Τωρα μολις διαβασα τα χαρμοσινα νεα.
μεγαλη μαγκια που δεν δεχτηκαν τη δωρεα. μπραβο και ας παμε γερα για τα επομενα χρονια.
Printable View
Τωρα μολις διαβασα τα χαρμοσινα νεα.
μεγαλη μαγκια που δεν δεχτηκαν τη δωρεα. μπραβο και ας παμε γερα για τα επομενα χρονια.
Mε αυτό το τέχνασμα δεν θα μπορεί μέχρι το καλοκαίρι να χρεώσει επιπλέον 11 εκατ. τον Παναθηναϊκό όπως είχε σκοπό να κάνει μέσω της τράπεζάς του για την κάλυψη των εξόδων.Η πλευρά ΠΕΚ είχε προτείνει αν θυμάστε μεγαλύτερη ΑΜΚ από αυτήν που έγινε λόγω άρνησης Τζίγγερ και Γιαννακόπουλων.Αποτέλεσμα: η διαφορά μπήκε με έντοκο φυσικά δάνειο της Τρ.Πειραιώς στην ομάδα (5εκατ.).Ουσιαστικά τον δέσανε.
Δεν θέλουμε να μας χαρίσεις τίποτα ούτε να έχεις όμηρο τον Παναθηναϊκό. Περιμένω τις εξελίξεις αναφορικά με την Παιανία και το κοστολογημένο (ΓΗΠΕΛ-Τζίγγερ) στα 120 εκατ. γήπεδο (τι θα φτιάξουμε ρε φούστη μου?).
Ο Γκόντζος έλεγε για τζαμπατζήδες.Για να δούμε τι θα πει τώρα.Αν και είμαι σίγουρος οτι κάτι θα βρει!
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=L6-kiOqBd4c"]YouTube- ΟΞΏΟ Ξ»ΞΏΟ ΞΌΟΞ±Ο-ΟΞ±Ο Ξ»ΞΉΟΞΏ[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=wslpXwDbmdU"]YouTube- ΞΞΊΞΏΞ½ΟΞΆΞΏΟλια FM[/ame]
Ακομα να βγει να μιλησει:pound:
Ψαχνει να βρει τι θα πει :d030:
Δεν ειναι και ευκολο..θα του εχει ανεβει η πιεση ..25.
Ελεος, χεστηκαμε τι θα πει το φαιδρο υποκειμενο, ο καραγκιοζης, ο τουλουμπας (με αυτη τη σειρα ειπε ο Νικολας να τα λεμε :a068:).
Ας γινοταν η μεταβιβαση ΣΗΜΕΡΑ και ας ελεγε για οποιους τζαμπατζηδες ηθελε.
το σακακι του τζιγκερ το ειδατε?
http://www.contra.gr/images/xl/pater...exw0809_xl.jpg
^Ναι.Δεν είναι καινούργιο.Το έχω ξαναδεί πιο παλιά.Από την άλλη μεριά είναι το άλλο μισό.Btw, είναι η εμφάνιση του 2004.Ολόκληρος Βαρδινογιάννης, το ίδιο κουστούμι 8 χρόνια!Χαχα!
Πωωωω...περιμενα περιμενα τελικα με πηρε ο υπνος και τα βλεπω τωρα:pound:
Μερικα πραγματακια, 1ον μεγαλη μαγκια Βγενο και Πατερα που δε δεχτηκαν τη ''δωρεα'' του Τζιγγερ και εκαναν το δικο τους παιχνιδι, δευτερον και εγω θα ηθελα να τελειωσει το Βαρδινογιαννεικο οριστικα σημερα αλλα δεν πειραζει, ειναι μεγαλη μερα η σημερινη, ιστορικη και πρεπει να ειμαστε χαρουμενοι, τριτον περιμενω και εγω τις λεπτομερειες για Παιανια, γηπεδικο κτλ, τεταρτον στο καλο κυριε Κορμορανε και να μας γραφεις και πεμπτον...
ΠΟΥ ΝΑΙ Ο ΓΚΟΝΤΖΟΣ, ΟΕΟ ΠΟΥ ΝΑΙ Ο ΓΚΟΝΤΖΟΣ:d030tr::e040fdd:
Κανε να χει εκπομπη σημερα στο γαυροfm, θα κατσω να τον ακουσω απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτο:a040:
:pao::pao::pao::pao::pao:
Καποιος να κλεισει αυτη την αντιπαναθηναικη φυλλαδα την Κιτρινη...μεχρι και το derby εχει σημερα ενα υποφερτο εξωφυλλο, ο Δημητρακης το χαβα του...τα ιδια παλι...ε ρε φαπιτσες στον πωπο που θα φαει στο τελος το βλαμμενο το παιδακι ο τρακης...αηδια και γελοιοτητα
Eγώ ξέρω ότι δεν άφησαν τον Κωνσταντόπουλο να τελειώσει το έργο του όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.
Το πρωτοσέλιδο της πράσινης είναι επικό :D
^Χα χα!Σου άρεσε, ε?
Παράταση μέχρι τις 15 στα διαρκείας.
Eιχες διαρκειας Νικο?Θα παρεις τωρα?
Τωρα για την Πρασινη τι να πει κανεις.Και μονο τα σχολια να διαβασεις/ακουσεις στα διαφορα φορουμς/sites/ραδιοφωνα καταλαβαινεις οτι δεν τους παιρνει να συνεχισουν ετσι.
Μεχρι και ο Γκοτζος ειχε οκ εξωφυλλο..
Ναι.Είχα στην 6.Δεν υπάρχουν πλέον εκεί όπως ούτε και στην 2 που έψαξα μέσω συνδέσμου.Κάτω δεν θέλω με τίποτα καθώς δεν βλέπεις καλά.Από ράδιο αρβύλα ακούγεται οτι γίνονται προσπάθειες και για άλλες θύρες επάνω, που δεν έχουν βγει διαρκείας (4 και 34 φαντάζομαι).
http://www.pao.gr/UserFiles/2a0a8709...289/Entypo.pdf
Αν δεν τα καταφέρω, θα μπαίνω με το διαρκείας της μάνας μου!
Kαλη θυρα.Οι καλυτερες(και ακριβοτερες φανταζομαι) θα ειναι οι 8,10,12.
Δεν εχω παρει ποτε διαρκειας και το σκεφτομαι για φετος.Θα δειξει.Οπως και να χει θα πηγαινω πολυ συχνα.Κριμα που θα παιξουμε ΟΑΚΑ στο τελος του μηνα με τον Πανιωνιο(αν δεν κανω λαθος).
Το διαρκείας είναι πολύ εθιστική φάση.Κυριακή, παρεάκι, πηγαδάκια με τους άλλους κατόχους, κουβεντούλα κλπ.Με τα χίλια ζόρια κρατήθηκα να μην ανανεώσω εξαιτίας του βλάκα!Ένα καλό έκανε και αυτό σε λάθος timing και όλος ο κόσμος τρέχει και ψάχνεται τώρα!
Επειδη δεν προλαβα να βγαλω και επειδη μαλον θα ξαναγινω κατοικος Αθηνας και επειδη διαβασα οτι θα δωθει νεα παραταση ή νεα κυκλοφορια , ξερει κανεις κατι για αυτο ;;;
Εννοειται οτι αν ημουν Αθηνα θα ετρεχα να παρω.Quote:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι με στόχο την ικανοποίηση αιτημάτων φιλάθλων της ομάδας μας που δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν κάρτα διαρκείας εντός των προκαθορισμένων προθεσμιών, αποφάσισε την παράταση της περιόδου διάθεσης κατά μία εβδομάδα. Συνεπώς, από αύριο, Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου και μέχρι την επόμενη Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, θα διατίθενται κάρτες διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2010-11 απο το γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, μεταξύ 10:00 – 18:00 και από το τηλεφωνικό μας κέντρο 9:30-17:30 (8011111908 από σταθερό και 210-6870700 από κινητό). Το Σάββατο και την Κυριακή, 11 και 12 Σεπτεμβρίου, το σημείο διάθεσης θα παραμείνει κλειστό».
Μήπως είδατε καμιά μαιμού να περνάει από 'δω?