Εγω εκλεισα σε mediamarkt. Να δουμε θα φαω παραμυθι; Μου λεει 12 με 16 του μηνος παραδοση
Printable View
Εγω εκλεισα σε mediamarkt. Να δουμε θα φαω παραμυθι; Μου λεει 12 με 16 του μηνος παραδοση
Eχε παντως το νου σου με το media markt ειναι παπατζηδες και ψιλοαστοιχειωτοι. Και δεν εχω ενα παραδειγμα. Γενικα ειχα πει δεν ξαναψωνιζω απο εκει σημαντικο προιον. Αλλα επειδη ειχαν μια πολυ καλη προσφορα την C9 πηγα και αγορασα απο εκει... αλλα δεν ηταν τοσο ευκολο. Πρωτα απο ολα εαν δεν τους πιεζα αυτη τη στιγμη θα ειχα πληρωσει περι τα 200 ευρω παραπανω. Ο λογος? Μια εκπτωση που υποτιθεται εδινε η LG μου λεγανε οτι ισχυει και οτι θα σου δωσουν πισω 100 ευρω αν τους στειλεις email και και και. Και τους λεω παιδια πολυ αοριστα και αυθεραιτα μου τα λετε. Και μπαινω επι τοπου και το ψαχνω και ηταν μπουρδες. Εκτος του οτι δεν ισχυε για την tv μου λογω ιντσων (65) ηταν και για προηγουμενο ετος or something. Τους το λεω, αρχιζουν τα τηλεφωνα και μου λενε ναι δικιο εχετε. Ωραια λεω χαλαει η δουλεια τοτε και μην τα πολυλογω καναμε ολοκληρο παζαρι για να αποζημειωθει η εκπτωση που μου ειχαν υποσχεθει.
Γενικα δεν τους εχω εμπιστοσυνη.
Εντάξει. Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει πλέον ούτε media. Εφόσον έδωσε παραγγελία με αντικαταβολή δεν έχει κάτι να χάσει.
^^ Καλα εννοειται. Απλα να κραταει μικρο καλαθι για το 12-16 που του ειπαν.
Με πήραν και εμένα απο πλαίσιο και μου ειπαν ότι μπορεί και να υπάρξει καθυστέρηση στην παράδοση 1-2 ημέρες λόγω φόρτου με τα Courier, αν και έχουν δικά τους φορτηγά, και θα κάνουν ότι μπορουν ωστε να μην υπάρξει καθυστέρηση.
Με πηραν και εμενα απο Πλαισιο και μου ειπαν οτι θα παραλαβω κανονικα 19/11. Μου ειπαν και καλοριζικο! :D
Ο Κωτσόβολος απο την άλλη.... Ακόμα περιμένω :(
Κατσε μην φαμε κανα ακυρο ομαδικως απο τον κωτσοβολα και την Πέμπτη παίζουμε με αλλα πραγματα αντι του ps5 :D
Ο Κώτσος θα μας πιάσει κότσο δηλαδή :P
Το πλαίσιο φουλ εξυπηρετικοί, με πήραν και εμένα και εννοείται ότι έλαβα email και direct number του υπαλλήλου που με εξυπηρέτησε. Σήμερα θα προχωρήσω και στην εξόφληση και θα παραλάβω κανονικά λέει 19/11
Αρα 2η παραλαβη θα ερθει πριν τα Χριστούγεννα και 3η μετα ;Quote:
In a new interview with the BBC, the PlayStation boss said: "We're making more PS5's in this difficult environment then we made PS4s in that launch. If people are unable to find one at launch, we're very sorry and apologetic about that. They can rest assured we're working really hard to get significant supplies into the market before and after Christmas
https://www.pushsquare.com/news/2020...fter_christmas
Καποια κατ/τα στην Αμερικη θα στοκαρουν περιορισμενες ποσοτητες, οποτε ειναι πιθανο να ισχυει κ για Ευρωπη.
Λογω περιορσμενου στοκ ομως (2τμχ ανα κτα/μα λολ) θα φυγουν εν ριπη οφθαλμου, ενω καποιες αλυσιδες δεν θα παραλαβουν καθολου νεα ποσοτητα.
Η χαρα του scalper, οι τιμες σε ebay τωρα ειναι 700€-900€, λογικα θα ανεβουν κ αλλο οσο ξεπουλαει κ δεν ερχεται στοκ.
μπηκα τωρα...1400€!!!
Μ'αυτό που διάβασα τώρα κι αν δεν έρθει το PS5 δεν θα στεναχωρηθώ καθόλου,
PS Plus Collection Games Can Be Played on PS4 via PS5 Workaround
θα δώσω το account μου σ' έναν κάτοχο PS5, ευτυχώς έχουμε εδώ μέσα πολλά έμπιστα άτομα, θα κάνει redeem τα plus collection games
και μετά θα τα κατεβάσω να τα παίξω στο PS4 μου, σχεδόν τα μισά από τα 20 games δεν τα έχω παίξει, Days Gone, God of War, RE7 κλπ.
Για 2-3 μήνες θα είμαι καλυμμένος. :yes:
Παίδες καλησπέρα, γνωρίζετε αν παίζει πατέντα με αγορά της κονσόλας χωρίς ΦΠΑ όπως γίνεται με κινητά κλπ;πριν ένα μήνα πήρα το S20+ έτσι από το you χωρίς ιδιαίτερη χαρτούρα απλά έκανα generate ένα κωδικό από την πλατφόρμα της ΑΑΔΕ και με αυτόν μετά μπήκα και παρήγγειλα την συσκευή κανονικά.
Απλά είδα πιο πάνω ότι είχε αναφερθεί αυτό σαν δυνατότητα γι'αυτό και ρωτάω...
Send from my S20+ using Tapatalk
Η απαλλαγή ισχύει για smartphones, tablets, laptop και κονσόλες. Κάποιες αλυσίδες προχωρούν απ' ευθείας στην οριστικοποίηση της παραγγελίας και τιμολογουν άμεσα χωρίς ΦΠΑ εφόσον δουν συστημικά ότι δικαιούται κάποιος απαλλαγή του φόρου. Μόνο που τώρα που είναι κλειστά τα καταστήματα, η διαδικασία της απαλλαγής προϋποθέτει την παράδοση της παραγγελίας στον χώρο που είναι δηλωμένη η επιχείρηση.
Εγώ που δικαιούμαι απαλλαγή, έχω βάλει παράδοση στην οικία μου.
Εγώ Γιώργο ανέφερα παραπάνω τι προϋποθέτει κανονικά η διαδικασία, άλλο τι κάνουν κάποια καταστήματα. Εδώ κάποιο άλλο μέλος ανέφερε ότι του είπανε ότι δεν θα παραλάβει με το πρώτο κύμα αν κάνει την παραγγελία με απαλλαγή, πράγμα το οποίο εξίσου δεν είναι σωστό.
Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις,άρα γίνεται....το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βρω τώρα πλέον μιας και δεν είχα κάνει προπαραγγελία,θα περιμένω να περάσει η πρώτη φούρια και μετά θα το μπουμπουνήσω..
Send from my S20+ using Tapatalk
Οκ το ξέρω ότι είναι για Ελλάδα το τοπικ... αλλά ρε παιδιά...
ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΏ ΤΗ ΧΑΡ¶ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙ¶.
Thank you for your Argos pre-order. Just a reminder that your order for PlayStation5 Console will be delivered to you on 19th November 2020 via DPD. You will be able to track your order on this day.
[emoji3531] ερχόμαστε.
Χθές παρέλαβα και το (2ο) dualsense. Σχεδόν έτοιμοι [emoji3526].
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Καλά το Ελλάδα το έβαλα για να μην χαθουμε με το τι γίνεται στις άλλες χώρες! Εννοείται ότι αν μένετε εξωτερικό και τις έχετε πάρει από αλλού μπορείτε να μοιραστείτε και τις εντυπώσεις και τη χαρά σας μαζί μας!! [emoji322][emoji322]
Εγινε το αναμενομενο απο media. Μου ηρθε email καθυστερησης ενω το ειχα αγορασει ως διαθεσιμο προχθες με 12/11 εως 16/11 παραδοση. Απατεωνες...Καλα κανω και δεν πληρωνω ποτε πριν...
Εντάξει αυτό φαινόταν αλλά καλά έκανες κι έβαλες την παραγγελία σου γιατί η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία,
δυστυχώς για όσους αμέλησαν να κάνουν pre-order στις 17 Σεπτεμβρίου είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα.
Ξεκινησε και ο κωτσοβολος τα τηλεφωνα λενε κάποιοι. Αντε να δουμε
Αργοπορημένα, ξερω.
Αλλά εχει δοκιμάσει κάνεις παραγγελία από Κωτσοβολο την εβδομάδα που πέρασε? Υπάρχει εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης?
Ρωτάω πρώτα επειδή αναφέρει πληρωμή μόνο με κάρτα.
Τα τραβάει απευθείας, η όταν στείλει την κονσόλα? Θα μπορώ να ακυρώσω αν αργήσουν και βρω από αλλού στο ενδιάμεσο?
Παιδιά μόλις τους πήρα εγώ και μίλησα μαζί τους.(Κωτσο) Ακόμα δεν έχουν παραλάβει και περιμένουν απο εβδομάδα. Μόνο χειριστήρια και ακουστικά έχουν προς το παρόν. Και μάλιστα μου είπε οτι 100% για 19 του μήνα δεν είναι σίγουροι λόγο ότι δεν γνωρίζουν ακριβώς την μέρα παραλαβής των ps5. Μπορεί δηλαδή να τα έχουμε 20 του μηνός. Για να δούμε.
Καλά εκεί στον κωτσο... Στο πλαίσιο η 1η ερώτηση που έκανα είναι ποτέ παραλαμβάνω για να ξέρω να είναι κάποιος σπίτι και μου είπαν σίγουρα 19 και πριν έρθει ο οδηγός θα σε καλέσει να σε ενημερώσει
Μου εκανα πριν απο λιγη ωρα αναπαντηση κληση στο τηλεφωνο μου. Απο κωτσοβολο ηταν
Τους παιρνω πισω και μου ειπαν οτι θα με ξανακαλεσουν
Παιδιά μόλις με πήραν. 19 του μήνα θα το στείλουν επειδή θα αργήσουν να παραλάβουν. (18 του μήνα). Με Γενική Ταχυδρομικη στον Βόλο που είμαι εγώ. Τους λέω κανονικά θα έπρεπε να το είχα 19 εγώ όμως αλλά η ρίχνουν την ευθύνη στην Sony. Το καλό είναι ότι θα έρθουν και οι δύο παραγγελίες. Στην άλλη είχα χειριστήριο κάμερα και βάση φόρτισης.
Με πήραν κι εμένα από Κωτσοβολο πριν λίγο. Την Τρίτη μου είπαν θα παραλάβουν και θα ξεκινήσουν να στέλνουν κομμάτια μέσα στην εβδομάδα. Εγώ έκανα προ παραγγελία στις 19/9 και προκαταβολή 100 ευρώ. Έκανα όμως εξόφληση στις 5/11 αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό.
Την Τρίτη? Εμένα για Πέμπτη μου είπαν. Μας δουλεύουν κανονικά μου φαίνεται.
Εμενα δεν με πηρε κανεις αλλα τους πηρα εγω πριν λιγο. Μου λενε θα ξερουν Δευτερα-Τριτη που θα παραλαβουν τι θα γινει. Τους ειπα που ειχα κανει παραγγελία λιγα λεπτα μετα τον ανοιγμα των προπαραγγελιών και ουτε παλι μου ειπαν κατι για σιγουρα, αλλα θα δουμε
Εντωμεταξύ λεω εγω δεν εχω δωσει προκαταβολη, και μου λεει ο ανθρωπος με νεύρα, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΧΑΛΑ τι περιμένεις, σε αλλους ζήταγαν σε αλλους οχι, ακρη δεν βγάζεις, ο καθενας λεει οτι θελει εδω μεσα! :a050::a050::a050::a050::a050::a050: