Ανθρωποι σα μερικους μερικους, ειναι ο λογος που εχουμε μεσαιο δακτυλο!!!!!
Printable View
Ανθρωποι σα μερικους μερικους, ειναι ο λογος που εχουμε μεσαιο δακτυλο!!!!!
Χρόνια πολλά σε όλους τους αντώνηδες του forum (ονόματα δεν λέμε μπας και ξεχάσουμε κανέναν :P)
Χρόνια πολλά ρε Σάση!
σκεφτομαι οτι η νεα μου τηλεοραση με τα 200hz ειναι ο παραδεισος...
G@#$@#$@#$ kai to M0@#%@#%#$^%$^&$%&^%$$#%^#$ ante kai @#$@#%@#%@$%@%#$%^$#^@#%@@#@#%#%@#%@@##@%$%@#%##%^ &^^**&&&%^
Επικό fail σήμερα το πρωί!
Βρήκα το Dead Space 1 μετά από ΠΟΛΥ ψάξιμο, πήγα γλυφάδα να το αγοράσω και τελικά το χρυσοπλήρωσα γιατί εκτός από τα 15 για το παιχνίδι θέλω άλλα 40 για την κλήση που έφαγα!
Ελπίζω το παιχνίδι να είναι 3 φορές καλύτερο απ'όσο περιμένω!
μετά από 20 λεπτά σιγή ενώ και οι δυό μας φοράμε headset...
- "ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΡΕ ; "
- "ΝΑΙ ΡΕ, Σ΄ ΑΚΟΥΩ".......
Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός του καλού online game, τότε τί είναι;
Μου έχει τύχει σε δύο μόνο παιχνίδια, Battlefield Bad Company 2 και Killzone 2..
έχει τύχει σε κάποιον το ίδιό;
Ποιός πάει αύριο να δώσει Δυκτιακό Προγραμματισμό με 39 πυρετό... Έλεος #@%0 την γκαντεμιά μου...
Καλά που το πάρκαρες κι εσύ? :P Σάββατο για να παρκάρεις νόμιμα στη Γλυφάδα πρέπει να το αφήσεις στη Βούλα :D :D Χωρίς πλάκα, εγώ όποτε κατεβαίνω Σάββατο κάτω στα μαγαζιά παρκάρω στου διαόλου τη μάνα και περπατάω κανά δεκάλεπτο. Από το να γυρνάω 20 λεπτά μέχρι να βρω πάρκινγκ χίλιες φορές να περπατήσω.
Μπορείς πάντα να πληρώσεις 80 ευρώ για κλήση! :P
Εγώ έρχομαι από πάνω, οπότε βαριέμαι να μπλέκω στην κίνηση στο φανάρι για την παραλιακή. Θέλω 5 λεπτά να κατέβω από το σπίτι μου στη Γλυφάδα κάτω και άλλα 10 σίγουρα στο φανάρι μέχρι να βγω παραλιακή. Οπότε το αφήνω όπου βρω. Αν και πολλές φορές κατεβαίνω με ποδήλατο και ξεμπερδεύω μπαμ μπαμ :)
Σκέφτομαι πώς θα ξυπνήσω το πρωί στις 5 να πάω για δουλειά; Ευτυχώς που τερμάτισα και το heavy rain γιατί θα πήγαινα κατευθείαν.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Και ξαφνικά συνειδητοποιεις πως όσο εσυ μεγαλωνες, τα παιχνίδια σου γυρναγαν ταινίες. Και μάλιστα η τελευταία τους είναι υποψήφια για 5 Όσκαρ. Μαζί με αυτο της "Καλύτερης Ταινίας". Τα παλιοπαιδα...
Εγω θελω να λιωσω στο pro μεχρι το βραδυ,αλλα δυστυχως δεν μπορω...