Originally Posted by
Roy
Γιατι κολλατε ολοι στο Offline?? Λευτερη εγινες κατανοητος.
Ολοι οι υπολοιποι κολλατε στο Offline. Σας ειπε κανεις οτι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ DRM στον πλανητη ειναι το Offline? Αν δηλαδη εβγαινε η Σονυ και ελεγε οτι εχω DRM στο Online γιατι δεν ειμαι κακος σαν την Microsoft και στις ταινιες Blu-Ray τοτε τι θα λεγατε?? Οτι δεν ειναι DRM επειδη μπορεις να παιζεις offline??? Τι εμμονη ειναι αυτη που σας εχει πιασει????? Ειδαμε ενα πραμα(offline DRM) και τα παντα περιτριγυριζονται γυρω και ΜΟΝΟ απο αυτο???
Kαι απο οτι καταλαβα, ουτε ο Λευτερης, ουτε εγω παραπληροφορουμε κανεναν. Εκφραζουμε αποψεις/ανησυχιες. Και η δικη μου ανησυχια ειναι πως η Σονυ ειχε DRM απο πριν ΟΧΙ ΣΤΟ OFFLINE(ελπιζω να γινει κατανοητο τωρα που το εγραψα με κεφαλαια), αλλα σε ΑΛΛΟΥΣ τομεις και λειτουργεις του PS4, οι οποιες λειτουργιες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ OFFLINE(ε τωρα μαλλον με καταλαβαν ολοι).
Γιατι εδω και 1 χρονο η Sony Διατυμπανιζει οτι εχει κανει super σχεδιασμο και ηταν ξεκαθαρος απο την αρχη ο προσανατολισμος τους. Αρα δεν μπορω να πιστεψω οτι η Sony με τοσο καλο σχεδιασμο(οπως αυτοι λενε) δεν προλαβε να βαλει ολα τα στοιχεια του λειτουργικου στο τσιπακι, και την ιδια στιγμη η Microsoft αναγαστηκε να μην τα βαλει στο τσιπακι λογω ΑΛΛΑΓΗΣ τελευταιας στιγμης του λειτουργικου DRM.
Δηλαδη η Microsoft δεν προλαβαινει γιατι οντως τα αλλαξε ολα, ενω η Sony που τα ειχε σχεδιασει ολα τελεια ΓΙΑ ΠΟΙΟ λογο δεν προλαβαινει παλι ουτε αυτη???? Δεν βρωμαει κατι εδω? Δεν δειχνει η λογικη οτι και η Sony αλλαξε πραματα τελευταια στιγμη???