Ο Λουκας (DaytimeDreamer) εγραψε στο fb οτι αυριο θα ανακοινωθουν πραγματα για το PS4
Printable View
Ο Λουκας (DaytimeDreamer) εγραψε στο fb οτι αυριο θα ανακοινωθουν πραγματα για το PS4
οκ, τί σαβούρες βίντεο με βάζετε να βλέπω (ακούω) πρωί - πρωί;
lak100 για σήμερα είναι οι ανακοινώσεις που έλεγε ο Λουκάς;
Ο Λουκας σήμερα ουτε καν στην αποστολή δεν είναι. :P
τρολλαρει ο Γιωργάκης με τις εσωτερικες πληροφοριες απο NSA και εσείς τσιμπάτε :) ..
Την απάντηση την εδωσε ο κύριος yoshida https://twitter.com/yosp/status/394805559175553024
^^Ε καλα μην το χαλας κι εσυ τωρα! :P
Ε ψιτ! κατι αλλο, εχθες καπου διαβασα οτι καποιο περιοδικο PC του χωρου εκανε αρθρο λεγοντας οτι οι διαφορες μεταξυ PC και PS4 ειναι τοσο μικρες που πραγματικα θεωρουν τις 2 εκδοσεις σχεδον ιδιες. Θα προσπαθησω να κανω edit και να βρω το λινκ. Και ξερεις τι θυμηθηκα οταν το διαβασα αυτο ε? Την συζητηση που καναμε περι PC και PS4 και που ελεγα οτι δεν παιζει να μην δουμε γραφικα τετοιας κλιμακας στο lifetime του PS4. Απο οτι φαινεται ειμαστε πιο κοντα απο οτι ισως περιμεναμε. Bασικα και το IGN το υποστηριζει αυτο στο review του.
Παντως , και το λεω ειλικρινα, απορρω ρε παιδια τι το απιστευτο βρισκετε σε αυτα τα γραφικα γενικα... ομορφα ειναι δεν λεω, αλλα πραγματικα σε καμμια περιπτωση δεν αξιζουν τα διθυραμβικα σχολια που ακουω. Νομιζω οτι στο μελλον θα δουμε γραφικα που θα κανουν το battlefield 4 να φαινεται αστειο σε συγκριση (και δεν μιλαω για exclusive τωρα).
Nομιζω οτι αναφερεσαι σε αυτο που εχω βαλει ηδη στο thread του Βattlefield, ριξε μια ματια.
^^ Ναι σε αυτο αναφερομαι! Με τοσα που εχω διαβασει εχω μπερδευτει πια! :)
Και ακομα καλυτερα διοτι δεν χρειαζεται να καθομαι και να ψαχνω λινκς! :)
Δεν διαφωνούμε ,εγώ ήθελα στο BF4 γραφικά κοντά στα high settings του pc , ε αυτό πήραμε και είμαι ικανοποιημένος .
Οτι θα δούμε καλύτερα γραφικά νομίζω οτι ήδη βλέπουμε (killzone, infamous,drive club) , απλά ο κόσμος/χάρτης του bf είναι τεράστιος και δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο για να κάνουμε σύγκριση (για το Multi μιλάω πάντα) .
Στο μέλλον σίγουρα (αλίμονο αν δεν ξεπεραστούν τα γραφικά του πρώτου κύματος παιχνιδιών της νέας γενιάς) προς το παρόν είναι από τα καλύτερα οπτικός παιχνίδια που έχουμε δει και άμεσα συγκρίσιμα με του killzone κατ εμέ και μάλιστα αν σκεφτείς πως συνδυάζονται με τεράστιες πίστες καταστροφές οχήματα και γενικά πληθώρα διαφορετικών gameplay που δεν έχει τίποτα απ'όλα αυτά το killzone τότε τεχνολογικά είναι πολύ μπροστά από οποιοδήποτε παιχνίδι του είδους του (τονίζω πως μιλάω για multi και όχι μόνο για γραφικά)
PS4 OS Details Revealed by Former Sony Employee: Share Button Options, Notifications and Safe Zone
Kenny Linder, a former employee of shuttered Sony UK studio Bigbig, has revealed some new details about the PlayStation 4′s OS , namely about adjusting the safe zone, notifications and the extent of what the Share button can do.
Remember playing some games where you could adjust the size of the screen to better fit the game into the edges? That square is the safe zone and dictates how the game is fit into your display. You can now adjust it in the PS4′s OS itself, thus eliminating the need to individually match it for each game.
As for notifications, you can choose from different toggles for what notification you receive such as for Friends, Downloads Complete and much more. If you want to game in peace without any notifications, you can switch them off without issues. You also have the option to turn the OS music on and off.
The Share button has three key functions: the ability to take screenshots, calling up the menu and recording video. You’ll also have different options for how many taps do what. For example, a single press of the Share button could take a screenshot while double tapping it will start recording. You can adjust these around to have a single press bring up the menu and a long press to start recording depending on your preferences.
http://gamingbolt.com/ps4-os-details...-and-safe-zone
pali ena xrono egiisi tha exi to ps4?! den ksero an exi sizitithi
1 χρονο εννοειται το λενε και τα μαγαζια που το πουλανε
Αφού το δεχτήκαμε παθητικά με το PS3, γιατί να αλλάξει τώρα;
Ας ελπίσουμε να είναι αχρείαστη και να μην δούμε YLOD Ver.2...
καλησπερα παιδια εγω θα το παρω το ps4 τι γιορτες και θα βαλω επιπλεον εγγυηση γι αυτο τον λογο γιατι την πατησα ηδη μια φορα αλλα κατι διαβαζα οτι δεν θα εχουμε τετοια φαινομενα δηλαδη θα εχει καλητερη ψυξη ισχυει κατι τετοιο ξερει κανεις
οσο καλη ψυξη και να εχει αν μπορεις βαλε εγγυηση γιατι ποτε δεν ξερεις
Έρχεται μεγάλη ανακοίνωση στο Forum η οποία θα ανακοινωθεί και στο Facebook μου και στην PlayStation Greece σελίδα ... ;)