Τελικα τι γευση εχει αυτη η νεα Trident?
Printable View
Τελικα τι γευση εχει αυτη η νεα Trident?
γεμισαν τα νοσοκομεια απο πονεμενους φιλαθλους οπαδους με σημα το τριφυλλι
ολοι νοσουν απο ανεμογκαστρι και ψαχνουν ολοι φαρμακεια που να ειναι ανοιχτα για τεστ εγκυμωσυνης
τετοια γκρινια δεν εξηγειτε διαφορετικα
Συγνωμη αν ειναι ηλιθια ερωτηση...
Αλλα στην αγγελια για τα νοικιαζομενα σπιτια, τι εννοουν Υ/δ ; Υπνοδωματια;
^^^ ναι αυτο ενοουν
1 υπνοδωματιο+σαλονι+wc+κουζινα=2αρι,2 υπνοδωματια=3αρι και παει λεγοντας
Μπέος και Μαρινάκης πιάνουν μισό τόνο μαζί;
^^Νηστικοί από βραδύς μπορεί.
Αν βάλεις και τον Κοπρίτη μαζί,πιάνεις σίγουρα το τόνο.
nikon εισαι θεος...
πολυ γελασα με την απαντηση σου..
Χρηστο ποιος ειναι ο κοπριτης??
http://i772.photobucket.com/download.../pasok/pig.jpg
Μη μου πεις πως και παλι δεν καταλαβες?? :Ρ
χαχαχα τωρα καταλαβα..
και ναι οντως ανετα ξεπερνας τον τονο με δαυτον!!
εδω εχει ξεπουληθει ολη η χωρα και εμεις ασχολουμαστε με μαλακιες...
σοβαροτατα θεματα απασχολουν την Ελλαδα σημερα....και ναι μιλαω για το ποδοσφαιρο...το μαμησανε πια ολοι το θεμα...το ξεφτυλισανε εντελως...
ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ ΑΠΛΑ!
Και ναι και όχι φίλε μου.Εννοείται πως υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα.Το ποδόσφαιρο όμως δεν είναι απλά ένα σπορ, αλλά κοινωνικό φαινόμενο.Ως κοινωνικό φαινόμενο λοιπόν το οποίο παραδοσιακά απευθύνεται στα λαϊκά στρώματα, λογικό είναι να αντικατοπτρίζει και τα αντίστοιχα κοινωνικά προβλήματα.Λειτουργεί πολλές φορές ως πρόσχημα.Χθες που ήμουν στην ΕΡΤ, ο κόσμος τα έχωνε στους δημοσιοκάφρους συνολικά για την επιλεκτική "ενημέρωση" που μας προσφέρουν, με αφορμή το ποδόσφαιρο.
Δεν σημαίνει επειδή κάποιος είναι οπαδός οτι αυτομάτως χάνει την ιδιότητά του ως πολιτικά σκεφτόμενος πολίτης.
http://2.bp.blogspot.com/-4TjXC8kmgR..._type11486.jpg
^^ Bρε Desmond, δεν λεω να μην συζητηθει ενας αγωνας ή να μην υπαρχουν ακομα και εντασεις για τις αδικιες κλπ κλπ.
Αλλα νυσαφι δηλαδη ελεος, νιωθεις οτι ολοκληρη η Ελλαδα 2 μερες τωρα και ποιος ξερει ποσες ακομα, θα μιλαει μονο γι αυτο το πραγμα... δηλαδη ημαρτον, ελεος και βοηθεια πια!
Εφημεριδες ραδιοφωνα τηλεορασεις ασχολουνται με τι? Με την ιδια μλκια που ασχολουνται χρονια τωρα... εγω το βρισκω ακρως υπερβολικο και αυτα που βλεπω και διαβαζω και ακουω με κανουν να πιστευω οτι υπαρχει αυθεντικο μισος, πραγμα που -εγω τουλαχιστον- δεν μπορω να δεχθω στον αθλητισμο.
Τιμή και δόξα και μπράβο στην Nuclear Blast! Είχα παραγγείλει ένα περιοδικό-οδηγό που βγάζουν πριν 2 μήνες. Δεν ήρθε ποτέ! Την προηγούμενη Τετάρτη έστειλα e-mail ζητώντας τους αν μπορούν να μου το ξαναστείλουν γιατί προφανώς κάπου είχε παραπέσει! Εκτός του ότι μου απάντησαν μέσα σε 2 ώρες, σήμερα έλαβα τον οδηγό, μαζί με δωράκι!!!!!!
Τι δωράκι;
Avantasia....ο ορισμός της πλήξης....χαχαχαχα
Καλυπτα κι εγω τον Κατσουρανη.
παιδια μην λεμε οτι θελουμε.....
αυτος που καλυπτε τον κατσουρανη ηταν ο τσακ νορις...