Φρικη... τωρα καταλαβα απολυτως! Thanks :)
Printable View
Αν αφήσω να λήξει η συνδρομή μου και την ανανεώσω ας πούμε σε 5-10 μέρες, δεν χάνω τίποτα, έτσι δεν είναι?? Εννοώ saves, download list κτλ.. Απλά δεν θα μπορώ να παίξω τα παιχνίδια για όσο καιρό δεν είμαι plus?
Πολύ σωστά απάντησες σε όλες τις απορίες σου.:d055:
Xαχαχα.. Απλά ήθελα επιβεβαίωση! Thnx Ody!
Μια καλή κίνηση είναι να πάρει κάποιος 50άρα κάρτα από το πλαίσιο στα 44,50 και να βάλει 12+3 μήνες plus συνδρομή,
λιγότερο από 3 ευρώ το μήνα θα του βγει.
http://www.plaisio.gr/games/ps3/ps3-...e-Card--50.htm
Δεν νομίζω ότι οι κάρτες συμμετέχουν στην προφορά, νομίζω κάποιος το ανέφερε ήδη στο παρόν σε προηγούμενη σελιδά. Νομίζω η προσφορά είναι μόνο για αγορά από το store, βέβαια μπορεί να κάνω λάθος, έχουμε κάποια επιβεβαίωση για οποιαδήποτε από τις δύο περιπτώσεις;
Με τις άλλες κάρτες που δίνουν συνδρομή δεν μπορείς, με αυτήν εδώ βάζεις 50 ευρώ στο λογαριασμό σου και αγοράζεις ότι θέλεις από το store, οπότε αν κάποιος θέλει μπορεί να πάρει την προσφορά του plus
Σωστός, δεν είδα ότι ήταν κάρτα χρημάτων, νόμιζα ότι ήταν κάρτα συνδρομής plus. Nice find Οδυσσέα.
Εκτός και αν ο δρόμος μας φέρει στο κατάστημα της Μαγούλας, όπου σε πολλά προϊόντα συμπεριλαμβανομένης της 50άρας κάρτας PSN, κάνουν τιμές internet εντός μαγαζιού (λόγω απόστασης). ;)
Παραγγέλνεις από το internet και παραλαμβάνεις από όποιο κατάστημα θέλεις με αντικαταβολή, δηλαδή πληρώνεις επιτόπου με την παραλαβή.
Το έχεις κάνει αυτό; Το λέω διότι αν παραγγείλεις κάτι μέσω internet με επιλογή όμως παραλαβή από το κατάστημα, δεν το πληρώνεις στην τιμή internet, αλλά την κανονική.
ρε παιδια να ρωτησω κατι?
Προχτες εβαλα να κατεβαινει το Jak & daxter (το ενα απο τα τρια)
Ταυτοχρονα επαιζα ενα παιχνιδι.
Μεχρι προτινως, οταν επαιζα κατι.....στο παιχνιδι δεν προχωραγε το download....μονο οταν σταματαγα να παιζω, συνεχιζοταν.
προχτες ομως, οταν σταματησα να παιζω, το download ειχε ηδη τελειωσει επιτυχημενα, αρα το κατεβαζε ΕΝΩ ΕΠΑΙΖΑ.
Ειχα μολις κανει την αναβαθμιση του Ps Store στην τελευταια version. Παιζει κανα ρολο αυτο?
Έπαιζες online παιχνίδι ;
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
οταν παιζεις κατι αλλο καλο ειναι να κλεινεις το psn για να εισαι σιγουρος οτι κατεβαζει
Αφου κάνω την παραγγελία και την τιμολόγηση online από το internet γιατί να πρέπει να πληρώσω επιπλέον; Νομίζω το έκανα σε πρόσφατη μου παραγγελία, αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά. Εδώ θεωρητικά μπορείς να πας στο κατάστημα να πεις ότι τόσο την βρήκα στο site, τόσο την θέλω και να την "παραγγείλουν" online επιτόπου για να καρπωθείς την έκπτωση (εμπειρία: στον Κωτσο αυτό έγινε προχθές).
Παιδεια αποτι γνωριζω οτι προσφορα υπαρχει στο online καταστημα του εκαστοτε μαγαζιου πχ public οι προσφορες ισχυουν μονο για παραγγελιες μεσο internet ετσι εχω παρει το BF3 Premioum Edition στα 30 ευρω κ το The Last Of Us Joel edition στα 67 ευρω.Εοισεις τα βασω αντικαταβολη κ πληρωμη κ παραλαβη απο το καταστημα πληρωνεις την τιμη που εχεις κλεισει online οχι την τιμη του καταστηματος.Θελω παλι την τιμη του plus στα 37,50 που ειχαν πριν καμποσο καιρο.
Παιδιά μην κολλάτε με την τιμή.. 37,5 ευρώ για 1 χρόνο είναι 3,1 ευρώ ο μήνας.. Τώρα είναι 49,90 για 15 μήνες. Δηλαδή 3,4 ευρώ ο μήνας.. Δεν είναι τόσο τρελή διαφορά..
edit: Παιδιά το λέει και στο site οτι με παραλαβή απο το κατάστημα ισχύει η τιμή internet. "Κράτησε το προϊόν και παράλαβέ το από το κατάστημα Πλαίσιο της επιλογής σου σε τιμη internet! "
Δηλαδή με αυτό κάνω redeem τον κωδικό και μου βάζει 50 ευρώ στο wallet μου, σωστά?