Ε ναι κατι θα κανει, μαλλον θα τους παρει τηλεφωνο.
Printable View
Ε ναι κατι θα κανει, μαλλον θα τους παρει τηλεφωνο.
Μήπως ο φίλος σου δεν είναι σχετικός (το αντίθετο ακούγεται άκομψα :whistle:) και δεν ξέρει να διαχωρίσει τις psn κάρτες με τις plus?
χαχαχα το αντιθετο του μη σχετικος..μχμ...ΑΣΧΕΤΟΣ? οχι μωρε ξερει να τις ξεχωρισει.Απλα εγω κραταω μια πισινη μηπως εχει κανει μλκ με τις ημερομηνιες και δεν θυμοταν ποτε εληγε η παλια του και πεφτει εξω μερικους μηνες:P
Θα τα ξεκαθαρισει με τη Sony ομως.Εγω σας ρωτησα να καλυψουμε αυτην την περιπτωση με τους bonus μηνες.
Έβαλα και εγώ την κάρτα απο το πλαίσιο και έχω συνδρομή πλέον μέχρι 2/1/2015.Μια χαρά!!
Odytsak thanx!!Δυστυχώς δεν με αφήνει να σου δώσω +rep.
Μεγάλος ο Οδυσσέας! Μας έσωσε! (Και το Plaisio του χρωστάει μερίδιο ;) )
Μπείτε στο αμερικάνικο store και κατεβάστε δωρεάν τo Pinballistik, είναι full game με trophies.
Στο δικό μας store κοστίζει 4 ευρώ.
Πατάτα του US store;
Όχι είναι στα f2p, επίσης έχει μόνο 1 πιστα οι άλλες είναι dlc
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ τον τελευταίο καιρό όποτε έχω δυσάρεστα νέα (αρκετά συχνά θα έλεγα), το ρίχνω όσο μπορώ στην γνωστή θεραπεία που ακολουθούν χρόνια τώρα οι γυναίκες του πλανήτη: Shopping therapy.
Άσχημα νέα λοιπόν σήμερα, οπότε αγόρασα και εγώ την κάρτα των 50€ από την προσφορά του "Οδυσσέα" και επειδή προβλέπονται δύσκολες εποχές χωρίς ρευστότητα για νέα παιχνίδια, υπερέβαλα εαυτόν και επέκτεινα την συνδρομή μου στο plus μέχρι τις 27/9/2015. Είναι σίγουρο ότι θα τα δουλέψουν τα λεφτά αυτά η υπάρχουσα (να είναι καλά) κονσόλα PS3 και το νεοαποκτηθέν (με την προηγούμενη κρίση shopping therapy) PS Vita, αν και θα ήθελα να έχω την δυνατότητα να την εξαργυρώσω και στο PS4, θα δείξει όταν θα έρθει στην Ελλάδα με το καλό.
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=662937
^ Ξέρει κανείς αν υπάρχει στην Ευρώπη το παραπάνω;
need confirmation
Δοκιμάστε όσοι έχετε κατεβάσει το Jak and Daxter Trilogy από το Plus, να κατεβάσετε το κάθε παιχνίδι από το Store χωριστά. Εμένα μου τα έβγαλε δωρεάν αλλά δεν δείχνουν να έχουν αυτά τον χρονικό περιορισμό του Plus όπως το Trilogy. Ήτοι αν όντως ισχύει η υπόθεση μου, βγάζει από "λάθος" τους ξεχωριστούς τίτλους ως δωρεάν λόγω της κατοχής τους από εσάς μέσω της προσφοράς του plus, αλλά θεωρητικά αυτά θα παίζουν και μετά την λήξη της συνδρομής αφού θεωρούνται ξεχωριστές αγορές και όχι μέσα στα πλαίσια του Plus (δεν έχουν το σύμβολο).
Από ότι είδα είναι μόνο για την Αμερική, αλλά πολλοί από εδώ μέσα για τον Χ ή Ψ λόγο νομίζω έχουν προτιμήσει να έχουν Plus σε αμερικάνικο λογαριασμό οπότε ίσως να τους έρθει τέτοιο μήνυμα στο mail τους. Στην Ευρώπη έχουν την προσφορά των 12+3 μηνών στα 49,99$ που από όσο ξέρω νομίζω δεν ισχύει Αμερική.
4/9 πρέπει να έληξε έτσι κι αλλιώς.
Ακριβώς το ίδιο ισχύει με το Limbo αλλά αντίστροφα, η PS3 έκδοση έχει ημερομηνία λήξης, η Vita όχι.
Εμένα αυτό που λέω το βλέπω στο PS Vita και για τις δικές του εκδόσεις. Δεν έχω δει ακόμη για το PS3. Να υποθέσω ότι το ίδιο θα ισχύει και εκεί καθώς μου τα βγάζει όλα ως ήδη αγορασμένα και μου επιτρέπει να τα βάλω στην queue για το PS3. Μόνο όταν θα κατέβουν και εκεί θα ξέρω αν θα έχουν και αυτά ημερομηνία λήξης ή όχι τελικά. Ουσιαστικά δηλαδή κατεβάζοντας μία τριλογία στο plus, ξεκλείδωσε άνευ χρονικού περιορισμού (???) και τα έξι παιχνίδια και στις δύο κονσόλες.
Άσχετο: Τι βλακεία είναι αυτή το wake-up club. Ευτυχώς δεν το έβαλα μόνο του σαν ξυπνητήρι και να επαναπαυτώ σε αυτό γιατί θα κοιμόμουν ακόμη.
Για δες στην download list history, εγώ δεν τα είχα κατεβάσει καθόλου για το PS3 και τα βρήκα εκεί - δεν γράφει έκδοση ή μπορεί να γράφει για PS Vita δεν θυμάμαι αλλά όταν πατήσεις download σε ρωτάει για ποια έκδοση θέλεις (και φυσικά τα έβαλα να κατεβαίνουν).
Άκουσα ότι είναι χειρότερη η έκδοση του PS Vita? Είναι μέχρι βαθμού εκνευρισμού λόγω προβλημάτων ή παίζει ΟΚ, απλά του PS3 είναι καλύτερη;
Εχω ενα promotion voucher αλλα δεν μπορω να το ενεργοποιησω στο δικο μου account επειδη ειχα πλας πιο παλια..αμα το βαλω σε ενα αλλο λογαριασμο που εχω θα μπορω να παιζω οτι κατεβασω απο το δικο μου;; Η τα παιχνιδια κλειδωνουν στο εκαστοτε account?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν κλειδώνουν, μπορείς να τα παίξεις μέχρι να λήξουν με όποιο account θέλεις.