Σε εχουν ηδη διορθωσει δυο συμφορουμιτες για τα ακουστικα, οποτε τι νοημα ειχε να γραψεις και εσυ οτι δεν περιλαμβανονται;
Εαν επρεπε να γραψεις κατι ηταν οτι εκανες λαθος εκτιμηση.
Printable View
Προπαραγγελια ανοιχτη δειχνει το mediamarkt στην συλλεκτικη ps4 pro εκδοση Spiderman για οποιον ενδιαφερεται. Και το Πλαισιο μαζι.
https://www.plaisio.gr/games/playsta...-Limited-E.htm
https://www.mediamarkt.gr/el/product...n-1215015.html
Νομίζω πως θα ήταν πιο όμορφο σε λευκό χρώμα και με κόκκινη την αράχνη.
Παιδιά όσοι έχετε το PS4 pro CUH-7116B τι έχετε να πείτε ως προς το θόρυβο σε σχέση με το αρχικό CUH-7016 που είχε κυκλοφορήσει? Έχω ακούσει και για coil wine αν κάποιος έχει είναι πολύ έντονο από απόσταση 2.5 μέτρον?
Σκέφτομαι να δώσω το PS4 pro που έχω για να πάρω το ποιο πρόσφατο για να είναι πιο ήσυχο
Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε ξέρω για το 7016 αλλά το 7116 που έχω στο gow κάνει σαν αεροπλάνο. Βέβαια ζορίζεται αλλά και πάλι αδικαιολόγητο. Στα υπόλοιπα που έχω δοκιμάσει δεν κάνει τόσο, αλλά αθόρυβο δεν το λες.
Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου
Εγώ ρε παιδιά έχω το CUH-7116b. Το έχω από τον Απρίλιο που μας πέρασε. Είναι το God Of War Limited Edition. Έχω αγοράσει και την βάση από Day 1 και το έχω όρθιο το PS4 Pro. Σίγουρα κάνει θόρυβο στο GoW που έπαιξα, σε Uncharted 4, Detroid Become Human και γενικά σε αυτά που είναι 4Κ διότι παίζω σε 4Κ τηλεόραση, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι ο ενοχλητικός θόρυβος. Είναι σαν να ακούς μαμά ψήκτρα για επεξεργαστή σε PC. Τουλάχιστον αυτό παρατήρησα. Σίγουρα είναι καινούργιο ακόμα, αλλά επειδή όλοι ξέρουμε πως και αυτό είναι σαν ένας μικρός υπολογιστής, έχει το ανεμηστηράκι του το οποίο σε διάφορα βίντεο που είδα είναι πολύ εύκολο να το καθαρίσει κανείς μετά από κάποιον καιρό χρήσης που θα βοηθήσει και στην μείωση θορύβου εφόσον παραμένει καθαρό εκτιμώ. Βέβαια διάβασα ότι στο CUH-7116b έχουν αλλάξει τον ανεμιστήρα του με νεότερο και διαφορετικό όπως και κάποια άλλα εξαρτήματα σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, για περισσότερο χώρο αερισμού και μείωση κόστους κατασκευής. Δεν ξέρω αν αυτά επηρεάζουν το αποτέλεσμα στον θόρυβο αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι ενοχλητικός η σαν "αεροπλάνο" που λέμε και εδώ.
Δεν επηρεάζουν τίποτα.
Όλα τα ps4pro ακούγονται σαν αεροπλάνο όταν ζορίζονται.
Δυστυχώς πως να το κάνουμε σε ποιότητα κατασκευής κονσολών σε αυτή τη γενιά τουλάχιστον η Microsoft είναι μίλια μακριά. Σχεδόν δυο φορές δυνατότερο σε ήχο απ' ότι το xbox one x και κατ' επέκταση οποιοδήποτε xbox one.
Με το ζόρι ακούς οποιοδήποτε xbox one ειδικά το xbox one x που δεν ακούγονται και είναι πολύ δυνατότερο του ps4pro έτσι 6 teraflops έναντι 4.2 teraflops σας λέει κάτι?
Και αυτό σας το λέω εγώ που σε αυτή τη γενιά κονσολών είμαι υπέρ της sony σχεδόν σε όλα έτσι. Αλλά τόσα λεφτά έχει κερδίσει πλέον από το ps4 θα μπορούσε να κάνει τα μηχανήματα της ποιο ποιοτικά απ' ότι είναι και να είναι ποιο αθόρυβα από τα μέχρι τώρα υπάρχων μοντέλα ps4pro.
Τουλάχιστον θα μπορούσε η sony να κυκλοφορήσει ένα ps4pro ποιο αθόρυβο ή τουλάχιστον με καλύτερη ψήκτρα και όχι αυτές που έχει βάλει στα μέχρι τώρα ps4 που όταν ζοριστεί λίγο όχι απλά ακούγονται αλλά είναι έτοιμα να απογειωθούν(Δοκιμάστε να παίξετε σε οποιοδήποτε ps4pro χωρίς καθόλου ήχο στην τηλεόραση μετά από 3 ώρες παιχνιδιού και θα δείτε τι ακριβώς εννοώ)
Ορίστε και μερικά βίντεο που αποδεικνύουν ακριβώς αυτό που λέω.
https://www.youtube.com/watch?v=JwyHz4ZuFto
VS
https://www.youtube.com/watch?v=0wNoCnPxTp4
https://www.youtube.com/watch?v=MNNR0FnHtmQ
Και εδώ ένα βίντεο που συγκρίνει τα πρώτα ps4pro σε σχέση με τα τελευταία όσο αφορά τον ήχο. Θα δείτε ότι δεν έχει και μεγάλες διαφορές.
https://www.youtube.com/watch?v=pm58T-SRfIE
Xbox One X PS4 Pro US price $499 $399 CPU Eight custom x86 cores clocked at 2.3GHz 2.1GHz 8-core AMD custom "Jaguar" CPU GPU Integrated AMD graphics with 6 teraflops of performance Integrated AMD Polaris graphics with 4.2 teraflops of performance RAM 12GB GDDR5 8GB GDDR5 Storage 1TB 1TB Dimensions 11.8 x 9.4 x 2.4 inches, the "smallest Xbox ever" 12.8 x 11.6 x 2.1 inches Weight 8.4 pounds 7.2 pounds Color Black Black Optical Drive 4K/HDR Blu-ray drive Blu-ray/DVD 4K Support Yes Yes HDR Support Yes Yes
Σου κανω επικολληση το σχολιο μου σχετικα με το CUH-7116b μηπως και σε βοηθησω:
"Εγώ ρε παιδιά έχω το CUH-7116b. Το έχω από τον Απρίλιο που μας πέρασε. Είναι το God Of War Limited Edition. Έχω αγοράσει και την βάση από Day 1 και το έχω όρθιο το PS4 Pro. Σίγουρα κάνει θόρυβο στο GoW που έπαιξα, σε Uncharted 4, Detroid Become Human και γενικά σε αυτά που είναι 4Κ διότι παίζω σε 4Κ τηλεόραση, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι ο ενοχλητικός θόρυβος. Είναι σαν να ακούς μαμά ψήκτρα για επεξεργαστή σε PC. Τουλάχιστον αυτό παρατήρησα. Σίγουρα είναι καινούργιο ακόμα, αλλά επειδή όλοι ξέρουμε πως και αυτό είναι σαν ένας μικρός υπολογιστής, έχει το ανεμηστηράκι του το οποίο σε διάφορα βίντεο που είδα είναι πολύ εύκολο να το καθαρίσει κανείς μετά από κάποιον καιρό χρήσης που θα βοηθήσει και στην μείωση θορύβου εφόσον παραμένει καθαρό εκτιμώ. Βέβαια διάβασα ότι στο CUH-7116b έχουν αλλάξει τον ανεμιστήρα του με νεότερο και διαφορετικό όπως και κάποια άλλα εξαρτήματα σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, για περισσότερο χώρο αερισμού και μείωση κόστους κατασκευής. Δεν ξέρω αν αυτά επηρεάζουν το αποτέλεσμα στον θόρυβο αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι ενοχλητικός η σαν "αεροπλάνο" που λέμε και εδώ."
Από ότι διαβάζω και έχω δει στο YouTube το CUH-7116B κάνει λιγότερο θόρυβο και έχει λίγο μεγαλύτερη θερμοκρασία. Αυτό που δεν ξέρω πόσο ενοχλητικό είναι το coil wine που αναφέρουν αρκετοί. Αυτό είναι θόρυβος από τους πυκνωτές.
Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν εχω παρατηρησει καποιον θορυβο οπως το λενε coil wine στο δικο μου. Εγω παντως παιδια συνεχιζω να πιστευω πως παιζει ρολο το πως και που εχεις την κονσολα σε βαθος χρονου. Δηλαδη ορθια που την εχω και σε σημειο που ο αερας περναει απο παντου ευκολα και δεν ειναι χαντακομενη σε σχεση με το αν την ειχα ξαπλωμενη, νομιζω επηρεαζει το ποσο γρηγορα θα αρχισει να βρωμιζει το ανεμιστηρακι. Τωρα θα δουμε αυτες οι νεες Limited Edition που θα βγουν αν ειναι ιδιο μοντελο CUH-7116b η κατι νεοτερο.
Πρεπει να εισαι απο τους μοναδικους που εχω δει να ΜΗΝ τους ενοχλει ο ο θορυβος που κανουν ΟΛΑ τα ps4pro.
Κι εγω ενα ps4pro cuh-7116b εχω ξερεις και οταν ειναι ανοιχτο για πανω απο 3-4 ωρες και του βαλεις ενα βαρυ παιχνιδι π.χ. god of war 4 κανει σαν αεροπλανο.
Εμενα προσωπικα με ενοχλει ταμαλα αυτος ο θορυβος ειδικα οταν βλεπω απο την αλλη οχθη δυνατοτερη κατα πολυ κονσολα και δεν ακουγεται καθολου οσες ωρες και οτιδηποτε παιχνιδι και να της βαλεις.
Μην μου πεις οτι αν ηθελε δεν μπορουσε να επανασχεδιασει το ps4pro με καλυτερα υλικα η Sony για να ειναι ποιο αθορυβο.
Μην εθελοτυφλουμε τωρα.
Απλα η Sony επαναπαφτηκε στις δαφνες της καθοτι ηταν και συνεχιζει με διαφορα να ειναι πρωτη σε πωλησεις σε αυτη τη γενεια κονσολων και δεν ασχοληθηκε να βγαλει ενα ποιοτικοτερο μηχανημα ωστε και να μην ακουγεται τοσο, αλλα και να μην ζεσταινετε τοσο.
Δεν λεω οτι εχει προβλημα και οτι σταματαει να δουλευει αλλα δεν μπορουμε να ΜΗΝ παραδεχτουμε οτι ΟΛΑ τα ps4 σε σχεση με ΟΛΑ τα xbox one ειναι χειροτερα ποιοτικα μηχανηματα.
- - - Updated - - -
Πιστεψε με παιζει τρομερα μικρο ρολο το που εχεις τη κονσολα.
Ακομα και 2 ή περισσοτερους ανεμηστηρες να εχεις στραμενους πανω στη κονσολα παλι θα ακουγεται αλλα επειδη θα ακουγωνται και οι ανεμηστηρες δεν θα ακους τη κονσολα.
Δεν ειναι θεμα το που εχεις τη κονσολα αλλα θεμα χαμηλης ποιοτητας κατασκευης της κονσολας εξ' αρχης.
Ουτε το δικο μου ps4pro κανει θορυβο. Ειναι η god of war εκδοση , και παιζω σε 1080. Μπορει σε λιγους μηνες να αρχισει να κανει, παντως προς το παρον εβγαλε ολο το καλοκαιρι αθορυβα.
Σε οσους λεςτε οτι το ps4pro δεν κανει θορυβο ειστε σιγουροι οτι το εχετε δοκιμασει σε καποιο βαρυ παιχνιδι ή απλα το αφηνετε στο μενου και λετε οτι δεν κανει θορυβο?
Επισης δοκιμαστε να μην εχετε δυνατα την τηλεοραση ή καλυτερα δοκιμαστε για λιγο να κλειστε εντελως τον ηχο της τηλεορασης σας κα θα δειτε αν ακουγετε ή οχι το ps4pro ειδικα σε καποιο βαρυ παιχνιδι μετα απο 3-4 ωρες παιχνιδιου.
Π.χ. God of war 4
Και slay δεν ζοριζεται το ιδιο η κονσολα σε ενα 4k παιχνιδι και σε ενα 1080 παιχνιδι.
Πιστευω αυτο το καταλαβαινεις ετσι.
Οχι οτι δεν ζοριζεται ακομα και στα 1080 αλλα πιστεψτε με σε ενα 4k perfomance mode του god of war 4 θα το ακουσετε πολυ περισσοτερο απο ενα 1080.
OXI, με κλειστη την κονσολα κοιταμε για τον θορυβο.
Αν δεν πιασει και αυτο, να κολησουμε και το αυτι μας πανω στην κονσολα μηπως και ακουσουμε κατι?Quote:
Επισης δοκιμαστε να μην εχετε δυνατα την τηλεοραση ή καλυτερα δοκιμαστε για λιγο να κλειστε εντελως τον ηχο της τηλεορασης σας κα θα δειτε αν ακουγετε ή οχι το ps4pro ειδικα σε καποιο βαρυ παιχνιδι μετα απο 3-4 ωρες παιχνιδιου.
Π.χ. God of war 4
Εσυ λες οτι ΟΛΑ κανουν θορυβο, και εγω (και οχι μονο εγω) σου λεω οτι το δικο μου δεν κανει. Μπορει να ειναι αρκετα καθαρο ακομα, μπορει να μην ζοριζεται επειδη δεν παιζω σε 4Κ , το γεγονος ειναι οτι δεν κανει θορυβο, και επαιξα πολλες ωρες μεσα στο καλοκαιρι για να μπορω να το λεω αυτο, και χωρις κλιματιστικο. Το GoW στο παλιο μου (φρεσκοκαθαρισμενο) PS4 που ειναι launch unit, απο τα πρωτα λεπτα ο ανεμιστηρας ακουγεται πολυ δυνατα.Quote:
Και slay δεν ζοριζεται το ιδιο η κονσολα σε ενα 4k παιχνιδι και σε ενα 1080 παιχνιδι.
Πιστευω αυτο το καταλαβαινεις ετσι.
Οχι οτι δεν ζοριζεται ακομα και στα 1080 αλλα πιστεψτε με σε ενα 4k perfomance mode του god of war 4 θα το ακουσετε πολυ περισσοτερο απο ενα 1080.
Δεν σου απανταω καν γιατι εγω σου απαντησα σοβαρα στο προηγουμενο ποστ σου και εσυ απλα ειρωνευεσαι.
Πιστευε οτι θες ποσώς με ενδιαφερει και το ποιος εχει δικιο και ποιος εχει αδικο φαινετε.
Σοβαροτατα απαντησες, ναι σιγουρα.
Βασικα εδω λες, "εσεις που λετε οτι δεν κανει θορυβο, μηπως ειστε ηλιθιοι?"Quote:
Σε οσους λεςτε οτι το ps4pro δεν κανει θορυβο ειστε σιγουροι οτι το εχετε δοκιμασει σε καποιο βαρυ παιχνιδι ή απλα το αφηνετε στο μενου και λετε οτι δεν κανει θορυβο?
Σε αυτο συμφωνω 100%Quote:
Πιστευε οτι θες ποσώς με ενδιαφερει και το ποιος εχει δικιο και ποιος εχει αδικο φαινετε.
my 2cents....απο προσωπικη εμπειρια σε 2 διαφορετικα ps pro απο την πρώτη μερα που βγηκαν απο την κουτα ακουγονται αρκεται δυνατα, αναλογως το game px: Horizon,God of War,Metal gear solid σε αυτα με το που τα ξεκινησω ξεκιναει να απογειωνεται το ps...
Πες τα φιλε γιατι εδω θελουν να βγαλουν οτι ολα τα ps4 ειναι αθορυβα και ειδικα τα ps4pro.
Φιλε οπως ανεφερα κανει θορυβο. Αλλα δεν τον βρισκω τοσο ενοχλητικο που να με δυσαρεστει. Μου θυμιζει το πως εκανε παλαιοτερα ο AMD 965 Black Edition που ειχα με μαμα ψηκτρα. Απο εκει και περα σιγουρα για τον καθενα ειναι διαφορετικο το ποσο ενοχλει η οχι καποιος θορυβος. Και οπως ειχα αναφερει σε παλαιοτερο σχολιο μου, Επαιζα God Of War 9 ωρες συνεχομενα σε 4Κ και ηταν σταθερος αυτος ο θορυβος οπως και η θερμοκρασια ανεβασμενη δηλαδη ζεστο. Αλλα επειδη ειχα κανει ενα τηλ στην Sony μου ξεκαθαρισαν πως αν η θερμοκρασια ξεπερασει τα επιτρεπομενα ορια η κονσολα θα σβησει μονη της για λογους ασφαλειας. Τωρα για το αν μπορουσαν καλυτερα πιστευω πως θα μπορουσαν σαφως. Αλλα η Sony πιθανον θελει να μειωνει το κοστος και γιαυτο το κανει αυτο. Και για αυτους που λενε για το X Box One X, μπορει να ειναι ελαφρως ανωτερο σε hardware και κυριως στην RAM, αλλα το PlayStation παντα θα ειναι μπροστα λογο της υποστηριξης και των Exclusives του στα Games. Ολα αυτα τα χρονια αυτο δειχνουν οι πωλησεις οπως ειπες και εσυ. Ας ελπισουμε να λαβουν υποψιν ολα αυτα και το 5αρι να ειναι πιο καλα διαμορφωμενο ωστε να μην υπαρχει αυτος ο θορυβος.