειδικα οταν προκειται για τα ζωα του ΛΑΟΣ) που τη μιση ηθικη και πολιτισμο (των αρχαιων δηλαδη) τους να ειχαμε θα ημασταν πολυ πιο μπροστα. Τα παιρνει ο καθενας και τα ερμηνευει οπως θελει. Το μονο κοινο που εχουμε με εκεινη την Ελλαδα ειναι το εδαφος αλλα και αυτο θα μας σιχαθει οπως παμε...
ναι αλλα δεν παραμενει μια ιερη για εμας ονομασια!!!και αν την μετανομαζουμε οπως θελει ο καθενας και το γραφει κιολας!!!τοτε πες μου αν διαβασει καποιος οχι απο εδω ;;τι θα πει;;; θα μας κοροιδευουν χειροτερα και με το δικιο τους!!!ολοι ξερουμε οτι τα 50 τελευταια χρονια δεν εχει γινει κατι ωστε να ειμαστε περιφανοι αλλα δεν εχουμε ακομα και εμεις οι ιδιοι κανει κατι γι αυτο και ειναι η σειρα μας τωρα!!!και αν κραζουμε;τα παιδια μας δηλαδη τι θα κανουν;θα πουλησουν την Χωρα και οτι ιερο υπαρχει μαζι με αυτο αφου θα τα εχουμε κανει χειροτερα απο εμας !!! το παιρνω σοβαρα γιατι τιποτα δεν ξεκινησε μονο του!!!Και οταν τωρα σε διαδηλωσης καινε σημερα Σημαιες αυριο θα καινε ανθρωπους το ιδιο ευκολα !!!
Το Ελλαντα δεν το λεει κανεις για πλακα και οποιος το κανει κακως το κανει. Εγω το λεω αλλα δεν το λεω για πλακα, το λεω οταν κατι με ενοχλει αφανταστα, οταν η χωρα μου μου δειχνει οτι οι συνθηκες μοιαζουν με αυτες τις Αφρικης, οταν βλεπω οτι οι κυβερνησεις και οι πολιτες συμπεριφερονται ως ζωα και αλλα τετοια παρομοια παραδειγματα. Για χαβαλε ποτε δεν αντικατεστησα τον ορο Ελλαδα με αυτον του Ελλαντα. Ειχα κατι να πω.
Τωρα τα καψιματα σημαιων δεν ειναι καινουργιο φαινομενο, υπαρχει εδω και παρα πααααρα πολλα χρονια, οπως υπαρχουν απο την αρχαιοτητα εξτρεμιστικες αποψεις. Το παιδι θα μεγαλωσει οπως θα το μαθει ο γονιος του και το περιβαλλον του. Αυτο που σιγουρα δεν πρεπει να κανουν οι γονεις στην επομενη γενια ειναι να αποχαυνωσουν τα παιδια με τα σπουδαια κατορθωματα των προγονων μας και να τα κανουν να πιστεψουν οτι αυτος ειναι αρκετος λογος για να αισθανονται καλα και να μην κανουν τιποτα καινουργιο για την χωρα.
Προσοχη δεν λεω να μην διδασκεται το ενδοξο παρελθον, τουναντιον, απλα να μαθουν τα παιδια και ολοι μας γενικα οτι αυτα που εγιναν στο παρελθον ειναι παρελθον. Και να διδαχθουν αυτα που χρειαζονται για να καλυτερεψουν το σημερα μπας και τα παιδια των παιδιων μας εχουν ενα λογο να αισθανονται το πρωτοτυπο συναισθημα του να εισαι περιφανος για την χωρα που ζεις τωρα, σημερα, οχι χθες.
Τα προσχηματα δηλαδη σε απασχολουν.. Δεν σε νοιαζει οτι μεσα ειναι σαπιο το φαγητο, η συσκευασια να ειναι ομορφη..
Μεγαλο θεμα και αυτο. Τα σχολεια (και επομενως το καθε υπουργειο παιδειας) ευθυνονται σε μεγαλο βαθμο για την κατευθυνομενη εικονα που προβαλουν..
Και ταλεντάρα και φωνάρα για μένα αλλά αυτή η ιστορία με τους Avantasia πήγε πολύ πίσω τους Edguy.
Πολλές κομματάρες πήγαν χαμένες με το να τις τραγουδάνε ο κάθε quest π.χ. Klaus Meine και ειδικά ο ξεπεσμένος Michael Kiske που έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν ξανακάνει metal και ότι δεν το γουστάρει καθόλου.
Όχι και ξεπεσμένος ο Kiske :P
θα συμφωνήσω για τους Edguy, προσωπικά προσκυνώ το πρώτο Avantasia, είχε ιστορία, είχε κομματάρες, έιχε και το καλύτερο power metal κομμάτι της 10ετίας (το The Tower εννοείται!)και η πλάκα είναι πως ο tobias ήταν ο χειρότερος τραγουδιστής εκεί μέσα!
δεν καταλαβα τι ενοεις;τι σαπιλα και μαυρα αλογα λες;αν καταλαβα λες οτι ζεις (δεν το ειπα εγω)σε μια σαπια κοινωνια και εισαι ενα μικροβιο η καλυτερα ειμαστε;οποτε ενας αν σε βρισει εσυ δεν θα ενοχληθεις;αλλα θα πεις ναι ειμαι;δεν σε καταλαβαινω βρε
φιλικα χωρις ιχνος ειρωνιας
καλημέρα συμφορουμιτες και συμφορουμιτισες
^^ Καλη σου μερα κι εσενα συμφορουμιτη!
Εχθές κατάφερα να φύγω περίπου στις 11 το βράδυ από τη δουλειά.
Σήμερα προβλέπεται το ίδιο..
Τη στρουμφίσαμε!
Σκέφτομαι να σταματήσω (για σήμερα) να περιφέρομαι στο φόρουμ και να παίξω κανένα παιχνιδάκι αφού έχω χρόνο. Δε λέω, καλή η θεωρία αλλά χρειάζεται και η πράξη.
Aυτό (και παιχνίδι και φόρουμ) το κάνω συγχρόνως!
Dont stay in
Μασκε παρτυ και σημερα και αυριο. Ξερω αλλη ορεξη δεν ειχατε μερικοι..
Τι να ντυθω αραγε; Σκεφτηκα παγκαλος αλλα δεν εχω αρκετα μαξιλαρια για κοιλια
μαλλον καμια περουκα με μαλια θα βαλω, afro φαση, χαχαχα
Αυτες τις μερες λεει να εισαι πατρα στο καρναβαλι ή ξανθη. Χαμος γινεται
Δυο ώρες είμαι από Καστοριά, πήγα στα Ραγκουτσάρια αρχές Γενάρη,
σιγά μη περίμενα Μάρτιο για να δω και να ζήσω καρναβάλια με μαυροδάφνες και γούστα στους δρόμους με χορό, μουσική και χαβαλέ.
Μηπως ειχε και τζαμπα κρασι εκει απανω; Να ξερω να παω και εγω αν ειναι .. :)
Οπου και να πας ωραια ειναι. Αρκει να εχεις εστω λεφτα για σερπατινες και κονφετι...