Καλησπερα παιδια...
Με πηραν τηλεφωνο πριν απο 5 λεπτα απο το Κωτσοβολο και μου ειπαν οτι η παραγγελια μου θα ερθει την Τριτη.
Εκανα παραγγελια στις 2/1.
Printable View
Καλησπερα παιδια...
Με πηραν τηλεφωνο πριν απο 5 λεπτα απο το Κωτσοβολο και μου ειπαν οτι η παραγγελια μου θα ερθει την Τριτη.
Εκανα παραγγελια στις 2/1.
Ελπίζω Γιώργο να λειτούργησες έξυπνα και να παρήγγειλες το βασικό πακέτο,
παίρνεις την κονσόλα την Τρίτη και μετά αγοράζεις ότι γουστάρεις σε ότι τιμή θέλεις ακόμα κι από τον Καναδά που βλέπω DS4 στα 42 ευρώ.
Η κάμερα προς το παρόν είναι αχρείαστη πέρα από ένα διασκεδαστικό 10λεπτο με το playroom.
Εγω τελικά την παραγγελία που έκανα από πλαίσιο εχτές και θα ερχότανε τρίτη η κονσόλα τη ακύρωσα ( το απλό πακέτο ).
Θα περιμένω από eshop να δω τι θα γίνει μέχρι τέλος του μήνα που έχω προ παραγγελία απο 30/12 ( bundle ) ή και το απλό αν μου αλλάξουν .
Και αυτό γιατί προτιμώ να υπάρχει και φυσικό κατάστημα αν τυχόν πάθει κάτι η κονσόλα ( στην Ροδο πλαίσιο δεν υπάρχει ) και δεύτερον δεν πάω την κοροϊδία.
Αυτο το λέω γιατί στην Ρόδο έχουμε 16% ΦΠΑ και όχι 23% άρα η κονσόλα είναι στα 30€ πιο φθηνή κανονικά .
Από πλαίσιο επειδή η τιμολόγηση γίνεται απο αθήνα έρχεται με 23% .
Τα υπόλοιπα καταστήματα όμως που τιμολογούν εδω ( Κωτσόβολος - Public - eshop ) πρέπει να τιμολογούν με 16% αλλά οι μάγκες δεν τον κάνουν ( εκτός e-shop ) γιατί έτσι γουστάρουν .
Στην απόδειξη βάζουν 16% αλλά με πιο μεγάλη αρχική τιμή ωστε να βγαίνει το τελικό ποσό το ίδιο.
Έχω τσακωθεί άπειρες φορές με Κωτσόβολο και Public για να αλλάξουν την τιμή αλλά δεν έχω όρεξη για τέτοια πάλι .
update για την παραγγελια....
Ειχα κανει και μια δευτερη παραγγελια απο Πλαισιο.
Με παιρνουν πριν απο λιγο και μου λενε οτι Σαββατο παραλαμβανω.Το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι προχτες εκανα τη παραγγελια...
Για απλο πακετο μιλαμε παντα...
Ο αδερφος μου παρηγγειλε πριν μια βδομαδα το bundle των 510 απο το Κωτσοβολο στη Χιο και εδωσε προκαταβολη 100 ευρω. Του ειπαν σε 15 μερες, οποτε απο βδομαδα πρεπει να τον καλεσουν
μόλις με πήραν από πλαίσιο έχουν ενημέρωση από sony ότι δεν θα ερθει στην ελλάδα η εκδοση 510 ευρώ και θα μου στειλουν με 410 ευρω
Απο το mail που μου εστειλαν...
Attachment 3981
Παντως η παραλαβη των ps4 εγινε σημερα,μου το ειπαν και στο τηλ....
το εξωφυλλο στη σελιδα τους στο facebook(μολις τωρα)
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...92778026_n.jpg
Μισοφορτωμενο ειναι το φορτηγο!Ψιχουλα εφεραν γενικα και μονο απλες κονσολες.
Απο sony center που πηρα μολις τηλεφωνο μου ειπαν οτι η παραλαβη του Γεναρη θα γινει σε δυο δοσεις.Η πρωτη δοση που εγινε τωρα ΔΕΝ εχει ουτε 1 μεγαλο bundle.Ισως ομως να χει η δευτερη που θα γινει μεσα στο μηνα.Παντως για μενα ΜΟΝΟ η SONY φταιει που δεν ενημερωνει επισημα αν θα φερει και bundles.
Πλάκα κάνεις;! Καλά πότε σκοπεύουν να ενημερώσουν και τους υπόλοιπους; Του χρόνου τέτοια εποχή;
Εμείς από Κωτσόβολο τί θα κάνουμε που έχουμε κάνει δανειοδότηση;
- - - Updated - - -
Συμφωνώ απόλυτα... ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ η στάση της Sony..Θα έπρεπε να μας ενημερώσουν καλύτερα...
Να ξερετε οτι τα μαγαζια ειναι ενημερωμενα.Γι αυτο και πλαισιοκοτσωβολοι εβγαλαν απο τις σελιδες τους το μεγαλο bundle.Επιτηδες δεν ενημερωνουν τους καταναλωτες σε συνεννοηση.Και οι λογοι ειναι απλοι.
1.Αν βγαλει ενημερωση οτι δε θα φερει bundles θα γινει της που@@@@ς στα καταστηματα απο τους πελατες που θα ακυρωσουν ή θα θελουν αλλαγες.
2.Θελουν να σ εχουν στη τσιτα για να γινεται ντορος γενικα
3.Η ΜΑΜΑ SONY απλα φανηκε κατωτερη των περιστασεων παγκοσμιως.Βιαστικα εβγαλε τη κονσολα χωρις να χει εξασφαλισει παγκοσμιως την παραγωγη κονσολων εστω και για τις προπαραγγελιες.ΜΕΓΙΣΤΗ ΛΑΛΑΚΙΑ.Τωρα προτιμουν οι εταιριες να κανουν τουμπεκι αφου βλεπουν οτι ξεπουλανε προτου φερουν τεμαχια.
Έχεις απόλυτο δίκαιο... Να δούμε τι θα γίνει τελικά.. Το μεγάλο ντόρο πάντως δεν τον γλιτώνουν ούτως ή άλλως...
- - - Updated - - -
Καλά έκανες... Δεν θα τους κάνουμε και τη χάρη κιόλας να παίξουμε το παιχνίδι τους...
Παραγγείλαμε κάτι συγκεκριμένο και ΑΥΤΟ θέλουμε... ΤΕΛΟΣ...
Αλλιώς ας φέρονταν και αυτοί όπως πρέπει και όχι έτσι υποχθόνια!
Αντε οποιος προλαβει....
http://www.insomnia.gr/classifieds/v...amera-2-games/
Παιδιά καλησπέρα.Το πρώτο μου post :a023: Εγώ εχω παραγγείλει το μεγάλο bundle απο Κωτσο στις 10/12.
Πριν λιγο που μίλησα μαζί τους τηλ/κα μου είπαν οτι περιμένουν το bundle τελος του μηνα.
Για να δουμε θα έρθει τότε ή θα μας γνωρίσουν και από την ανάποδη; :a122: