Tώρα που μπήκα πάντως το αναφέρει στην αρχική σελίδα.
https://store.sonyentertainmentnetwo...3007/270048395
Printable View
Tώρα που μπήκα πάντως το αναφέρει στην αρχική σελίδα.
https://store.sonyentertainmentnetwo...3007/270048395
Παύλο σόρυ αλλά δεν ήμουν σπίτι,θα τσέκαρα τώρα που ακριβώς το βρισκεις αλλά από ότι είδα το βρήκες.Τα παιχνίδια μπορεί να λένε ότι λήγουν αύριο αλλά αν πχ πας μεθαυριο να παίξεις ένα απο αυτά αυτόματα θα ανανεωθεί και θα σου λεει αλλη ημερομηνια(λογικα την 5/12/2014).(το θυμάμαι που το είχε ρωτήσει πάλι παιδι εδώ)
Προσωπικά δεν έχω κοιτάξει ποτέ αυτό με το πότε λήγουν τα παιχνίδια.
Οχι, απλα ειχα την απορια. Δε φανταστηκα οτι θα μπω να παιξω και δε θα μπορω.
Thnx, παντως.
Παιδιά ισχυει κανονηκα και για τις καρτες του πλαισίου έτσι; μη φάμε καμια νηλα!
Το ενεργοποίησε κανεις έτσι να επιβεβαιώσει;
mobT4
παιδια αν ανανεωσω με καρτα των 50 ευρω με τους κωδικους (οχι με πιστωτικη) θα ισχυει το + 3 Μηνες?
Mε την απ'ευθείας plus κάρτα δεν ισχύει το +3 μήνες
http://www.plaisio.gr/games/ps3/ps3-...e-365-days.htm
Αντιθέτως με την psn κάρτα ισχύει γιατί αγοράζεις την συνδρομή από το playstation store
http://www.plaisio.gr/games/ps3/ps3-...e-Card--50.htm
Με οποιοδήποτε τρόπο κι αν βάλεις λεφτά στο πορτοφόλι (πιστωτική, paypal, psn card)
και αγοράσεις την ετήσια συνδρομή plus ισχύει το +3 μήνες.
Έτοιμος και εγώ μέχρι το 3/2015 (να είμαστε καλά), πήρα μια κάρτα 50άρα στα 47,90 από πλαίσιο και μου βγήκε 3,19€ ο μήνας, μια χαρά νομίζω για τα game που θα μου προσφέρει για κάθε μήνα σε 3 consoles (όταν με το καλό έρθει και το PS4).
PS: και για να κάνω και απόσβεση θα τρώω ένα πύραυλο 4X4 λιγότερο το μήνα, γύρο στα 3€ έχει.:ice::ice:
edit : μετά από το update του plus όλη η download list μου άλλαξε και έγινε sort με το όνομα και σε όλα έχει ημερομηνία Purchased 5/9/2013
Όλα μια χαρά τελικά! Καρτούλα 44,5€ με παραλαβή από το κατάστημα και ενεργοποίηση του κωδικού για 15 μήνες!
Άντε καλό 2015!
Thanks for the tip everyone!
Γνωρίζει κανείς τι γίνετε στην περίπτωση που αφήσω τα περασμένα game με την ημερομηνία λήξεως του περσινού plus, γιατί είναι πολύ δουλειά να κάτσω να κατεβάζω ένα ένα και ιδιαίτερα στο vita που θέλουνε ολόκληρο, σε 93 μέρες λήγουν, να το αφήσω όταν λήξουν υπάρχει περίπτωση να πάρει από μόνο του την καινούρια ημερομηνία η δεν το γλιτώνω το re-download ?
^^ βασικά εγώ ποτέ μα ποτέ δεν έχω ξανακατεβάσει game του plus όταν έχει λήξει !
μιας και το λέμε , πριν λίγες μέρες έληξε η συνδρομή μου και μετά από 3-4 μέρες έκανα μια τρίμηνη συνδρομή ,
θυμάμαι χαρακτηριστικά πως στο shift2 πριν το φορτώσω είδα που έγραφε ότι έχει λήξει , αλλά με το που το φόρτωσα (είχα κάνει την τρίμηνη εννοείται) μου το ξεκίνησε κανονικά και έπαιξα , μετά αφού βγήκα και ξανα είδα έλεγε την νέα ημερομηνία ότι γίνεται expires δλδ μετά από 3 μήνες ,
Απλα μια μικρη υποσημειωση:
Μην ψαρωσετε αν δειτε οτι σας ζηταει να ανανεωσετε ή να αγορασετε το full game.Πρεπει οταν ξαναγινετε plus users, να ειστε συνδεδεμενοι στο psn οταν πατε να τρεξετε το παιχνιδι για να αλλαξει η ημερομηνια ληξης.Ετσι την πατησα εγω, ημουν offline και πηγα να παιξω ενα παιχνιδι και δεν το ανανεωσε.Επρεπε να κανω logg in και ολα καλα.
Παιδια εσεις που κανατε την προσφορα που εβγαλε το plus , οπου με την μηνιαια εδινε και 3 μηνες δωρο, κοιταξατε την ημερομηνια ληξης?Σε ενα φιλο μου δεν εχει προσθεσει τους 3 μηνες δωρο.Ειναι λαθος άραγε ή επειδη ειναι bonus οι 3 μηνες δεν τους γραφει???
Εγω έβαλα σήμερα απο το Store στο PS3.. Λήγει 6-12-2014.
Αρα τους γράφει κανονικά..
Σταύρο η προσφορά ισχύει μόνο για τα ευρωπαικά accounts και μόνο με αγορά από το store,
οπότε ή έχει κανένα αμερικάνικο account ή εξαργύρωσε ξυστή προπληρωμένη ετήσια plus κάρτα.
Ευχαριστω παρα πολυ παιδια!
Αρα καποια αλλη βλακεια εχει γινει διοτι εβαλε κανονικη Psn card των 50 ευρω και εχει και Ευρωπαϊκο account, Οδυσσεα.Μσλιστα.Θα δειξει.
Ξερεις κατι;;; Πες στον φιλο σου, σε περιπτωση που δεν ισχυει ο,τι εγραψε ο ody, να στειλει ενα mail να δει τι θα του πουνε και απο τη Sony. Δυστυχως, ειναι λιγο "τρεχα γυρευε" καταστασεις σαν κι αυτη, αλλα ισως βγαλει ακρη το παιδι.