παιδια ο κωτσοβολος παραδιδει κανονικα και εχει κομματια και για νεες παραγγελειες θα ξαναπαραλαβει και την επομενη πεμπτη.
Printable View
παιδια ο κωτσοβολος παραδιδει κανονικα και εχει κομματια και για νεες παραγγελειες θα ξαναπαραλαβει και την επομενη πεμπτη.
Eγώ δεν μπορώ να καταλάβω την επιμονή κάποιων με το μεγάλο bundle,
δηλαδή βάζει η MISCO διαφήμιση προσφορά τα μακαρόνια 2+1 δώρο,
αν δεν τα βρω στα σούπερ μάρκετ τι θα κάνω?
θα πάρω το απλό πακέτο και θα πάω σπίτι μου να τα μαγειρέψω? ή θα πεθάνω από την πείνα???
Εγω πηρα τηλ κωτσοβολο και μου ειπε το παιδι οτι εχουν παραλαβει και μεχρι την δευτερα θα σταλλουν οι παραγγελίες και τα bundle γιατι του το τόνισα και αλλωστε το ειδε και απο την παραγγελια μου...τωρα να μην καταλαβε;να μας δουλευει;τι να πω πλεον οτι βρεξει ας κατεβασει ρε παιδες!
Μου φαινεται σε λίγες μέρες θα μείνουμε σε αυτο το topic μόνο εμείς με το μεγάλο Bundle..
Συμφερει οικονομικα το μεγαλο bundle φιλε μου ειναι απλο...αλλωστε για ενα παραπανω χειριστήριο την καμερα και το καλύτερο παιχνιδι που υπαρχει αυτη την στιγμή για το ps4 δες την διαφορα αν τα παρεις ξεχωριστα..
Παραδιδει τι ομως???Μονο τα σκετα??
Η τροφή είναι είδος πρώτης ανάγκης, το PS4 δεν είναι. Ας μη συγκρίνουμε ανόμια πράγματα. Άλλωστε η συγκεκριμένη προσφορά ήταν συμφέρουσα οικονομικά για κάποιον που έτσι κι αλλιώς θα αγόραζε την κάμερα και τα υπόλοιπα. Εφόσον λοιπόν υπήρχε προς διάθεση πολλοί την προτίμησαν και δεν καταλαβαίνω γιατί τώρα θα πρέπει να παραιτηθούν. Τέλος πάντων, ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει τελικά και ανάλογα βλέπουμε τι κάνουμε.
Εγώ πάντως παιδιά έδωσα βάση στην 4ετη εγγύηση του κωτσου καθως με έχει σώσει σε άλλες αγορές από πολύ μεγαλύτερα έξοδα από τα 90€ που θα γλίτωνα με την αγορά ενός μεγάλου bundle (το ίδιο βέβαια ισχύει και για άλλα καταστήματα που δίνουν επέκταση public κτλ), πόσο μάλλον τώρα που παραλαμβάνουμε την 1η/2η παρτίδα....Θεωρό πιο σημαντικό να είμαι καλυμμένος για περισσότερα χρόνια απο οτιδήποτε πρόβλημα προκύψει στο hardware, παρά να πάρω πιο φτηνά κάτι που δεν με καίει άμεσα όπως η camera η το killzone το οποίο πλέον το βρίσκεις μεταχειρισμενο στα 25/30€
Είναι πως βολεύεται ο καθένας... Εσάς που σας βολεύει το απλό πακέτο δικαίωμα σας...
Υπάρχουμε άλλοι με αδέρφια τους οποίους μας βολεύει το μεγάλο πακέτο. Δικαίωμα μας επίσης...
Συμφέρει επίσης οικονομικά, και ουσιαστικά κερδίζεις ΔΥΟ παιχνίδια, όχι μόνο το Killzone. Μην ξεχνάτε το Playroom.
καλά ναι σίγουρα όπως βολεύεται ο καθένας δεν το συζητάμε αυτό ,απλά δεν ξέρω αν θα έμπαινα σε όλη αυτή την ταλαιπωρία που τραβάνε τα παιδιά με τα bundle για να παίξω το playroom :p ,τεσπα είπαμε , ο καθένας με την τσέπη του και την λογική του :)
Έχω εδώ bf4 , fifa 14 και killzone που τα πήρα όλα μεταχειρισμενα σύνολο 100€ (εδώ και 10 μέρες , btw μεγάλη μαλακία να έχεις τα παιχνίδια και να μην μπορείς να παίξεις χαχαχα) , οπότε ναι με την κονσόλα και μόνο βολεύομαι πλέον! :p
Έστειλα χθες στα Public λέγοντας τους για το PS4 και για το μεγάλο Bundle άμα θα παραλάβεται κ.τ.λ και μου απάντησαν αυτό:
Αγαπητέ πελάτη ,
Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Public.gr για τις αγορές σας.
Σε συνέχεια του αιτήματός σας ,θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η κατάσταση της παραγγελίας σας είναι υπό επεξεργασία .Θα λάβετε ειδοποίηση το συντομότερο δυνατό για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας .
Δηλαδή πρακτικά με γράψανε...
Απο οτι εχω καταλαβει το public ειναι μαυρο χαλι ετσι??
Θα πάρω την προσφορά 2+1 από την Melissa που είναι στο διπλανό ράφι. Σε αναγωγή η αντίστοιχη πρόταση θα ήταν να πάρω Xbox One ή Wii U αλλά δεν μασάμε από τέτοια και επιμένουμε σε PS4.
Πάντως να πως στα παιδιά που έχουν κολλήσει στο ultimate bundle ότι όπως το βλέπω εγώ για σύντομη αγορά εφόσον υπάρχει πρόβλημα με το bundle είναι:
κονσόλα: 409€
Killzone: 30 (άντε 40€ ανάλογα τον πωλητή)
Χειριστήριο: 40€
κάμερα: (άχρηστη)
σύνολο: πάει κάτω από τα 509€ και ανάλογα τις ανάγκες σας σήμερα αν πάρετε π.χ. μόνο κονσόλα + παιχνίδι μπορεί να πάει μέχρι και 60~70€ κέρδος.
χειρηστήριο 40 ευρώ; Από που;
EDIT: Από ότι βλέπω ενοούσες 60
Προς το παρόν κανείς δεν μου είπε επίσημα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να παραλάβω το bundle. Ούτε κάποια πρόταση να αλλάξω την παραγγελία μου είχα. Οπότε περιμένω. Το είπε και ο Μίστερ PS4.
Υπομονή.
Γαϊδουρινή θα συμπλήρωνα. :-)
πέρασα πριν απο λίγο απο τον κωτσόβολο παγκρατίου λοιπόν αυτο που μου είπανε εκεί οι υπάλληλοι ειναι ότι θα έρθουν αύριο κάποια κομμάτια απο το πακέτο των 510 ευρώ αυτά θα ειναι λίγα όμως και υπάρχει αναμονή απο τέλη οκτώβρη αρχές Νοέμβρη οπότε δεν ξέρουν πόσους θα καλύψουνε και εγώ ας πούμε που έκανα 14 /12 ίσως δύσκολα καλυφθώ...καινούριες παραλαβές σε κάνα μήνα παιδιά μου είπανε...αλλά ότι και να γίνει πιστεύω να ενημερωθούμε ίσως και αύριο ή την δευτέρα.τους ρώτησα αν μπορώ να αλλάξω την παραγγελία μου στην απλή έκδοση και μου είπανε ότι δεν γίνεται γιατι έχουν δωθεί ήδη και η sony έστειλε και λιγότερα κομμάτια πο το αναμενόμενο...με λίγα λόγιαόποις έχει υπομονη περιμένει next month και άμα...αλλιώς αμα βρεθεί κανένα ξεχασμένο σε κανένα καταστηματάκι τυχεροί θα μαστε αλλά αυτά τα κομμάτια που ήρθαν έχουν ήδη φύγει..