ΒΙΟWARE FPS??/ ωραια...... βαρατε αλυπητα....εκει θα φτασουμε....
πραγματικα ευχομαι να μην ισχυει....
Printable View
ΒΙΟWARE FPS??/ ωραια...... βαρατε αλυπητα....εκει θα φτασουμε....
πραγματικα ευχομαι να μην ισχυει....
Κοίτα, προσωπικά δε με ενοχλεί να είναι fps, αρκεί να είναι κάτι το πρωτότυπο. Δε θα με ενοχλούσε να βγει κάτι παρόμοιο, ειδικά από τη BioWare, που είναι μια καταξιωμένη εταιρία (παραβλέπω το Dragon Age2), με ένα σοβαρό σενάριο (όχι americans vs the world) και πρωτότυπες ιδέες στο gameplay, ακόμα και αν αυτό είναι multi, παρόλο που μετά θα πήξει η αγορά από multi τίτλους.
Αρκεί να μην είναι μία-από-τα-ίδια (αχεμ, bc2,black ops,moh)
ξεχνάτε και το crysis... όχι ότι δεν μου αρέσουν τα FPS, αλλά μας έχουν περικυκλώσει. Βεβαίως από την άλλη, από το να τρώμε κάθε χρόνο ξαναζεσταμένη σούπα από δύο εταιρείες, καλύτερα να υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και ο καλύτερος ας κερδίσει.
Χώρια το τσουνάμι από τις καζουαλιές που έρχεται... καλύτερα FPS παρά αυτά. :P
Το crysis είναι άλλη φάση. Scifi με σεναριακι κτλ.
Το ίδιο κ το killzone κ πρωσοπικα τα γουστάρω... Έχουν κάτι διαφορετικό...
Τα modern warfare φάση όμως έχουν καταντήσει αηδία...
Βασικά αυτό που έχει καταντήσει ολίγον αηδία, είναι αυτό το κάθε χρόνο... δεν προλαβαίνουν να λύσουν τα bugs/cheats/συνδέσεις και κυκλοφορεί το νέο παιχνίδι. Ενώ άλλα παιχνίδια (όπως φυσικά το μοναδικό killzone) τουλάχιστον βγαίνουν ανά διετία/τριετία. Για το BC που προσωπικά μου αρέσει πιο πολύ, ίσως επειδή δεν "προλαβαίνουν" ή δεν θέλουν να κολλήσουν την στάμπα της ετήσιας κυκλοφορίας, έχωσαν ενδιάμεσα το MoH, οπότε θα έχουμε την μία χρονιά το BC την άλλη το MoH. Τέλος πάντων, το ότι θα τα βγάζουν δεν σημαίνει ότι θα τα παίρνουμε κιόλας. Μετά την περσινή "τάπα" που έφαγα από το MW2, πλέον περιμένω και δεν αγοράζω αμέσως σχεδόν τίποτα πια (από FPS πάντως σίγουρα τίποτα on day1).
Λενε τελικα πως μαλλον θα ειναι multiplayer spinoff το παραπανω ,του mass effect -.-.Καποια hints που βγαζουν το ονομα "MASS EFFECT" καθως και το οτι το οπλο μοιαζει παρα πολυ με ενα απο τα sniper της σειρας δειχνουν προς τα εκει.
http://kotaku.com/5692552/rumor-biow...layer-spin+off
Ειδικα οταν διαβαζω αυτο:
:hysterical:Quote:
That Mass Effect game is not a massively multiplayer online version of BioWare's sci-fi RPG series, but a game that's designed to appeal more to the Call of Duty market, according to that source. We're told to expect player progression in the vein of Activision's wildly popular online shooter along with some sort of single-player component that does not feature Mass Effect's Commander Shepard in a leading role.
Aναμενομενο, ειτε ειναι spinoff του ME ειτε καποιο καινουριο franchise. Ειναι ξεκαθαρο οτι αναμεσα σε αλλα πραγματα η Bioware με το ME πειραματιστηκε και στο shooting. Πιεση απο την ΕΑ? Δικη τους επιθυμια να μεγαλωσουν το κομματι τους απο την πιτα? Απογοητευση σιγουρα αλλα εχω σταματησει εδω και καιρο να τα ριχνω στις εταιριες, τα FPS αυξανονται και πληθυνονται για τον απλουστατο λογο οτι πουλανε. Εχω βαρεθει να βλεπω υστεριες στο ιντερνετ για τα fps που "μας εχουν κατακλεισει", που "καταστρεφουν το gaming" και μετα να βλεπω πχ το COD, ενα προιον που ανακυκλωνεται καθε χρονο χωρις να προσφερει τιποτα καινουριο, να πουλαει 20 εκ αντιτυπα και μαλιστα με παγκοσμια αποδοχη (γιατι υπαρχει και το επιχειρημα τι αυτα πουλανε μονο στην Αμερικη). Οποτε αυτα θελουμε σαν gamers, αυτα μας δινουν.
Το ME2 παραμενει top of my list φυσικα. Ο,τιδηποτε αλλο περα απο RPG (ish) απο την Bioware με αφηνει παγερα αδιαφορο.
Sony revealing new PS3 exclusive Dec. 12
Quote:
Revealing your big new game during the Spike Video Game Awards? Pfft -- that's so last year. Sony is taking the wraps off of something for PS3 big enough to warrant its own event the day after the VGAs in Hollywood. It all goes down at 2PM PT on Sunday, December 12. (We'll definitely be in attendance.)
Let's have some fun with this -- what do you, dear Readers, think it could be? We'll throw a name out there to get you started: Uncharted 3. You can surely do better than that. Let the brainstorming commence in comments!
Ή το uncharted 3 θα είναι ή το sly cooper 4. Εκτός κι αν είναι νέο ip, που δεν το νομίζω.
Κι εγω στο Uncharted 3 πονταρω και βασικα ελπιζω γιατι αγαπω Naughty Dog! :)
Το Uncharted 3 είναι μία obvious απάντηση και για μένα, πλην όμως με προβληματίζει πολύ η πρώτη φράση που καταδεικνύει ότι "το να αποκαλύπτεις το νέο μεγαλύτερο παιχνίδι σου" είναι πιφ "παλιά νέα". Τι μπορεί να εννοεί με αυτό; Περιμένουμε κάτι καινούργιο από αξεσουάρ στο PS3; Μήπως έχει κλείσει exclusive καμία εταιρεία παραγωγής από εδώ και πέρα; Γιατί έτσι όπως το γράφει, σαν να λέει ότι δεν αφορά κάποιον τίτλο software ουσιαστικά, άσχετα αν και ο ίδιος τελικά προτείνει το uncharted 3, εκτός και εάν δεν ξέρει να γράφει ή εγώ δεν ξέρω να διαβάζω σωστά.
Sony ελπιζω να μου κανεις καλο δωρο την ημερα τον γενεθλιων μου.....
Yeah! Bring it on Nomura-senpai!Quote:
For the 10th anniversary there is talk of remaking the original Kingdom Hearts, what do you say to that?
Nomura: I recently had a some interest in making an HD remake, but right now there simply isn’t time to make it. Although, before Kingdom Hearts III releases, I do have to consider the notion that the series has become too long and that it’s difficult for any new players to enter it in the middle of the story.
Αυτό λες; Αν ναι, το bold νομίζω ξεκαθαρίζει την κατάσταση. Και για να πω την αλήθεια, σε όλες αυτές τις απονομές παρουσιάζονται αρκετά παιχνίδια/trailers οπότε χάνεται έστω και λίγη από τη λάμψη που αλλιώς θα είχε μια τέτοια ανακοίνωση (φαντάζεστε mass effect 3 και u3 την ίδια βραδιά; ), ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν και παρόμοιες συμφωνίες.Quote:
Revealing your big new game during the Spike Video Game Awards? Pfft -- that's so last year.
Επίσης το teasing δεν το κάνει η Sony, το κάνει το site απ'όπου πάρθηκε το νέο. :a055:
Οπως και να εχει ανακοινωση για κατι καλο θα ειναι, οτι exclusive ερχεται , γνωστο ή αγνωστο καλοδεχουμενο παντα! :)
Η Blizzard ετοιμάζει έκπληξη στους console users.
Μπορεί η Blizzard να μην έχει ανακοινώσει τίποτα σχετικά με την κυκλοφορία του Diablo IIΙ σε κονσόλες και τα σίγουρα format να είναι PC και Mac, ωστόσο μία αγγελία της για την πρόσληψη lead developer για την έκδοση του παιχνιδιού στις κονσόλες, έβαλε φωτιά.
Η αγγελία απαιτεί ο lead developer να έχει καταφέρει να κυκλοφορήσει τουλάχιστον ένα console game στο παρελθόν, με άλλη προγραμματιστική εταιρεία. Ζητάει επίσης ο υποψήφιος να έχει καλή αίσθηση του τι σημαίνει διασκεδαστική εμπειρία σε παιχνίδια κονσολών. Το επιπλέον...προσόν όμως που ζητάει η Blizzard, είναι προηγούμενη εμπειρία σε porting παιχνιδιών σε κονσόλες. Φυσικά, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.
Οι φήμες για έκδοση του παιχνιδιού στις κονσόλες, οργίαζαν από την BlizzCon του 2008, όταν και είχε πρωτοανακοινωθεί το παιχνίδι. Άλλωστε, η Blizzard είχε δηλώσει "Προς το παρόν θα έχουμε εκδόσεις για PC και Mac" άρα ουσιαστικά φωτογράφιζε τις κονσόλες. Πριν από λίγες ώρες, η Blizzard έστειλε μήνυμα στους παίκτες της, ενημερώνοντάς τους ότι "πειραματίζεται πάνω σε μία έκδοση του Diablo στις κονσόλες και ότι χρειάζονται επιπλέον προγραμματιστές". Τόνισε ωστόσο, ότι οι εκδόσεις των κονσολών δεν θα καθυστερήσουν καθόλου την ημερομηνία κυκλοφορίας για PC και Mac.
Από το GameWorld.gr
ενοοιται οτι πρεπει να φτιαχτει diablo 3 για κονσολες μην ξεχναμε στις κονσολες παιζουν πολλα rpg κ δυσκολα σχεδιαστικα να βγουν ωστε να παιχτουν καλα αλλα βγηκαν βλ.dragon age!
Για να αρχιζει να ασχολειται και η Blizzard με κονσολες καταλαβαινεις ποσο κατα διαολου παει το PC gaming!!
*puts flamesuit on*