Παιδιά, εγώ που έχω κάνει παραγγελία από τον Κωτσόβολο στις 13/12 και δεν με έχουν πάρει ακόμα τηλέφωνο τι να κάνω; Να τους πάρω εγώ και να τους ρωτήσω;
Printable View
Παιδιά, εγώ που έχω κάνει παραγγελία από τον Κωτσόβολο στις 13/12 και δεν με έχουν πάρει ακόμα τηλέφωνο τι να κάνω; Να τους πάρω εγώ και να τους ρωτήσω;
Λογικα θα σε παρουν Παρασκευη για να παραλαβεις....
λογικα φιλε μου θα σε παρουν εμενα με πηραν και μου ειπαν για αυριο 16/01 για να δουμε τι θα δουμε αλλιως παρτους αυριο να τους ρωτησεις.εγω ειχα παραγγειλει 16/12
Κατι μου λεει οτι εμεις που παραγγειλαμε το μεγαλο bundle τον ηπιαμε...θα φερουν λιγα κομματια και επειδη ειναι πολυ καλη περιπτωση θα το εχουν παραγγειλει οι περισσοτεροι...γιαυτο και αν και εχω απο 14/12 παραγγελια δεν με εχουν ειδοποιησει ακομα...
Το λεω αυτο φιλε μου γιατι προχθες που τους πηρα τηλ δεν μου ειπανε οτι θα παραλαβω αλλα οτι θα δουμε ποσα κομματια θα παρουνε και τετοια...επισης ειχα παρατηρησει οτι εδω και καιρο εχουν κατεβασει το bundle απο το site... και μου μπηκαν ψυλλοι...ελπιζω να βγω ψεύτης κσι να πανε ολα καλα και να παραλάβουμε.!
Να σας πω κάτι, έτσι και γίνει στραβή και πούνε "Μάρτη" τότε καλύτερα να κάνω ακυρωτικό...Δεν σφάξανε κιόλας...Θα περιμένω να έρθει κανονικά στα μαγαζιά και τότε θα το αγοράσω από εκεί. Δεν υπάρχει λόγος να κάνει κάποιος παραγγελία και καλά για να το πάρει γρήγορα και να του το φέρουν 2 μήνες μετά!
Σαυτο εχεις ενα point και γω καπως ετσι σκεφτομαι γιατι δεν τρελαθηκαμε να παρακαλαμε για να τους πληρωσουμε κιολλας..
Με πηραν απο το πλαισιο λενε Σαββατο παραλαμβανω,την παραγγελια την εκανα 5 Ιανουαριου
Εγω περιμένω απο κωτσο....παραγγελία 30/12 αντε να δούμε
Perfection has no age...
Πάντως όπου κι αν ρώτησα εγώ δεν πήρα απάντηση που να με κάνει να αισιοδοξώ και να περιμένω άλλο...
Για αυτό και έδωσα το ....χαράτσι των 50 και αντί να περιμένω και να παρακαλάω και να απογοητεύομαι τώρα παίζω...
Έτσι κι αλλιώς πόσα πενηνταρια δεν έχουμε σκορπίσει σε παιχνίδια που βαρέθήκαμε από την πρώτη μέρα ή εβδομαδα ....
πήραν φίλο μου και του είπαν από το πλαίσιο ότι θα παραλάβει παρασκευή, βαριά δευτέρα, είχε κάνει παραγγελία στις 4/1/2014
ηθελα να 'ξερα πως παει η σειρα προτεραιοτητας στα μαγαζια και παραλαμβανουν πρωτοι αυτοι που εκαναν παραγγελεια το 2014 και αυτοι που εκαναν παραγγελεια το 2013 ακομα περιμενουν:a122::a122:
Πηραν κ εμενα κ μ ειπαν οτι παραλαβανω παρασκευη η δευτερα στην χειροτερη απο πλαισιο, παραγγελια 2 ιανουαριου, το απλο πακετο φυσικα.