Λεω, πολυ ενδιαφέρον φαίνεται.
Printable View
Λεω, πολυ ενδιαφέρον φαίνεται.
εχω δει τα δυο πρωτα επεισοδια απο το Bron/Broen .....πολυ ενδιαφερουσα σειρα προς το παρόν .....απο το πρωτο επεισοδιο μπανει στα βαθια....
Έχω δει, ήδη, τα τρία πρώτα επεισόδια.
Ασυζητητί αξιοπρόσεκτη σειρα! Τα κεντρικό δίδυμο ειναι απίστευτο!!!! Φοβερή χημεία μεταξυ τους και αυτη η σχέση αγάπης/μίσους (αγάπης ουσιαστικα) βγάζει πολυ γέλιο!!!! Πέραν αυτού, τους υπόλοιπους χαρακτήρες τους βρίσκω -προς το παρόν- πολυ "αδύναμους". Ειδικά η Βαιολετ δεν...
Πάντως, διάβασα οτι η σειρα θα συνεχιστεί με 6 νεα επεισόδια απο το φθινόπωρο του 14.
Εντάξει, δε λέω οτι δεν εχει το γέλιο της, αλλα μοιαζει κάπως παράταιρη στο όλο σκηνικο. Ωστόσο, μαλλον εχεις δικιο. Ειναι περισσότερο βοηθητικοί οι υπόλοιποι στο να πλαισιώνουν το καταπληκτικό δίδυμο McKellen-Jacobi!
Μα το Orange is the New Black στις κωμωδίες; Είναι δυνατόν; Μπορεί να έχει κάποιες ελαφρές στιγμές αλλά σίγουρα κωμωδία δεν είναι.
Και τι είναι αυτό το category fraud που αναφέρει; Κάνουν κομπίνες σε τι κατηγορία θα διαγωνιστεί η σειρά;
Ουσιαστικά αυτό ακριβώς λέει φίλε Kane.
Επειδή κάποιες σειρές δεν θα είχαν ελπίδα να διακριθούν στην προφανή κατηγορία που ανήκουν, το κανάλι τις στέλνει σε άλλες κατηγορίες, όπως στην περίπτωση του Orange is the New Black ή το Shameless που είναι dramedies ξέρω γω - το Orange δεν το έχω δει βέβαια.
Παίζουν τέτοιες αποφάσεις προκειμένου να υπάρξει κάποια διάκριση, σε διάφορες κατηγορίες, ακόμη και ηθοποιών (πχ κάποιος που εμφανίζεται σε όλη την σεζόν αλλά τυπικά είναι guest μπαίνει στην κατηγορία των guest αντί στις μεγάλες κατηγορίες), ή σειρές προτιμούν την γενικότερη κατηγορία των mini series (αν μπορούν να μπουν εκεί) προκειμένου να αποφύγουν την πολύ δύσκολη (και σημαντικότερη) των drama shows.
Τα ειδα ολα τα επεισόδια και το Christmas special!!!!!! Ok, ανυπομονώ για τα καινούργια!!!!!
Πολυ καλη σειρα αναμφισβήτητα και αυτο που ξεχωρίζει οπωσδηποτε, ειναι οι υποκριτική ικανότητα, τοσο του McKellen, οσο και του Jacobi!!!! Ειναι και οι δυο εκπληκτικοι και πεφτω κατω με τους μεταξυ τους διαλόγους.
Για τους υπόλοιπους χαρακτήρες δεν εχω αλλάξει ιδιαίτερα αποψη και αγαπημένη μου ειναι η Πηνελοπη!!!!! Χα χα!!! Ο,τι να 'ναι!!!!! Για δέσιμο....
Χα χα χα χα!!!!!! Ειχα λιώσει με αυτο!!!!!
http://www.imdb.com/title/tt1255913/
το εχει δει καποιοσ να μας πει αν αξιζει......
Nic Pizzolatto: "The first thing I did when they arrived (Matthew McConaughey, Woody Harrelson) for preproduction and rehearsals was I handed them boxsets of Deadwood and The Wire..."
https://www.youtube.com/watch?v=wQSJLCTDBlQ
Ολόκληρη η συζήτηση των δημιουργών/showrunners - Aaron Sorkin ("The Newsroom"), Matthew Weiner ("Mad Men"), Vince Gilligan ("Breaking Bad"), Carlton Cuse ("Bates Motel"), Nic Pizzolatto ("True Detective") και Ann Biderman ("Ray Donovan") εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=IcthOOSCO3Y
Μου θύμισες το Deadwood κ εκνευριστηκα πάλι. Άδικο - κομμένη σειρά φτιαγμένη από ιδιοφυΐα, από τις λίγες μαζί με wire κ sopranos που ακόμη κ ο τελευταίος κομπάρσος ήταν απολαυστικός.
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όντως. Το κείμενο ήταν γραμμένο με μέτρο, κάτι σαν Σέξπιρ στην άγρια δύση δηλαδή , πραγματικά φανταστικό.
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk