Oχι δεν το εχω δει!
Θελω πολυ να το δω! Ενω δεν περιμενα πολλα και νομιζα οτι αρχιζουν να το ξεχειλωνουν με τα XMEN ακουω τα καλυτερα για το συγκεκριμενο εργακι! :)
Είδα το X-men: First Class. Πάρα πολύ καλή ταινία, να πάτε να τη δείτε. Αξίζει τα λεφτά της στο σινεμά.
Eγω περιμενω το Super 8 που ερχεται σε λιγες μερες...Με σκηνοθεσια Spielberg εχω μεγαλες προσδοκιες...
O JJ Abrams γράφει και σκηνοθετεί φίλε messi, o Spielberg είναι παραγωγός. :)
^Αχα,sorry ειχα ακουσει Spielberg και λεω στη σκηνοθεσια θα ειναι.Ευχαριστω για την διευκρηνηση,αλλα και παλι θα παω στην ταινια...:)
Είδε κανείς το kung fu panda 2 να μας πει εντυπώσεις;
Eιδα στο Star το Scooby Doo The Black Witch.
Πολυ ωραια ταινιουλα,βλεπετε ενα μεσημερακι ευκολα και αξιζει γιατι(επιτελους!)το σεναριο εχει πολλες ανατροπες.
Tonybsg φιλε,oντως και στο IMDB εχει 8.1
Θα πάω σε καμιά ώρα να δω το X-Men First Class.
Έχω ακούσει τα καλύτερα από γνωστούς και μη οπότε είπα να το τιμήσω.
Επανέρχομαι το βραδάκι με εντυπώσεις...
Η Μεγαλη των Μπατσων Σχολη 6(παλι στο Star :P)
Πολυ γελιο,αλλα δεν ειναι -σιγουρα- η καλυτερη ταινια της σειρας.
Αυτη τη στιγμή βλέπω το Machete. Τι ΣΦΑΓΉ είναι αυτη;;;;;;
οι 3 τελευταίες ταινίες που είδα το τριήμερο τις οποίες τις συνηστώ σε όσους δεν τις έχουν δει ! Η μία είναι καλύτερη από την άλλη !
13 Assassins
The way back
The Lincoln Lawyer
:a010:
Μια πολύ καλή ταινία οφείλω να ομολογήσω.
Δεν είναι μια ακόμα heroe movie του στυλ Superman,Batman(τα πρώτα),Iron Man,Hulk,Thor,κλπ
Θα την έβαζα στο ίδιο στυλ με το Batman Begins και το Dark Knight.
Ταινίες δηλαδή που δεν έχουν τις σκηνές δράσεις ως τον μοναδικό πόλο έλξης άλλα δίνουν εξίσου ίδια βαρύτητα στο story και στην ανάπτυξη των χαρακτήρων.
Ένα μικρό Spoiler για να πω σε αυτούς που το έχουν δει τι εννοώ
Spoiler!
Τα εφφέ της φυσικά και μου αρέσαν πολύ.Ήταν πολύ προσεγμένα όπως σε όλες σχεδόν τις ταινίες παρόμοιου τύπου μιας και η τεχνολογία εξελίσσεται τόσο γρήγορα σε αυτούς τους τομείς.
Συμπέρασμα? Την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους.Είναι μια ταινία που αξίζει να δείς σε κινηματογράφο...
Καταπληκτικο το ΧΜΕΝ, το καλυτερο που εχει βγει ευκολα. Και μου αρεσε που ειχε και αρκετα cameo! (ειδικα 1 συγκεκριμενο!! :) )