Οκ... Μάλλον μιλάτε για το τελευταίο επεισόδιο. Δε το εχω δει ακόμα... Σε λίγο μάλλον. Απλα αναρωτιέμαι τι σοβαρό spoiler μπορεί να φάει κάποιος για το TBBT. Αν και κάπου παει το μυαλό μου... Και ελπίζω να μην ειναι αυτο.
Printable View
Οκ... Μάλλον μιλάτε για το τελευταίο επεισόδιο. Δε το εχω δει ακόμα... Σε λίγο μάλλον. Απλα αναρωτιέμαι τι σοβαρό spoiler μπορεί να φάει κάποιος για το TBBT. Αν και κάπου παει το μυαλό μου... Και ελπίζω να μην ειναι αυτο.
Πάντως να ξέρετε ότι οι επίσημες fb pages το συνηθίζουν αυτό, ειδικά από το CBS έχει ξαναγίνει και με το HYMIM (πέρυσι στο φινάλε).
Γενικά θεωρούν ότι απευθύνονται στο live κοινό, παρ' όλο που είναι χαζό αυτό, δεδομένου ότι κάποιος μπορεί να το γράφει (συνηθισμένο στην Αμερική), ενώ οι σειρές μπορεί να παίζονται με διαφορά λίγων ημερών και σε άλλες χώρες.
Φυσικά δεν αναφέρομαι σε μας που τα κατεβάζουμε, λογικό να μην τους νοιάζει αυτό.
Εγώ τις κάνω όλες unfollow όταν ξεκινούν για να είμαι ήσυχος.
^^ αυτο πουλες ακριβως τονυ.Live κοινο...πολυ καλα κανεις και κανεις unfollow θα κανω και γω το ιδιο γιατι δεν μας τα λενε καλα.Εν τω μεταξυ εγω κανω τις σελιδες τους follow για να τις υποστηριξω υποτιθεται...
Τώρα πια ουσιαστικά μπορείς να τις κάνεις like, αλλά μπορείς να πατήσεις unfollow για να μην σου σκάνε οι ενημερώσεις!
Λογικα το ίδιο φάγαμε chronohill.και εγω χάζευα fb και την πάτησα..
Λοιπόν... Εγώ αλλο νομιζα οτι θα ηταν, αλλα ενώ ήθελε 2 λεπτά ακομα για να κατέβει και να ξεκινήσω να το βλεπω, έκανα scroll down στον τοίχο μου στο FB και το τσίμπησα κι εγώ. Δε με πείραξε όμως...
Κατα τα αλλα, ολίγον μέτριο το επεισόδιο στο σύνολό του.
Σιγα το spoiler βρε παιδια, εσεις δεν το περιμενατε δηλαδη?
Σαφως και γι'αυτο δε με πείραξε.
Salem & Penny Dreadful ( και οι δυο καινουριες ) ειναι δυο απο τις σειρες που παιζουν αυτη τη στιγμη στην Αμερικη και αξιζουν πραγματικα !!
Thumbs up επισης για τη 2η σαιζον του The Following ( Τζο Καρολ και τα μυαλα στα καγκελα )!!!
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Εννοειται πως το περιμέναμε, απλά αναφέρω σαν γεγονός οτι έφαγα spoiler που ουτε καν στο breaking bad δεν ειχα φάει.
αλλο να το περιμενεις και αλλο να ξερεις ποτε να το περιμενεις...καλα ειναι το spoiler που θα με χαλασει λιγοτερο σιγα...
Μόλις ειδα το επεισοδιο, μου αρκετα μπορω να πω.
Γέλασα ήδη στην τελευταία σκηνή με Λέοναρντ-Πενυ.
A εγω τωρα θα τελειωσω την δευτερη σεζον...εχω ψωμι μπροστα μου... by the way τι γελιο εριξα με τον σελντον που εκανε "ορειβασια"...πραγματικα ελιωσα...
Attachment 4827
Παντως απο το Game Of Throne μόνο η ιστορία της Καλίσι μου κεντρίζει τπ ενδιαφέρον και μετα του Σνόου.
Ακομα 3 κύκλο ειμαι είδα και το 4 επεισοδιο.Προχωραω αργα τη σειρα αλλα τουλάχιστον την προχωράω :P
Edit: Α!και σαν χαρακτήρα παω πολυ το νάνο
Βλεπει κανενας το the blacklist να μου πει την γνωμη του και αν αξιζει ??
http://www.youtube.com/watch?v=Yj0l7iGKh8g
Oκ δειχνει πολυ καλη η παραγωγη, με λιγο rip off spiderman αλλα δεν πειραζει.
Τιποτα το ιδιαιτερο (για το Blacklist). Αν εχεις κατι αλλο να δεις, αποφυγε το. Αλλιως, για να γεμιζει τα κενα αλλων σειρων, καλο ειναι.