Ποια ειναι η αγαπημενη σας σειρα!
Ειδα ολες τις σεζον μεσα στο καλοκαιρι μιας και δεν το ειχα πιασει ποτε. Ακομα κι εγω που τις ειδα στα καπακια και δεν εχω καμια επαφη με το τι γραφεται για τη σειρα, τι πραγματευεται κτλ εχασα το ενδιαφερον μου με τη σειρα που περιεγραψε ο Val, πρωτη δευτερη σεζον ειχε ενδιαφερον, 3η σεζον αρχισε να χωλαινει, 4η σεζον ο,τι ναναι.
Τωρα σε ο,τι αφορα το θεμα που θετετε για το glorification της βιας, ειναι καποιες γραμμες που για να τις ξεπερασεις πρεπει να υπαρχει λογος. Αν δεν υπαρχει λογος ειναι απλα ενα γελοιο θεαμα. Οταν λεω να υπαρχει λογος δεν εννοω απαραιτητα καποιο βαθυ νοημα ξερω γω, ουτε καν. Λογος μπορει να ειναι ενα αστειο που θα εχει αλλο impact μεσω της υπερβολης. Ε στη σειρα αυτη (που τη θεωρω κατα βαση κωμικη/σατυρικη) ουτε καν το χιουμορ δεν εξυπηρετει ολη αυτη η τραβηγμένη απο τα μαλλια extravaganza που δηθεν θα σοκαρει τους θεατες. Κανει μπαμ η υπερπροσπαθεια για να ξεπερασουν το προηγουμενο αηδιαστικο gag απο σεζον σε σεζον.
Γενικοτερα ενταξει, μην κρυβομαστε κι αλλα προιοντα κανουν το ιδιο με καλυψη τη σατυρα ξερω γω η καποιο καλλιτεχνικο υποβαθρο. Μην πω τωρα για το GTA (γιατι κι εκει η σατυρα ειναι πολυ βολικος φερετζες) και αρχισει να με βριζει ολο το φορουμ.
Απλα οι αλλοι το κανουμ με ενα μετρο και ριχνουν πολυ περισσοτερη δουλεια στο γιατι να εχει λογω υπαρξης.
Στο the boys δεν υπαρχει καν αφορμη.