ΛΟΛ καλα ολα τα unknown string, αλλα το σημα της Lamborghini που κολλαει?
Printable View
ΛΟΛ καλα ολα τα unknown string, αλλα το σημα της Lamborghini που κολλαει?
Aυτο με το unknown string το εχω παθει κι εγω. Restart the game, και θα φυγει. Bug ειναι.
@ Klark71
φιλε αν περιμενεις να αγορασεις ενα παιχνιδι σαν το Last of Us για να το παιξεις σαν το Uncharted, καλυτερα μην το αγορασεις. Το παιχνιδι δεν εχει καμμια επαφη με action σκηνικα μπαμ μπουμ οπως το Uncharted. Ειναι μια survival εμπειρια, ειναι αργο, μεθοδικο και βασιζεται πολυ στο stealth.
Το online ακολουθει την ιδια συνταγη. Δεν ειναι παιχνιδι να τρεχεις και να θεριζεις κοσμο. Εχεις περιορισμενα εφοδια, λιγα πυρομαχικα και εξαρτασαι απο τις προμηθειες που βρισκεις.
Το Online ειναι πολυ ωραιο αλλα μιλας με ανθρωπο που σιχαινεται τα μπαμ μπουμ πιστολιδια που προσφερει το 80% των online games σημερα.
Ομως δεν ειναι παιχνιδι που πρεπει να αποφασισεις αν αξιζει η αγορα του βασει του online... για ονομα του θεου το παιχνιδι εχει παρει τα περισσοτερα GOTY awards στην ιστορια του gaming και αναρωτιεσαι αν αξιζει η επενδυση? :P
Ειναι ενα παιχνιδι με ενα μοναδικο, εκπληκτικο campaign και ενα πολυ καλο οnline. Αλλα το ζουμι ειναι το campaign, αυτη η ιστορια και η εμπειρια που θα ζησεις.
Μου αρέσουν αυτά που έγραψες Valkyre. Προτιμώ και 'γω τα stealth (MGS, κλπ.). Εναγωνίως το...περιμένω.
Παίδες μόλις τσίμπησα και εγώ το εν λόγω παιχνίδι!! Η αλήθεια είναι ότι τα σπάει, έχει πολύ ωραίο γραφικό περιβάλλον και είναι ένα πολύ διαφορετικό game από αυτά που έχουμε συνηθίσει!
Όσο για το platinum μου αρέσει που δεν χρειάζεται να ακολουθήσω κάποιο guide για τα collections και να χάσω την ουσία αφού πρέπει να το τερματίσεις 2 φορές. Οπότε ευχαριστιέσαι το πρώτο playthrough και ακολουθείς κάποιο guide ύστερα!
Να πω όμως και την μαύρη μου αλήθεια, μου την δίνει λίγο που για το 100% για platinum για ένα ακόμα παιχνίδι πρέπει να αγοράσεις και extra dlc...
Δεν ισχύει αυτό που λες... μπορείς να το πάρεις το platinum και χωρίς κανένα DLC. Νομίζω όμως ότι είναι από τα πιο δύσκολα platinums γιατί θέλει 3 playthroughts (αν δεν εκμεταλευτείς ένα glitch) και έχει και αρκετά δύσκολα online trophies.
Εννοούσα πως ακόμα και αν πάρεις το platinum το game δεν θα έχει τελειώσει 100% λόγω των trophies που υπάρχουν για τα dlc..
Γιατί 3 playthroughs? Έχω την εντύπωση πως αρκεί το 2ο να είναι στο Survivor+ difficulty, σωστά;
Κανονικά το S+ για να ξεκλειδώσει, πρέπει να έχεις τελειώσει πρώτα το S.
Four new multiplayer maps, eight new MP survival skills, four new MP weapons,
and the new, single player, Grounded Mode difficulty arrive May 6 for The Last of Us.
Winner of over 200 Game of the Year awards,
The Last of Us is genre-defining experience blending survival and action elements to tell a character driven story about a population decimated by a modern plague.
https://www.youtube.com/watch?v=j8nBuBPPbGU
Δεν νομιζω οτι θα καταφερω να περιμενω να κυκλοφορησει σε PS4 για να το ξαναπιασω στα χερια μου! :D
The Last of Us: Reclaimed Territories DLC trailer
http://community.eu.playstation.com/.../td-p/21323931
θα έπαιρνα το παιχνίδι στο ps4, όταν θα έπαιρνα και ps4, αλλά μου το έδωσε φίλος που δεν το έπαιζε,
γιατί φοβόταν(!), κι έτσι το άρχισα στο ps3.
Δεν το έχω τελειώσει ακόμα, είμαι περίπου στο 30% με 4.30 ώρες παιχνιδιού, αλλά μπορώ να πω το εξής:
είναι αν όχι το καλύτερο, μέσα στα 3 καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ μου!
Σου προκαλεί ένα περίεργο συναίσθημα εξάρτησης, και δεν μπορείς να το κλείσεις.. θέλεις να χορτάσεις εικόνες και περιβάλλον,
να παρατηρείς το παραμικρό animation, και δεν είμαι και πολύ του survival horror. Θυμίζει σε κάποια σκηνικά Half Life 2!
αν και προσφατα τελείωσα το bioshock infinite, το οποίο και λάτρεψα, αυτό το θεωρώ κατα πολύ καλύτερο.
δεν ξέρω τι άλλο να πω, μπράβο στην ND.
Και εχεις ακομα δρόμο φίλε μου!!Θα το λατρέψεις το παιχνίδι σιγουρα!
Ωραίο άρθρο σχετικά με το πως σχεδιάστηκε το HUD του the last of us από την ίδια την UI Designer, Alexandria Neonakis
http://kotaku.com/how-we-made-the-la...ell-1571841317
The Last of Us New Difficulty Mode Explained; PS4 Release Still On Track For Summer 2014
Quote:
The Last of Us will get a new difficulty mode in the latest DLC, which will add new incentive to replay the game again. People might be wondering what’s new in this additional difficulty mode. According to Arne Meyer, Community Strategist at Naughty Dog, this new difficulty mode is “a step beyond” even the Survivor mode.
Replying to the comments on the official PS Blog, Arne Meyer explained this new difficulty mode.Grounded Mode is an advanced difficulty mode for the single-player content. Imagine a step beyond even Survivor Mode.Survivor mode was the hardest difficulty mode for The Last of Us. It disabled the ability to use the “Listen mode” for Joel. Button prompts also disappeared when we sneaked behind enemy, or when we had to use a QTE, we had to trust our instinct here. Not only that, ammo/supplies were scarce and enemies used to take double the amount of damage to take down, and did double the damage.
How exactly is the new “Grounded mode” beyond this difficulty settings, it is not yet known. Maybe along with the additions of Survival difficulty, the AI might also behave more intelligently, making it difficult for the players to fool them. In any case, this new mode is definitely welcome for most of the veterans of The Last of Us.
http://i0.wp.com/gearnuke.com/wp-con...size=798%2C498
Arne Meyer also assured that The Last of Us Remastered won’t miss its Summer 2014 release, and most of the release dates by online retailers are just placeholders, when referring to the end of the year release date from these retailers.
Naughty Dog will also keep a close eye on the latest DLC and tweaks so the MP doesn’t become a run and gun type of mode, according to Meyer.We’ll keep an eye on things and make adjustments if it doesn’t turn out balanced like we want or planned for it to be.Are you excited for the upcoming DLC for The Last of Us? Let us know in the comments below.
Sorry τι ακριβώς κάνανε explain για το νέο difficulty mode πέρα του οτι ειναι πιο δύσκολο απο το survivor?
Eλα μου ντε, αν διάβαζα πρώτα το post σου θα με γλίτωνες από 2 λεπτά διάβασμα. :a050:
Συγνωμη για την ταλαιπωρια ρε παιδια!
Bρε καλά έκανες και το πόσταρες, δεν φταις εσύ που ο τίτλος είναι παραπλανητικός,
δεν εξηγεί τι είναι το καινούριο mode αλλά ποια ήταν η διαφορά του survivor mode από τα υπόλοιπα.
Δεν σε συγχωρούμε ρε!
Ξέρεις πόσο κουράστηκα για να διαβάσω το άρθρο;
Ξέρεις πόση απογοήτευση ένιωσα μετά όταν κατάλαβα ότι όλες μου οι ελπίδες να μάθω τι περιλαμβάνει το νεο difficulty level είχαν γίνει ατμός με το τέλος του άρθρου;
Και τώρα μπήκα στο τριπάκι να μάθω για το νέο mode και δεν έχω τρόπο να μάθω παρά να παίξω το dlc όταν βγεί...
Άρα όλο αυτό είναι διαφημιστικό κόλπο απο την naughty dog για να αγοράσουμε το dlc....
Το κατάλαβα εγώ. Δεν σε συγχωρούμε λοιπόν φίλτατε Valkyre. Σε έχουμε καταλάβει. Μην το παίζεις αθώα περιστέρα. Τα πέρνεις απο την naughty dog! ΧΑ!